کد خبر: ۳۹۴۸۶
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۶

تلاش استقلال برای پس گرفتن صدر جدول از پرسپولیس

در مهم‌ترین بازی امروز (جمعه) و در چارچوب هفته بیست‌وچهارم لیگ برتر فوتبال، استقلال برای بازگشت به صدر جدول در ورزشگاه آزادی به میدان می‌رود.
تلاش استقلال برای پس گرفتن صدر جدول از پرسپولیس

مخاطب ۲۴- در دومین روز از بازی‌های هفته بیست‌وچهارم لیگ برتر فوتبال، امروز (جمعه) سه دیدار برگزار می‌شود که در مهم‌ترین بازی، استقلال در ورزشگاه آزادی میزبان شمس آذر قزوین خواهد بود و برای بازگشت به صدر جدول چاره‌ای جز برد ندارد.
نساجی - تراکتور

مالک نساجی با توجه به خاطرات قبلی با ساکت الهامی، دوباره هدایت این تیم را به او سپرد، اما نه تنها نساجی وضعیت بهتری پیدا نکرد بلکه به انتهای جدول هم سقوط کرده است. نساجی با تیم چهاردهم جدول چهار امتیاز فاصله دارد و اگر دیر بجنبد، از حالا باید به فکر حضور در لیگ دسته اول باشد. حریف امروز آنها، همچنان شانس قهرمانی و کسب سهمیه آسیا را دارد و مالک این باشگاه روز گذشته از بازیکنان خواسته که هر طور شده ۲۱ امتیاز باقی مانده لیگ را بگیرند. با جدایی پاکو خمس، هدایت تراکتور موقتاً در اختیار محمد نصرتی دستیار خمس خواهد بود.

استقلال - شمس آذر

پس از تساوی استقلال برابر مس رفسجان در هفته بیست‌ودوم، تنش‌های زیادی بین جواد نکونام و علی خطیر بوجود آمد. بسیاری از پیشکسوتان این باشگاه خواستار پایان دادن به این اختلاف‌ها شدند. برتری برابر آلومینیوم اراک اما، کمی از تنش‌ها را کم کرد. مشکلات استقلال این روز‌ها بیشتر مصدومیت بازیکنان است. مهدی مهدی‌پور به دلیل پارگی رباط صلیبی فصل را از دست داده، صالح حردانی هنوز شرایط بازی را به طور کامل ندارد و رافائل سیلوا نیز در این دیدار غایب خواهد بود. جواد نکونام نیز به دلیل محرومیت کنار زمین امکان هدایت تیمش را نخواهد داشت.

برد شب گذشته پرسپولیس برابر صنعت نفت باعث شد استقلال به رده دوم سقوط کند و آبی‌ها برای بازگشت به صدر جدول باید میهمان خود را شکست دهند.

استقلال، اما مقابل تیمی بازی دارد که با شجاعت بازی می‌کند و طبق گفته سعید دقیقی، سرمربی این تیم به دنبال نشان دادن خود هستند. شاگردان نکونام، در بازی رفت دو امتیاز مقابل شاگردان دقیقی از دست دادند و اصلاً نمی‌خواهند در مسیر قهرمانی امتیاز دیگری از دست بدهند.

فولاد - مس

فولادی‌ها که اخیراً به دلیل نتایج ضعف با جریمه کسر ۲۰ درصد از قراردادشان روبه‌رو شده‌اند دوست ندارند در خانه امتیاز از دست بدهند. امروز فرصتی مناسبی برای شاگردان عبدالله ویسی است تا به بقا امیدوار باشد. حریف فولاد اما، در هفته‌های اخیر با هدایت محرم نویدکیا تیم بهتری شده است. مس پس از حذف استقلال در جام حذفی، یقه این تیم را در لیگ نیز گرفت و تساوی ارزشمندی در آزادی بدست آورد.

به گزارش تسنیم برنامه ادامه مسابقات هفته بیست‌ودوم به شرح زیر است:

جمعه ۳۱ فروردین
*نساجی مازندران - تراکتور تبریز، ساعت ۱۶:۳۰
داور: علی صفایی

* استقلال - شمس آذر قزوین، ساعت ۱۸
داور: وحید کاظمی

* فولاد خوزستان - مس رفسنجان، ساعت ۱۸:۱۰
داور: امیر ایار

یکشنبه ۲ اردیبهشت
* ذوب‌آهن اصفهان - آلومینیوم اراک، ساعت ۱۶:۳۰
داور: سعید رحیمی مقدم

* ملوان انزلی - سپاهان اصفهان، ساعت ۱۷
داور: مرتضی منصوریان

نتایج بازی‌های روز گذشته:

هوادار ۲ - پیکان ۲
گل‌گهر سیرجان ۲ - استقلال خوزستان ۲
صنعت نفت آبادان صفر - پرسپولیس ۳

برچسب ها: لیگ برتر
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند! ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند!
پرسپولیس در حالی به استقبال لیگ بیست‌وپنجم می‌رود که تنها پنج بازیکن جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی دارند. وحید هاشمیان با آزمون‌های متعدد در بازی‌های دوستانه، هنوز به ترکیب نهایی نرسیده و رقابت در پست‌های مختلف ادامه دارد؛ نشانه‌ای از چالش‌های تاکتیکی و فرصت‌های تازه برای بازیکنان نیمکت‌نشین.
خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور
خداداد عزیزی، ستاره فراموش‌نشدنی تیم ملی در جام جهانی ۹۸، این‌بار نه با گل تاریخی‌اش، بلکه با حضور مؤثر در کنار زمین، نقش مهمی در قهرمانی دوم تراکتور ایفا کرد. او که بدون عنوان رسمی در کادر فنی، اما با نفوذ و تجربه‌اش در کنار تیم بود، توانست روحیه‌ای تازه به بازیکنان تزریق کند و در لحظه‌های حساس، راهنمایی‌های کلیدی ارائه دهد؛ حضوری که حالا از آن به‌عنوان یکی از عوامل موفقیت تراکتور یاد می‌شود.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
صفحه خبر بالای تصاویر