کد خبر: ۳۹۴۳۶
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۷

هاشمی نسب: به جای دخالت، از حق استقلال دفاع کنید

مربی استقلال در نشست خبری پیش از بازی با شمس آذر از تغییر قانون و یک مجری شدیداً انتقاد کرد
هاشمی نسب: به جای دخالت، از حق استقلال دفاع کنید

مخاطب۲۴_ مهدی هاشمی نسب در نشست خبری پیش از بازی استقلال و شمس آذر اظهار داشت: اول از همه باید از میثاقی، مجری شایسته و توانمند شبکه سوم که گفتند که من صلاحدید آن را ندارم که در نشست شرکت کنم. می‌خواستم بگویم که این نظر شماست و نظر باشگاه چیز دیگری است. شما به جای اینکه در تیم ما دخالت کنید در برنامه‌تان از حقِ تیم‌ها دفاع کنید. شما حداقل می‌دانید آفساید و پنالتی چیست.
مربی تیم استقلال اظهار داشت: روزی که می‌خواهند قانون را علیه استقلال عوض کنند، آن موقع آقای میثاقی از تیم‌ها دفاع کنید. شما به حق روی آن صندلی نشستید. خیلی ممنون می‌شوم که در مورد تیم ما اظهار نظر نکنید.
هاشمی نسب گفت: شمس آذر در اولین فصلی که در لیگ برتر حضور دارد، نتایج قابل قبولی گرفته است. جایگاه خیلی خوبی دارند و تیم جوانی هستند. در برخی بازی‌ها انتحاری بازی می‌کنند. با توجه به نتیجه دیدار رفت می‌دانیم بازی سختی داریم. ما ۲ امتیاز حساس را از دست دادیم. امیدوارم اهمیت بازی را بدانیم و ۳ امتیاز بازی را کسب کنیم که در ادامه راه بسیار می‌تواند کمک حال ما باشد.
وی ادامه داد: با تمرکز کامل امیدوارم به این مهم دست یابیم و همچنان صدرنشین باشیم. اگر قانونی وضع نشود که یک تیم اگر با یک امتیاز صدر جدول است، تیم دیگر مثلا بیاید صدرنشین شود. در فوتبال قانون هر روز تغییر می‌کند. تمام دلخوشی ما این است که امثال آقای میثاقی که تریبون در دستشان است از حق ما دفاع کنند.
هاشمی نسب در پاسخ به اینکه آیا استقلال با تصور اینکه بازی رفتِ دربی یک بر یک شده و در بازی برگشت با تساوی بدون گل باز هم بالاتر از پرسپولیس قرار می‌گیرد وارد زمین شد، گفت: اصلا چنین چیزی نبود. ما هفته پنجم بازی پرسپولیس بازی کردیم. اصلا با این تفکر وارد زمین شده باشیم، ولی ۱۰ بازی بعد آن مسابقه بود. در صورتی این اتفاق می‌افتد که امتیاز‌ها مساوی بشود و با توجه به اینکه ما گل بیشتری در دربی زدیم، بتوانیم آخر فصل یک تصمیم گیری انجام دهند. آیا، ولی کسی ۱۰ بازی مانده می‌تواند پیش بینی کند که هر ۲ تیم یک نتیجه‌ای بگیرند که آخر فصل امتیاز‌های آن‌ها مساوی شود؟
وی ادامه داد: این اصلا یک چیز غیرمنطقی است که ما بخواهیم در خصوص آن صحبت کنیم. اصلا چنین چیزی نبود. شما دیدید که هفته قبل ۳-۴ امتیاز بین ما فاصله بود. اصلا چنین چیزی نبود که به خاطر یک گلی که در دربی زدیم بخواهیم آخر فصل اگر امتیاز‌ها مساوی شد، روی آن حساب باز کنیم.

برچسب ها: مهدی هاشمی نسب
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
برگزیده
بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد
تیم ملی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمان جهان ۲۰۲۵ که در زاگرب کرواسی در حال برگزاری است موفق شد یک روز زودتر، بالاتر از آمریکا به عنوان قهرمانی زودهنگام جهان دست یابد.
شرایط استقلال از سال گذشته بهتر است شرایط استقلال از سال گذشته بهتر است
حجت نظری: استقلال امسال شرایط بهتری دارد؛ در شرایط سخت، فوتبال دلخوشی مردم است و امیدوار هستم استقلال به قهرمانی و همچنین ستاره سوم برسد.
توضیحات باشگاه در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت محمد عمری توضیحات باشگاه در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت محمد عمری
در حال حاضر بازیکن زیر نظر پزشک و فیزیوتراپیست تیم، برنامه‌های تمرین و فیزیوتراپی را دنبال می‌کند و کادر فنی همه روزه در جریان روند کار قرار می‌گیرد
صفحه خبر بالای تصاویر