کد خبر: ۳۹۵۴۷
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۴

از مناطق سیل زده سیستان و لوچستان چه خبر؟

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه خدمات‌رسانی به مردم سیل‌زده با همیاری تمامی دستگاه‌ها و نهاد‌ها در کنار هم و با استفاده از بالگرد‌های سپاه- ارتش و هلال احمر در حال انجام است.
از مناطق سیل زده سیستان و لوچستان چه خبر؟

مخاطب۲۴- سیستان و بلوچستان- محمد کرمی با بیان اینکه خدمات‌رسانی به مردم سیل‌زده با همیاری تمامی دستگاه‌ها و نهاد‌ها در کنار هم و با استفاده از بالگرد‌های سپاه- ارتش و هلال احمر در حال انجام است، گفت: محور «چابهار- نیکشهر» بازگشایی و برق اکثر روستا‌های مناطق سیلزده وصل شده و اتصال فیبر نوری زرآباد هم برقرار شده است.

استاندار سیستان و بلوچستان اظهار داشت: بارندگی‌های شدید در جنوب استان و بالا آمدن سطح آب مشکلاتی را برای مردم جنوب این استان ایجاد کرد.

وی افزود: برق ۳۰۰ روستا قطع شد و راه‌های حدود بیش از ۳۰۰ روستا نیز آسیب دید که با دستور رئیس جمهور، معاون اول ایشان و حضور دو روزه وزیر کشور در استان و همراهی همه ارگان‌ها پیگیری‌ها و اقدامات لازم انجام شده است.

کرمی ادامه داد: ارتباط محور چابهار به نیکشهر برقرار شده و رفت و آمد در حال انجام است، تلاش برای بهسازی محور چابهار کنارک و زرآباد نیز در حال انجام است.

بیشتر بخوانید

وی گفت: هم اکنون برق اکثر روستا‌ها وصل شده، فیبر نوری نیز که دچار آسیب شده بود و ارتباط زرآباد را بطور کلی قطع کرده بود نیز وصل شده و ارتباط در زرآباد هم اکنون برقرار است.

کرمی ادامه داد: بالگرد‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و هلال احمر درحال ارائه خدمات هستند تعدادی از بالگرد هم از نیروی دریایی ارتش به تیم‌های خدمات رسان اضافه شده است.

وی افزود: از استان‌های معین اکیپ‌هایی به ویژه در حوزه راه و شهرسازی و هلال احمر جهت هم افزایی به استان اعزام شده‌اند و همه در کنار هم در تلاش هستند.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: همچنین آبگرفتگی در منازل کنارک را داشتیم که بیش از ۶۰ اکیپ در حال خدمات رسانی هستند.

۱۱ هزار سیل زده بلوچستان امدادرسانی شدند

سیدمحمد مهدی سجادی مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان سیستان و بلوچستان با اشاره به بارش‌های شدید روز‌های اخیر در استان سیستان و بلوچستان، اظهار داشت: براثر بارش‌های اخیر و شدت گرفتن آن، برخی از مناطق شهری و روستایی در جنوب استان آسیب دیدند و تعدادی از محور‌های مواصلاتی مسدود شد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر سیستان و بلوچستان با بیان اینکه نیرو‌های عملیاتی هلال‌احمر همواره در زمان‌های هشدار هواشناسی با امکانات و تجهیزات آماده باش هستند، افزود: براثر آبگرفتگی‌های اخیر و مسدود شدن راه‌ها ارتباط محور چابهار به نیکشهر برقرار شده و رفت و آمد در حال انجام است، تلاش برای بازگشایی محور چابهار _کنارک و زرآباد نیز در حال انجام است.

وی با اشاره به عملیات امداد هوایی با انجام ۸۳ سورتی پرواز در مناطق سخت گذر سیل‌زده این استان توسط بالگرد، بیان کرد: این پرواز‌ها برای انتقال اقلام زیستی و سایر اقلام برای رساندن به اهالی روستا‌های در محاصره سیلاب انجام شده است.

سجادی ادامه داد: ۴۷۷ نیروی عملیاتی در قالب ۹۹ تیم با به‌کارگیری ۹۵ دستگاه خودروی امدادی و تجهیزات سیلاب از شهرستان‌های تحت تاثیر به مناطق حادثه دیده اعزام شدند؛ تاکنون ۱۰ هزار و ۹۵۷ نفر در این آب گرفتگی دچار مشکلاتی شده‌اند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر سیستان و بلوچستان، گفت: در این عملیات‌ها نیز ۲۲۷۶ تخته پتو، ۳۱۵ دستگاه چادر امدادی، ۲۸۶۰ کیلو گرم نایلون پوششی، ۴۹۲۸ بطری آب معدنی، ۱۱۸۸ تخته موکت، ۱۵۴۰ بسته غذایی ۱۰ روزه و ۴۹۱ بسته غذایی ۷۲ ساعته و دیگر اقلام توزیع شده است.

وی عنوان کرد: امدادرسانی به مناطق سیل‌زده توسط نیرو‌های هلال احمر تا بازگشت آرامش به منطقه تداوم می‌یابد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر