کد خبر: ۳۹۴۸۶
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۶

تلاش استقلال برای پس گرفتن صدر جدول از پرسپولیس

در مهم‌ترین بازی امروز (جمعه) و در چارچوب هفته بیست‌وچهارم لیگ برتر فوتبال، استقلال برای بازگشت به صدر جدول در ورزشگاه آزادی به میدان می‌رود.
تلاش استقلال برای پس گرفتن صدر جدول از پرسپولیس

مخاطب ۲۴- در دومین روز از بازی‌های هفته بیست‌وچهارم لیگ برتر فوتبال، امروز (جمعه) سه دیدار برگزار می‌شود که در مهم‌ترین بازی، استقلال در ورزشگاه آزادی میزبان شمس آذر قزوین خواهد بود و برای بازگشت به صدر جدول چاره‌ای جز برد ندارد.
نساجی - تراکتور

مالک نساجی با توجه به خاطرات قبلی با ساکت الهامی، دوباره هدایت این تیم را به او سپرد، اما نه تنها نساجی وضعیت بهتری پیدا نکرد بلکه به انتهای جدول هم سقوط کرده است. نساجی با تیم چهاردهم جدول چهار امتیاز فاصله دارد و اگر دیر بجنبد، از حالا باید به فکر حضور در لیگ دسته اول باشد. حریف امروز آنها، همچنان شانس قهرمانی و کسب سهمیه آسیا را دارد و مالک این باشگاه روز گذشته از بازیکنان خواسته که هر طور شده ۲۱ امتیاز باقی مانده لیگ را بگیرند. با جدایی پاکو خمس، هدایت تراکتور موقتاً در اختیار محمد نصرتی دستیار خمس خواهد بود.

استقلال - شمس آذر

پس از تساوی استقلال برابر مس رفسجان در هفته بیست‌ودوم، تنش‌های زیادی بین جواد نکونام و علی خطیر بوجود آمد. بسیاری از پیشکسوتان این باشگاه خواستار پایان دادن به این اختلاف‌ها شدند. برتری برابر آلومینیوم اراک اما، کمی از تنش‌ها را کم کرد. مشکلات استقلال این روز‌ها بیشتر مصدومیت بازیکنان است. مهدی مهدی‌پور به دلیل پارگی رباط صلیبی فصل را از دست داده، صالح حردانی هنوز شرایط بازی را به طور کامل ندارد و رافائل سیلوا نیز در این دیدار غایب خواهد بود. جواد نکونام نیز به دلیل محرومیت کنار زمین امکان هدایت تیمش را نخواهد داشت.

برد شب گذشته پرسپولیس برابر صنعت نفت باعث شد استقلال به رده دوم سقوط کند و آبی‌ها برای بازگشت به صدر جدول باید میهمان خود را شکست دهند.

استقلال، اما مقابل تیمی بازی دارد که با شجاعت بازی می‌کند و طبق گفته سعید دقیقی، سرمربی این تیم به دنبال نشان دادن خود هستند. شاگردان نکونام، در بازی رفت دو امتیاز مقابل شاگردان دقیقی از دست دادند و اصلاً نمی‌خواهند در مسیر قهرمانی امتیاز دیگری از دست بدهند.

فولاد - مس

فولادی‌ها که اخیراً به دلیل نتایج ضعف با جریمه کسر ۲۰ درصد از قراردادشان روبه‌رو شده‌اند دوست ندارند در خانه امتیاز از دست بدهند. امروز فرصتی مناسبی برای شاگردان عبدالله ویسی است تا به بقا امیدوار باشد. حریف فولاد اما، در هفته‌های اخیر با هدایت محرم نویدکیا تیم بهتری شده است. مس پس از حذف استقلال در جام حذفی، یقه این تیم را در لیگ نیز گرفت و تساوی ارزشمندی در آزادی بدست آورد.

به گزارش تسنیم برنامه ادامه مسابقات هفته بیست‌ودوم به شرح زیر است:

جمعه ۳۱ فروردین
*نساجی مازندران - تراکتور تبریز، ساعت ۱۶:۳۰
داور: علی صفایی

* استقلال - شمس آذر قزوین، ساعت ۱۸
داور: وحید کاظمی

* فولاد خوزستان - مس رفسنجان، ساعت ۱۸:۱۰
داور: امیر ایار

یکشنبه ۲ اردیبهشت
* ذوب‌آهن اصفهان - آلومینیوم اراک، ساعت ۱۶:۳۰
داور: سعید رحیمی مقدم

* ملوان انزلی - سپاهان اصفهان، ساعت ۱۷
داور: مرتضی منصوریان

نتایج بازی‌های روز گذشته:

هوادار ۲ - پیکان ۲
گل‌گهر سیرجان ۲ - استقلال خوزستان ۲
صنعت نفت آبادان صفر - پرسپولیس ۳

برچسب ها: لیگ برتر
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آیا از رمزارز‌ها می‌توان برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟ آیا از رمزارز‌ها می‌توان برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟
در سال‌های اخیر، دارایی‌های دیجیتال مثل رمزارز‌ها و توکن‌ها به بخشی جدی از زندگی مالی افراد تبدیل شده‌اند؛ اما آیا می‌توان از این دارایی‌ها برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟
لاوروف: حملات آمریکا به ایران، نقض ان‌پی‌تی بود لاوروف: حملات آمریکا به ایران، نقض ان‌پی‌تی بود
وزیر خارجه روسیه روز جمعه در نشست کشور‌های شرق آسیا گفت که آژانس اتمی باید امنیت تأسیسات هسته‌ای ایران را تضمین و اختلافات را با گفت‌و‌گو حل کند.
چند شهر ایران در حوزه‌های صنایع دستی ثبت جهانی شدند؟ چند شهر ایران در حوزه‌های صنایع دستی ثبت جهانی شدند؟
ه استناد داده‌های شورای جهانی صنایع دستی، ۵۹ شهر جهانی صنایع دستی در کشور‌های مختلف ثبت شده، ایران با داشتن ۱۱ شهر و سه روستا، ۲۴ درصد آمار کلی جهان و ۳۲ درصد آمار منطقه‌ای را به خود اختصاص داده است.
اسراییل چگونه از ایران نیرو‌های خود را انتخاب می‌کرد؟ اسراییل چگونه از ایران نیرو‌های خود را انتخاب می‌کرد؟
بررسی‌های اطلاعاتی نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی برای شناسایی و جذب برخی عوامل میدانی خود در ایران، از سایت‌های قمار، فیلترشکن‌ها و پورنوگرافی استفاده کرده است.
عراقچی: هنوز قصد خروج از ان‌پی‌تی را نداریم عراقچی: هنوز قصد خروج از ان‌پی‌تی را نداریم
وزیر امور خارجه ایران در مصاحبه‌ای تصریح کرد: «ایران همچنان پذیرای گفت‌و‌گو با واشنگتن در مورد مسئله هسته‌ای است مشروط بر اینکه ایالات متحده ضمانت‌هایی در برابر هرگونه حمله ارائه دهد، به احترام متقابل پایبند باشد و اشتباهات را به رسمیت بشناسد. دیپلماسی یک خیابان دوطرفه است.»
اسرائیل: ایران را از درون متلاشی می‌کنیم اسرائیل: ایران را از درون متلاشی می‌کنیم
مردخای کدار افسر پیشین اطلاعات ارتش اسرائیل که قبلاً وعده تجزیه ایران را در کانال ۱۴ اسرائیل داده بود، حالا می‌گوید: ما باید از طریق قومیت‌های مختلف در ایران جنگ داخلی راه بیندازیم و ایران را از درون متلاشی کنیم... ما کاملاً می‌توانیم از تنوع قومیتی در ایران استفاده کنیم.
کاترین شکدم نفوذی که با ۱۲۰ نفر از افراد بسیار مهم مملکت همخوابگی داشته! کاترین شکدم نفوذی که با ۱۲۰ نفر از افراد بسیار مهم مملکت همخوابگی داشته!
مصطفی کواکبیان نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی روی آنتن شبکه خبر با رد نفوذی بودن برخی مهاجران افغان مدعی شد: «نفوذی یعنی کاترین شکدم که با ۱۲۰ نفر از افراد بسیار مهم مملکت همخوابگی داشته!»
برگزیده
معصومی بدون توجه به صحبت‌های دبیر از ایران رفت! معصومی بدون توجه به صحبت‌های دبیر از ایران رفت!
سنگین وزن کشتی آزاد ایران در تمرینات تیم ملی کشتی آذربایجان حاضر شد.
طارمی قصد برگشتن به فوتبال آسیا را ندارد! طارمی قصد برگشتن به فوتبال آسیا را ندارد!
مهاجم تیم ملی ایران و عضو باشگاه اینتر تصمیم خود را برای انتخاب تیم آینده‌اش گرفت.
پدیده لیگ به شباب الاهلی پیوست! پدیده لیگ به شباب الاهلی پیوست!
باشگاه شباب الاهلی امارات توانست ستاره جوان پیکان و تیم امید ایران را جذب کند.
صفحه خبر بالای تصاویر