کد خبر: ۳۹۴۴۳
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۵

پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی پنج روز آینده

اداره کل هواشناسی استان تهران پیش‌بینی وضعیت جوی استان تهران طی پنج روز آینده را اعلام کرد.
پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی پنج روز آینده

مخاطب ۲۴- طبق پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان تهران طی امروز و فردا (۳۰ و ۳۱ فروردین) صاف تا قسمتی ابری و گاهی همراه با وزش باد شدید خواهد بود.

 بر اساس بررسی نقشه‌های پیش‌یابی و تحلیل الگو‌های همدیدی، وضعیت جوی استان تهران طی پنج روز آینده، آسمان صاف تا قسمتی ابری، گاهی همراه با وزش باد و در ساعات بعد از ظهر همراه با افزایش ابر و افزایش وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

طی این مدت، بخش‌های شمالی و ارتفاعات استان در بعضی ساعات، رگبار باران، وزش باد، رعد و برق در ارتفاعات بالا دست گاهی رگبار برف پیش‌بینی می‌شود. همچنین از روز جمعه (۳۱ فروردین) در بخش‌هایی از استان به ویژه بخش‌های جنوبی و غربی، وزش باد نسبتاً شدید تا شدید مورد انتظار است.

آسمان فردای تهران (۳۱ فروردین)، آسمان صاف تا کمی ابری و وزش باد، به‌تدریج افزایش ابر و گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۴ و حداکثر دمای ۲۶ درجه سانتیگراد و در روز شنبه (اول اردیبهشت) کمی ابری تا قسمتی ابری و وزش باد با حداقل دمای ۱۵ و حداکثر دمای ۲۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

طبق اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ایستگاه ورامین با بیشینه دمای ۲۷ درجه سانتیگراد، گرم‌ترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
امضای قرار داد اوسمار در جمع پرسپولیسی ها+ عکس امضای قرار داد اوسمار در جمع پرسپولیسی ها+ عکس
اوسمار لوس ویرا، سرمربی جدید پرسپولیس، بامداد چهارشنبه به تهران رسید و در مراسم معارفه با ابراز امیدواری برای قهرمانی، حضور خود را در تیم رسماً آغاز کرد.
وزارت خارجه منفعل است؛ وزیر فعلی معدل دولت نیست وزارت خارجه منفعل است؛ وزیر فعلی معدل دولت نیست
جواد امام: وزارت خارجه در دولت پزشکیان کم‌اثر است و وزیر فعلی توانایی لازم برای هدایت سیاست خارجی و ایفای نقش کلیدی را ندارد.
پرسپولیس اوسمار؛ به سوی روزهای خوش پرسپولیس اوسمار؛ به سوی روزهای خوش
سرمربی جدید پرسپولیس، اوسمار ویرا، بامداد امروز وارد تهران شد و در کنار دستیاران خود مراسم معارفه‌اش را برگزار کرد. وی از امیدواری خود برای قهرمانی با تیم خبر داد.
توضیحات پژمان جمشیدی در خصوص خروج از کشور توضیحات پژمان جمشیدی در خصوص خروج از کشور
پژمان جمشیدی، بازیگر سینما و بازیکن سابق فوتبال امروز راهی خارج از کشور شد تا با خانواده‌اش دیدار کند. در روزهای گذشته، پرونده قضایی وی در صدر اخبار کشور قرار گرفت و پس از آنکه جمشیدی با تودیع وثیقه از آزاد شد، امروز با یک استوری توضیحاتی در خصوص اتفاقات افتاده ارائه کرد
امثال شفقتیان جوانی خود را برای فوتبال گذاشتند! امثال شفقتیان جوانی خود را برای فوتبال گذاشتند!
حمید درخشان با حضور در استودیو گروه ورزش رسانه مخاطب۲۴، در خصوص وضعیت پیشکسوتان پرسپولیس اظهار نظر کرد
دولت وفاق؛ تکرار چهره‌ها و سردرگمی در عمل دولت وفاق؛ تکرار چهره‌ها و سردرگمی در عمل
دکتر پزشکیان با شعار وفاق ملی روی کار آمد، اما ترکیب دولت و تصمیماتش نشانی از تغییر ندارد. وعده‌هایی، چون رفع فیلترینگ و بهره‌گیری از نیرو‌های متخصص محقق نشده‌اند و این امر نارضایتی ها را افزایش داده است.
بازداشتگاه اوین دانشگاه می‌شود بازداشتگاه اوین دانشگاه می‌شود
سخنگوی قوه قضاییه اعلام کرد انتقال زندان‌ها به خارج شهر ادامه دارد و تغییر کاربری زندان اوین به دانشگاه نیازمند بررسی دقیق است.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر