کد خبر: ۳۹۴۵۴
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۸

پیام تسلیت مدیرعامل بیمه ملت به مناسبت درگذشت شادروان آیت کریمی

مدیرعامل شرکت بیمه ملت در پیامی درگذشت آیت کریمی پیشکسوت و چهره علمی صنعت بیمه کشور را تسلیت گفت.
پیام تسلیت مدیرعامل بیمه ملت به مناسبت درگذشت شادروان آیت کریمی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه ملت:متن پیام علی‌رضا یزدان‌دوست به شرح زیر است:
با نهایت تاسف و تأثر، درگذشت جناب آقای آیت کریمی، از چهره‌های علمی و پیشکسوت گرانقدر صنعت بیمه و نائب رئیس هیئت مدیره شرکت بیمه آسماری را به جامعه بیمه‌ای کشور و خانواده محترم ایشان تسلیت عرض می‌نمایم.
مرحوم کریمی، شخصیتی با دانش، متعهد و با سابقه‌ای درخشان در صنعت بیمه بودند که خدمات ارزشمندی را در زمینه آموزش و تربیت چند نسل از متخصصان صنعت بیمه کشور به این عرصه ارائه نمودند.
فقدان این شخصیت برجسته، ضایعه‌ای جبران‌ناپذیر برای صنعت بیمه کشور محسوب می‌شود و ما خود را در غم و اندوه خانواده ایشان شریک می‌دانیم.
از خداوند منان برای آن مرحوم رحمت واسعه و برای بازماندگان صبر و اجر مسئلت می‌نمایم.
علی‌رضا یزدان‌دوست
مدیرعامل شرکت بیمه ملت

برچسب ها: بیمه ملت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
بانک‌ها باید وام اشتغال دهند! بانک‌ها باید وام اشتغال دهند!
بر اساس مصوبه شورای عالی کار و تایید رئیس جمهور، بانک‌های عامل مکلف شدند پرداخت تسهیلات تکلیفی اشتغال را تا پایان تیرماه برای متقاضیان در صف تمدید کنند.
مبلغ بلیت هواپیما‌ها در زمان توقف پرواز‌ها چه شد؟ مبلغ بلیت هواپیما‌ها در زمان توقف پرواز‌ها چه شد؟
دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی گفت: انجام پرواز‌های جدید می‌تواند جایگزین بلیت‌های ابطال شده مسافران شود.
نام‌گذاری معابر پایتخت به نام شهدای جنگ ۱۲ روزه نام‌گذاری معابر پایتخت به نام شهدای جنگ ۱۲ روزه
یک فوریت نام‌گذاری معابر پایتخت به نام شهدای جنگ ۱۲ روزه با حداکثر آراء موافق تصویب شد.
نحوه دریافت کارت نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ نحوه دریافت کارت نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴
نحوه دریافت کارت و محل رفع نقص کارت شرکت در نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ اعلام شد. کارت آزمون از روز یکشنبه ۲۲ تیرماه در سامانه جامع آزمون سراسری قابل دریافت است.
خودنمایی پرچم ایران مقابل کاخ سفید! خودنمایی پرچم ایران مقابل کاخ سفید!
گروهی از معترضان در مقابل موانع امنیتی اطراف کاخ سفید در واشنگتن آمریکا تجمع کردند تا مخالفت خود را با سفر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، به ایالات متحده اعلام کنند.
قابل توجه زائران اربعین قابل توجه زائران اربعین
سخنگوی فراجا از آمادگی کامل پلیس برای برگزاری مراسم اربعین خبر داد.
اسراییل قاتل چه تعداد ایرانی را شهید کرده است؟ اسراییل قاتل چه تعداد ایرانی را شهید کرده است؟
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران آمار شهدای حمله اسرائیل به ایران را ۱۱۰۰ نفر تا کنون معرفی کرد که از ۱۰۶۰ نفر از این عزیزان در سراسر کشور به خاک سپرده شده‌اند.
برگزیده
بانک‌ها باید وام اشتغال دهند! بانک‌ها باید وام اشتغال دهند!
بر اساس مصوبه شورای عالی کار و تایید رئیس جمهور، بانک‌های عامل مکلف شدند پرداخت تسهیلات تکلیفی اشتغال را تا پایان تیرماه برای متقاضیان در صف تمدید کنند.
مبلغ بلیت هواپیما‌ها در زمان توقف پرواز‌ها چه شد؟ مبلغ بلیت هواپیما‌ها در زمان توقف پرواز‌ها چه شد؟
دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی گفت: انجام پرواز‌های جدید می‌تواند جایگزین بلیت‌های ابطال شده مسافران شود.
اقتصاد ایران چشم انتظار مذاکرات است؟ اقتصاد ایران چشم انتظار مذاکرات است؟
قیمت دلار در معاملات روز دوشنبه مسیر کاهشی داشت و با کاهش ۱۸۵۰ تومان به ۸۸ هزار و ۴۵۰ تومان رسید. از سوی دیگر با کاهش قیمت دلار و رویکرد نزولی طلای جهانی، بازار طلا و سکه در ایران کاهشی شد. خبر‌های سیاسی درباره احتمال مذاکره بین ایران و آمریکا در روز‌های آینده از یک‌سو و کاهش تنش سیاسی و نظامی بین ایران و اسراییل، التهاب در بازار را کم کرده است. گفتنی است که هر خبر منفی درباره ایجاد تنش، بازار ارز را دوباره دچار نوسان می‌کند.
صفحه خبر بالای تصاویر