کد خبر: ۳۹۴۵۸
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۷

مدیرعامل بیمه آسیا با خانواده مرحوم مهرعلی حسین زاده از کارکنان این شرکت، دیدار کرد.

مسعود بادین در روز عید فطر با خانواده کارمند فقید این شرکت در شعبه ارومیه، دیدار کرد و از آنان دلجویی نمود.
مدیرعامل بیمه آسیا با خانواده مرحوم مهرعلی حسین زاده از کارکنان این شرکت، دیدار کرد.

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه آسیا :مسعود بادین نایب رئیس هیات مدیره و مدیرعامل در ملاقات با خانواده مرحوم مهرعلی حسین زاده از کارشناسان شعبه ارومیه با ابراز تاسف از درگذشت غم انگیز این همکار، اظهار داشت: شادروان حسین زاده از کارکنان با سابقه، متعهد و خوشنام بیمه آسیا بود و برای این شرکت و مردم صادقانه تلاش کرد.

وی افزود: برای روح بلند این همکار عزیز از خداوند متعال طلب مغفرت و برای بازماندگان به ویژه فرزندان گرامی ایشان، صبر و سلامتی مسألت می‌نمایم.
مسعود بادین همچنین دستورات لازم را برای پیگیری و رسیدگی به مسائل و امورات خانواده مرحوم حسین زاده صادر کرد.

در این دیدار، خانواده مرحوم حسین زاده نیز از حضور صمیمانه مدیرعامل بیمه آسیا و ابراز محبت همکاران در بیان تسلیت، حضور در مراسم تدفین و ختم آن مرحوم تشکر نمودند.

بنا بر این گزارش، شادروان حسین زاده در روز‌های پایانی سال گذشته، در اثر وقوع حادثه ای، دارفانی را وداع گفت. از ایشان دو فرزند پسر به یادگار مانده است.

لازم به ذکر است در این دیدار، سرپرست استان آذربایجان غربی و تنی چند از همکاران و انجمن صنفی نمایندگان استان، مدیر عامل را همراهی می‌کردند.

برچسب ها: بیمه آسیا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟ چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟
در دنیای پرهیاهوی امروز، بی‌حوصلگی برای مطالعه به پدیده‌ای فراگیر تبدیل شده و ذهن انسان معاصر را از تمرکز و تفکر عمیق دور کرده است
آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید! آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید!
هومن سیدی در یک ویدئو درباره خود افشاگری کرد.
عکس| سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند عکس|  سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند
صحبت های هفته پیش بیرانوند در مورد تحصیلاتش حسابی حاشیه ساز شد.
آلزایمر را با این گیاه درمان کنید! آلزایمر را با این گیاه درمان کنید!
پژوهش‌های محققان مرکز تحقیقات بیوشیمی بیوفیزیک دانشگاه تهران نشان می‌دهد عصاره گیاهان وج و بادرنجبویه می‌تواند به درمان آلزایمر کمک کند.
توصیه‌های طب ایرانی برای روز‌های سفر توصیه‌های طب ایرانی برای روز‌های سفر
یک متخصص طب ایرانی با تأکید بر اهمیت حفظ تعادل مزاجی، خواب کافی، تغذیه مناسب و کنترل حالات روحی، این موارد را از ارکان اصلی رانندگی ایمن دانست و توصیه‌هایی برای کاهش خطرات رانندگی ارائه کرد.
از کجا بفهمیم روغن زیتون سالم است؟ از کجا بفهمیم روغن زیتون سالم است؟
شاید تصور کنیم روغن زیتون مرغوب، همیشه ماندگار است و تاریخ انقضایش فقط یک عدد روی برچسب است. اما واقعیت این است که این طلای مایع هم مانند هر ماده طبیعی دیگری، در گذر زمان و تحت شرایط نگهداری نامناسب، کیفیت خود را از دست می‌دهد و فاسد می‌شود.
عراقی‌ها در را بر روی زائران عرفه بستند عراقی‌ها در را بر روی زائران عرفه بستند
رایزنی مسولان ایرانی و عراقی تا کنون منجر به باز شدن در‌های سمت عراق نشده است
برگزیده
ابعاد پیچیده کمبود پرستار ابعاد پیچیده کمبود پرستار
کشور‌های پیشرفته با کمبود شدید نیروی پرستاری رو‌به‌رو هستند و برای جبران این خلأ، به جذب پرستاران خارجی روی آورده‌اند.
آیا کنسرسیوم غنی‌سازی در کیش و قشم احداث می‌شود؟ آیا کنسرسیوم غنی‌سازی در کیش و قشم احداث می‌شود؟
براساس گزارش نیویورک‌تایمز، دو مقام ایرانی گفتند که مذاکره‌کنندگان قصد دارند در دور بعدی گفت‌و‌گو‌ها برای محل کنسرسیوم چانه‌زنی کنند تا جزیره‌ای از خاک ایران برای این منظور انتخاب شود؛ آنها ممکن است جزیره کیش یا قشم در خلیج فارس را پیشنهاد دهند، هرچند گزینه‌های دیگری نیز مورد بحث قرار گرفته‌اند.
نان گران شد نان گران شد
سخنگوی اتاق اصناف خبر داد: قیمت جدید نان در چند روز آینده اعلام می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر