کد خبر: ۳۹۶۷
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۷:۴۸

فجر چهلم در گیلان اجرا می‌شود

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان از اکران فیلم‌های چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر در سینما‌های این استان خبر داد.
فجر چهلم در گیلان اجرا می‌شود

به گزارش سرویس فرهنگی مخاطب ۲۴ به نقل از سایت جشنواره چهلم فجر، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان از اکران فیلم‌های چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر در سینما‌های این استان خبر داد.

فجر چهلم در گیلان اجرا می شود
 پس از فروکش کردن کرونا و سایه رنگ‌بندی آبی بر گسترده سبز گیلان و بازگشایی مجدد فعالیت‌های فرهنگی و هنری، از آبان ماه گیلان نیز با خروش هنر، نشاطی دیگر یافت پس از گشایش سینماها، بازگشایی تالار مرکزی رشت، برگزاری جشنواره‌های متعدد فرهنگی هنری، غوغای تئاتر برصحنه، امروز اعلامِ برگزاری جشنواره فیلم فجر در استان هوای خوش اکران را دو چندان کرد.
رضا ثقتی در این خصوص اظهار داشت: در صورت پایدار بودن وضعیت فعلی آرام کرونا، اکران همزمان چهلمین جشنواره فیلم فجر در رشت مسجّل است و تلاش مان بر این است که این همزمانی را در دو مکان در مرکز استان داشته باشیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با بیان اینکه در زمان حاضر ۱۱ پرده و ۹ سینمای استان بصورت بالفعل آمادگی اکران فیلم دارند، بیان کرد: شاید در استان‌های دیگر متولیان فرهنگی دغدغه جذب مخاطب داشته باشند، اما مدیران فرهنگی در گیلان همیشه دغدغه برنامه ریزی و اجرای برنامه‌ای در خور شأن استقبال مخاطبان فرهنگ و هنر را دارند.
ثقفی در پایان یادآور شد: برگزاری همزمان جشنواره فیلم فجر در استان‌ها می‌تواند کمک موثری در ایجاد علاقه مندی و ارتقاء سلائق مخاطبین سینما در سراسر کشور باشد.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک
نماد شیر و خورشید ایران با ریشه‌هایی در اسطوره‌های ایرانی، تاریخ ایران باستان، نجوم، مذهب و سیاست، یکی از مهم‌ترین عناصر هویت ملی و فرهنگی ایرانیان است.
فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟ فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟
رئیس‌جمهور پزشکیان در سفر به استان گلستان با جمعی از خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ دیدار کرد.
حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت
بر اساس اعلام رسمی سازمان وظیفه عمومی فراجا، معافیت سربازی برای پدران دارای سه فرزند با شرط ۴۰ سال سن؛ و چهار فرزند و بیشتر (بدون شرط سنی) صرفاً تا پایان سال ۱۴۰۴ اعتبار داشته و پس از آن متوقف خواهد شد
برگزیده
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان
وزیر آموزش و پرورش، در کارگروه سند تحول بنیادین، با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای ارتقای معدل دانش آموزان در دوره متوسطه، گفت: کاهش تنوع مدارس باید در اولویت‌های شورای عالی آموزش و پرورش قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر