کد خبر: ۳۹۴۲۱
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۹

واکنش وزیر ارتباطات به خرید دیجیکالا توسط همراه اول!

عیسی زارع پور در پایان جلسه هیئت دولت به چند مورد از اتفاقات خبرساز حوزه فناوری ایران واکنش نشان داد. اما واکنش وزیر ارتباطات به خرید دیجیکالا توسط همراه اول و تولید گوشی نوکیا تقلبی در ایران چه بود؟
واکنش وزیر ارتباطات به خرید دیجیکالا توسط همراه اول!

مخاطب ۲۴- عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت سیزدهم، به‌تازگی در پایان جلسه هیئت دولت، به برخی از خبر‌های جنجالی این روز‌های حوزه فناوری در ایران، از جمله ماجرای خرید دیجیکالا توسط همراه اول و تولید گوشی‌های نوکیا تقلبی در ایران واکنش نشان داد.

زارع پور به ماجرای خرید دیجیکالا توسط همراه اول واکنش نشان داد
عیسی زارع پور در واکنش به ماجرای واگذاری سهام دیجی کالا به همراه اول با اشاره به اهمیت توسعه شبکه گفت اگر اپراتور‌های تلفن همراه پولی برای خرج کردن داشته باشند، بایستی اولویت اول آن‌ها توسعه شبکه باشد. وزیر ارتباطات در ادامه افزود من نه خریدارم و نه فروشنده که بخواهم خرید دیجیکالا توسط همراه اول را تایید یا تکذیب کنم.

وی در ادامه با اشاره به گزارش‌هایی که حاکی از افزایش سرعت اینترنت کشور تا ۱۵ درصد ظرف سه ماه گذشته است، گفت همواره پیگیر وضعیت اپراتور‌ها است تا به شاخص‌هایی که برای آن‌ها تعیین شده برسند. زارع پور در ادامه تاکید کرد که این روند باید تا پایان سال تداوم داشته باشد و انتظار بر این است که سرعت اینترنت کشور تا پایان سال بیش از ۵۰ درصد افزایش پیدا کند.

زارع‌پور، افزایش سرعت اینترنت در ایران

دیگر موضوع جنجالی که مورد اشاره زارع پور قرار گرفت، ماجرای تولید گوشی‌های نوکیا تقلبی در ایران بود. وزیر ارتباطات در واکنش به این موضوع، با اشاره به اختلاف‌نظر‌های این ماجرا گفت موضوع در حال حاضر و در قالب یک پرونده حقوقی در حال پیگیری است.

زارع پور با اشاره به این‌که شرکت تولیدکننده در داخل ایران مدعی است مستنداتی درباره اخذ مجوز برای تولید گوشی‌های نوکیا دارد، گفت برند اصلی نیز مدعیاتی دارد و موضوع در حال بررسی است. او افزود این موضوع اساسا در حوزه کاری وزارت ارتباطات نیست و باید وزارت صمت در این‌باره اظهارنظر کند.

او در ادامه بار دیگر با اشاره به اختلاف‌نظر‌های حقوقی در این‌باره به پیگیری شکایت شرکت اصلی در دادگاه اشاره کرد و گفت اگرچه وزارتخانه‌های ارتباطات و صمت برنامه تولید یک گوشی ایرانی را دنبال می‌کنند، اما نهایتا مسئله تولید گوشی به وزارت صمت ارتباط دارد.

زارع پور همچنین به همکاری وزارت علوم و وزارت ارتباطات برای راه‌اندازی پنجره واحد برای دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت تاکنون بیش از ۲۶۰ دانشگاه به این پنجره واحد پیوسته‌اند. وی افزود این پروژه در ارزیابی اتحادیه بین‌المللی مخابرات نیز به‌عنوان یکی از بهترین طرح‌ها انتخاب شد.

وزیر ارتباطات همچنین با اشاره به تداوم برنامه هوشمندسازی دولت اظهار کرد در حال حاضر حدود ۷۰ درصد از خدمات دولت از طریق پنجره هوشمند در دسترس مردم قرار می‌گیرد. او در پایان با اشاره به برنامه ساخت ماهواره‌های متعدد برای کشور، عنوان کرد وزارت ارتباطات در تلاش است چندین ماهواره سنجشی و تصویربرداری در فضای کشور فعال کند.

برچسب ها: عیسی زارع پور
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
برگزیده
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
غیبت رهبری در حسینیه امام خمینی غیبت رهبری در حسینیه امام خمینی
کمیل باقرزاده در صفحه شخصی خود توضیحاتی درباره عدم حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی (ره) ارائه کرد.
نشان افسانه ای بنتلی تغییر کرد نشان افسانه ای بنتلی تغییر کرد
پس از حدود ۲۰ سال، نشان افسانه‌ای بنتلی دستخوش بازطراحی چشمگیری شده است. این تغییر تاریخی، تنها چهارمین تکامل بزرگ در تاریخ بیش از ۱۰۰ ساله این برند خاص محسوب می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر