کد خبر: ۳۹۶۵۸
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۶
یادداشت مدیر روابط عمومی فولاد مبارکه

تداوم توفیقات جبهه حق در عرصه‌های امنیتی و اقتصادی

عملیات وعده صادق نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران و اقدام عزت‌مندانه و تلافی‌جویانه رزمندگان اسلام پاسخ به تجاوز رژیم صهیونیستی به سرکنسولگری ایران در دمشق و سیلی مقتدرانه جمهوری اسلامی به این جنایت بود که اقتدار پوشالی دنیای غرب را فروریخت و باعث شکسته شدن هیمنه توخالی رژیم غاصب اسرائیل در جهان و مایه امیدواری مردم مظلوم غزه فلسطین شد و امید ملت مظلوم فلسطین و دنیای اسلام را به نزدیک بودن پیروزی جبهه حق و مقاومت دوچندان کرد.
تداوم توفیقات جبهه حق در عرصه‌های امنیتی و اقتصادی

به گزارش مخاطب24به نقل از شرکت فولاد مبارکه اصفهان؛حمله اسرائیل به سرکنسولگری ایران در دمشق در فرودین ماه سال جاری، پاسخ قاطع جمهوری اسلامی ایران را به همراه داشت و ایران مقتدر با پرتاب صد‌ها پهپاد، موشک کروز و موشک بالستیک به خاک اسرائیل، فصل جدیدی از رویارویی ایران با رژیم صهیونیستی را آغاز کرد که این اقدام در بحبوحه تجاوز شش‌ماهه اسرائیل به غزه، موجی از شادی را در میان ملت ایران، مردم مظلوم فلسطین و غزه و دیگر مظلومان و مستضعفان جهان ایجاد کرد.

مردم مظلوم فلسطین در سایه خباثت دولت‌های غربی و سکوت مجامع بین‌المللی، بیش از هفتادسال تجاوز رژیم صهیونیستی را تحمل نموده‌اند و در طی آن میلیون‌ها نفر آواره و صد‌ها هزار نفر کشته و زخمی شدند و شنیع‌ترین و فجیع‌ترین اعمال ظالمانه در حق مردم مظلوم فلسطین روا داشته شد. در این دوران تمامی مبانی حقوق و عرفی بین‌المللی با انواع جنایت‌های جنگی، نسل‌کشی، کودک‌کشی، پاک‌سازی قومی و نژادی و تجاوز نقض گردید و در شرایطی که برخی از دولت‌های جاهل عربی، با این رژیم متجاوز همراه و هم‌پیمان شدند، ایران اسلامی با تکیه‌بر گفتمان ظلم‌ستیزی و مقابله با استکبار جهانی، راهبرد کلی سیاست خارجی خود را بر مبنای دفاع از ملت‌های مظلوم قرار داده و هم‌پیمان با مستضعفان جهان به تعارض با نظام سلطه پرداخته است.

اقدام کوبنده جمهوری اسلامی در تنبیه تجاوز رژیم صهیونیستی، بر اساس کنوانسیون‌های بین‌المللی، دفاع مشروع ایران و در راستای تنبیه رژیم و مطالبه مردم و بر اساس عزت و مصلحت نظام اسلامی بوده و این حرکت متعهدانه و مسئولانه و عالمانه حاکمیت جمهوری اسلامی، نخستین رویارویی دو کشور در ۴۵ سال گذشته بوده است که قدرت ایران اسلامی و شکنندگی اسرائیل را به نمایش گذاشت و هشداری برای رژیم صهیونیستی بود که در صورت تکرار هرگونه تجاوز به منافع و شهروندان ایران اسلامی، با پاسخی کوبنده از سوی رزمندگان اسلام مواجه خواهد شد.

آنچه از رویارویی اخیر ایران با نظام متجاوز سلطه‌طلب و فرزند ناخلف آن استنباط می‌شود این است که تنها راه اقتدار و عزت بیشتر نظام اسلامی در دنیای کنونی، مقاومت و ایستادگی بر آرمان عزت طلبی و آزادی‌خواهی و استقلال‌طلبی است و این رویکرد در تمامی میادین بار‌ها و بار‌ها به اثبات کرده و تنها در همین تنازع اخیر، اگر اتکا به توانمندی داخلی و تقویت توان ایران اسلامی به دست متخصصان داخلی وجود نداشت، کشور در معرض آسیب‌های فراوانی قرار می‌گرفت.

بدیهی است که دشمنی با ایران اسلامی تنها به عرصه نظامی و امنیتی خلاصه نشده و در حوزه‌های فرهنگی، اقتصادی و صنعتی نیز جنگ ادامه دارد و درایت رهبر فرزانه انقلاب در ترسیم نقشه راه نظام اسلامی بر اساس توانمندی سازی در عرصه تولید و تمرکز بر روی مسائل اقتصادی، نشان از اهمیت موضوع استقلال اقتصادی و ضرورت خودکفایی دارد و قطع به‌یقین خدمت در جبهه تولید و صنعت در شرایط کنونی، جهاد فی سبیل الله است.

شرکت فولاد مبارکه به‌عنوان یکی از مهم‌ترین جبهه‌های موفق اقتصادی و تولیدی کشور در طول سه دهه فعالیت خود، همواره مورد تحریم‌های ظالمانه و حمله‌های متعدد سایبری قرارگرفته و در تمام این دوران با اتکا به توان نیرو‌های انقلابی، متخصص و کارآمد خود، با حفظ روحیه انقلابی و دینی، بر تمامی مصائب فائق آمده و رجای واثق دارد که ایران اسلامی در سایه رهبری عالمانه مقام معظم رهبری آینده‌ای بهتر را پیش رو دارد و به فضل الهی جشن پیروزی جبهه مقاومت بیش از هرزمانی نزدیک است و قدس عزیز به‌زودی به همت رزمندگان اسلام آزادخواهد شد.

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
چند رسانه ای
فرونشست ۸ متری در اصفهان فرونشست ۸ متری در اصفهان
به گزارش مخاطب ۲۴، فرونشستی در اصفهان رخ داده که نزدیک به ۸ متر ریزش داشت