کد خبر: ۳۹۶۱۷
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۶

هشدار هنیه به صهیونیست‌ها درباره رفح: آماده دفاع هستیم

اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس به صهیونیست‌ها درباره تجاوز زمینی به رفح هشدار داد و گفت: اگر دشمن تصمیم بگیرد به رفح حمله کند، مردم ما پرچم سفید را بالا نخواهند برد و مقاومت آماده دفاع از خود است.
هشدار هنیه به صهیونیست‌ها درباره رفح: آماده دفاع هستیم

مخاطب۲۴- اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس گفت: واکنش اسرائیل به مواضع دولت ترکیه در حمایت از حماس، وقاحت سیاسی است و ماهیت اشغالگری را نشان می‌دهد که می‌خواهد به کشتار فلسطینی‌ها همچنان ادامه دهد و حضور حامیان آن‌ها را درک نمی‌کند و بی اهمیت جلوه می‌دهد.

وی در گفتگو با خبرگزاری آناتولی ترکیه افزود: آنچه اردوغان در مورد حماس، غزه و مسئله فلسطین به زبان راند، بازتاب و منعکس کننده وجدان مردم ترکیه است که مسئله فلسطین را آرمان خود و غزه را معیاری برای انسانیت می‌دانند.

وزارت امور خارجه ترکیه در واکنش به موضع گیری مداخله جویانه وزیر خارجه رژیم صهیونیستی که استقبال از هنیه توسط رجب طیب اردوغان را خجالت آور قلمداد کرده بود، تاکید کرد: این اسرائیل است که باید بخاطر قتل و کشتار ۳۵ هزار فلسطینی خجالت بکشد.
هنیه در بخش دیگری از این مصاحبه موضع واشنگتن در قبال حمله به رفح را «فریبنده» دانست و تاکید کرد: در دام بازی نقش‌ها (تبادل نقش) بین آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها نمی‌افتیم.

وی به صهیونیست‌ها درباره تجاوز زمینی به رفح هشدار داد و گفت: اگر دشمن تصمیم بگیرد به رفح حمله کند، مردم ما پرچم سفید را بالا نخواهند برد و مقاومت آماده دفاع از خود است.

بیشتر بخوانید

رئیس دفتر سیاسی حماس تاکید کرد: رژیم اشغالگر اگر فکر می‌کند که با جنایت در حق خانواده ام و کشتار فرزندانم می‌تواند رهبری جنبش را برای امتیاز دادن در مذاکرات تحت فشار قرار دهد در «توهم» بسر می‌برد.

هنیه به اهداف پنهانی رژیم صهیونیستی از تبادل اسرا اشاره کرد و گفت: اسرائیل با آتش بس موافقت نکرد و آنچه می‌خواهد این است که اسرای خود را بازگرداند و سپس جنگ را از سر بگیرد و این اتفاق نخواهد افتاد.

رئیس دفتر سیاسی حماس همچنین اداره نوار غزه پس از جنگ را خواست و اراده ملت فلسطین دانست و گفت: ما از هر نیروی عربی یا اسلامی که به مردم ما در آزادی کمک کنند و پوششی برای حمایت از اشغال نباشند استقبال می‌کنیم.

برچسب ها: اسماعیل هنیه
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
برگزیده
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
علی‌رغم بی‌اعتمادی نسبت به واشنگتن در‌های دیپلماسی همچنان باز است علی‌رغم بی‌اعتمادی نسبت به واشنگتن در‌های دیپلماسی همچنان باز است
معاون سیاسی وزیر خارجه ایران اعلام کرد علی‌رغم بی‌اعتمادی نسبت به واشنگتن پس از حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران، در‌ها به روی دیپلماسی همچنان باز است.
صفحه خبر بالای تصاویر