کد خبر: ۳۹۴۳۶
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۷

هاشمی نسب: به جای دخالت، از حق استقلال دفاع کنید

مربی استقلال در نشست خبری پیش از بازی با شمس آذر از تغییر قانون و یک مجری شدیداً انتقاد کرد
هاشمی نسب: به جای دخالت، از حق استقلال دفاع کنید

مخاطب۲۴_ مهدی هاشمی نسب در نشست خبری پیش از بازی استقلال و شمس آذر اظهار داشت: اول از همه باید از میثاقی، مجری شایسته و توانمند شبکه سوم که گفتند که من صلاحدید آن را ندارم که در نشست شرکت کنم. می‌خواستم بگویم که این نظر شماست و نظر باشگاه چیز دیگری است. شما به جای اینکه در تیم ما دخالت کنید در برنامه‌تان از حقِ تیم‌ها دفاع کنید. شما حداقل می‌دانید آفساید و پنالتی چیست.
مربی تیم استقلال اظهار داشت: روزی که می‌خواهند قانون را علیه استقلال عوض کنند، آن موقع آقای میثاقی از تیم‌ها دفاع کنید. شما به حق روی آن صندلی نشستید. خیلی ممنون می‌شوم که در مورد تیم ما اظهار نظر نکنید.
هاشمی نسب گفت: شمس آذر در اولین فصلی که در لیگ برتر حضور دارد، نتایج قابل قبولی گرفته است. جایگاه خیلی خوبی دارند و تیم جوانی هستند. در برخی بازی‌ها انتحاری بازی می‌کنند. با توجه به نتیجه دیدار رفت می‌دانیم بازی سختی داریم. ما ۲ امتیاز حساس را از دست دادیم. امیدوارم اهمیت بازی را بدانیم و ۳ امتیاز بازی را کسب کنیم که در ادامه راه بسیار می‌تواند کمک حال ما باشد.
وی ادامه داد: با تمرکز کامل امیدوارم به این مهم دست یابیم و همچنان صدرنشین باشیم. اگر قانونی وضع نشود که یک تیم اگر با یک امتیاز صدر جدول است، تیم دیگر مثلا بیاید صدرنشین شود. در فوتبال قانون هر روز تغییر می‌کند. تمام دلخوشی ما این است که امثال آقای میثاقی که تریبون در دستشان است از حق ما دفاع کنند.
هاشمی نسب در پاسخ به اینکه آیا استقلال با تصور اینکه بازی رفتِ دربی یک بر یک شده و در بازی برگشت با تساوی بدون گل باز هم بالاتر از پرسپولیس قرار می‌گیرد وارد زمین شد، گفت: اصلا چنین چیزی نبود. ما هفته پنجم بازی پرسپولیس بازی کردیم. اصلا با این تفکر وارد زمین شده باشیم، ولی ۱۰ بازی بعد آن مسابقه بود. در صورتی این اتفاق می‌افتد که امتیاز‌ها مساوی بشود و با توجه به اینکه ما گل بیشتری در دربی زدیم، بتوانیم آخر فصل یک تصمیم گیری انجام دهند. آیا، ولی کسی ۱۰ بازی مانده می‌تواند پیش بینی کند که هر ۲ تیم یک نتیجه‌ای بگیرند که آخر فصل امتیاز‌های آن‌ها مساوی شود؟
وی ادامه داد: این اصلا یک چیز غیرمنطقی است که ما بخواهیم در خصوص آن صحبت کنیم. اصلا چنین چیزی نبود. شما دیدید که هفته قبل ۳-۴ امتیاز بین ما فاصله بود. اصلا چنین چیزی نبود که به خاطر یک گلی که در دربی زدیم بخواهیم آخر فصل اگر امتیاز‌ها مساوی شد، روی آن حساب باز کنیم.

برچسب ها: مهدی هاشمی نسب
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پزشکیان: در چارچوب مشخص‌شده و با حفظ منافع ملی آماده توافق هستیم پزشکیان: در چارچوب مشخص‌شده و با حفظ منافع ملی آماده توافق هستیم
رئیس جمهور گفت: در مذاکره با آمریکا، در چارچوب مشخص‌شده و با حفظ منافع ملی آماده توافق هستیم، اما اگر آنها نخواهند از موضع برابر با ما مذاکره کنند، مسیر خود را ادامه می‌دهیم. همان‌گونه که رهبر انقلاب فرمودند، نه خوش‌بین هستیم و نه بدبین.
خواستگاری قهرمان پرورش اندام از نعیمه نظام‌دوست! خواستگاری قهرمان پرورش اندام از نعیمه نظام‌دوست!
در بخشی از قسمت تازه برنامه جوکر زنان احسان علیخانی و در ادامه ورود خواستگار‌های نعیمه نظام‌دوست به این برنامه، این‌بار یک قهرمان پرورش اندام با دسته گل به این برنامه آمد.
رونمایی از یک نسخه خطیِ «کلیات سعدی» رونمایی از یک نسخه خطیِ «کلیات سعدی»
کتابخانه و موزه ملک، یک نسخه خطی از کلیات سعدی را رونمایی کرد.
ظریف: سیاست خارجی باید بر اساس شناخت‌های واقع‌بینانه پیگیری شود ظریف: سیاست خارجی باید بر اساس شناخت‌های واقع‌بینانه پیگیری شود
ظریف گفت: ما نیازمند روابط خوب با همه همسایگان‌مان هستیم و روسیه به عنوان یک همسایه قدرتمند، حالا از دید بعضی‌ها قدرت منطقه‌ای و از دید بعضی‌ها قدرت جهانی، یک شریک راهبردی برای ایران است. ولی این شراکت راهبردی باید بر اساس چشمان باز باشد و با شناخت دقیق از روسیه شکل گیرد.
تکذیب پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی با کارت یارانه تکذیب پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی با کارت یارانه
مرجان دبیری سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیکی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مورد خبری که در فضای مجازی منتشر شده، مبنی بر اینکه وام بانکی از ۲ میلیون تومان تا ۲۰۰ میلیون تومان با کارت یارانه‌ای به افراد پرداخت می‌شود، گفت: همه این موارد تکذیب می‌شود، ما به عنوان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اطلاعیه‌های رسمی خود را از طریق سرشماره v.refah.ir در مورد کالابرگ و یارانه منتشر می‌کنیم و غیر آن هرچه در فضای مجازی گفته می‌شود، دروغ است.
چرا سخنرانی عراقچی در کارنگی لغو شد؟ چرا سخنرانی عراقچی در کارنگی لغو شد؟
نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد اعلام کرد که سخنرانی «سید عباس عراقچی»، وزیر محترم امور خارجه که قرار بود امروز (دوشنبه) به صورت مجازی در کنفرانس بین‌المللی سیاست هسته‌ای کارنگی ایراد گردد، لغو شده است.
برگزاری فستیوال «کوچه» قطعی شد برگزاری فستیوال «کوچه» قطعی شد
محمدحسین زندویان ـ سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر ـ اخذ مجوز برگزاری فستیوال «کوچه» را اعلام کرد.
برگزیده
استقلال و هوادار به تساوی رسیدند استقلال و هوادار به تساوی رسیدند
استقلال و هوادار به تساوی رسیدند.
عجیب‌ترین شعار هواداران استقلال علیه چه کسی بود؟ عجیب‌ترین شعار هواداران استقلال علیه چه کسی بود؟
هواداران استقلال شعار‌های اعتراضی علیه کاپیتان این تیم سر دادند.
شرطو شروط کارتال برای مدیرعال جدید چیست؟ شرطو شروط کارتال برای مدیرعال جدید چیست؟
سرمربی پرسپولیس از قبل توافقاتی با درویش در خصوص نقل و انتقالات تابستانی داشت.
صفحه خبر بالای تصاویر