کد خبر: ۳۹۴۱۰
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۱
مدیر واحد احیا مستقیم شماره ۲ ناحیه آهن‌سازی فولاد مبارکه مطرح کرد:

رسیدن به بالاترین رکورد روزانه تولید آهن اسفنجی در مگامدول‌های احیا مستقیم فولاد مبارکه

یوسف مهاجری مدیر واحد احیا مستقیم شماره ۲ ناحیه آهن‌سازی فولاد مبارکه از ثبت سومین رکورد روزانه و بالاترین میزان تولید روزانه آهن اسفنجی در مگامدول‌های احیا مستقیم خبر داد و گفت: این میزان تولید با مشخصات فنی تجهیزات مگامدول‌های فولاد مبارکه یک رکورد روزانه بی‌سابقه در کشور محسوب می‌شود.
رسیدن به بالاترین رکورد روزانه تولید آهن اسفنجی در مگامدول‌های احیا مستقیم فولاد مبارکه

به گزارش مخاطب24به نقل از شرکت فولاد مبارکه اصفهان؛وی در برنامه رادیو فولاد در پاسخ به سؤالات مجری این برنامه به تشریح عملکرد واحد احیا مستقیم ۲ پرداخت که مروری بر آن گویای تلاش حداکثری کارکنان این ناحیه برای تحقق شعار رشد تولید است.

سال ۱۴۰۲ با توجه به محدودیت‌هایی که در حوزه انرژی با آن مواجه بودیم برای همه صنعتگران مخصوصاً فولادسازان بسیار سخت بود. به‌عنوان سؤال نخست بفرمایید فولاد مبارکه برای تولید آهن اسفنجی خود چگونه عمل کرد؟

ناحیه آهن‌سازی نقش اصلی تأمین آهن اسفنجی موردنیاز ناحیه فولادسازی را بر عهده دارد. با توجه به محدودیت‌های موجود در حوزه انرژی، توانستیم زمان تعمیرات سالانه را به میزان ۴ روز کاهش دهیم. علاوه‌براین، در شرایطی عادی نسبت به تولید حداکثری و ذخیره‌سازی مواد اقدام کردیم. در سال ۱۴۰۱ حدود ۳۵۰ هزار تن و در سال ۱۴۰۲ نیز با ثبت چندین رکورد روزانه و ماهانه توانستیم ۸۵۰ هزار تن ذخیره‌سازی داشته باشیم. برای امسال نیز با توجه به شعار سال، ذخیره‌سازی به میزان ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تن را در دستور کار داریم تا چنانچه با محدودیت‌های احتمالی در گاز و برق مواجه شدیم، بتوانیم نیاز واحد فولادسازی را تأمین کنیم و از برنامه سالانه عقب نمانیم.

از ابتدای سال جاری شاهد ثبت چندین رکورد در واحد‌های احیا مستقیم فولاد مبارکه بودیم. به نظر شما چه عاملی در کسب این رکورد‌ها مؤثر بوده است؟

علاوه بر نقش انرژی باید به عامل مهم مدیریت زمان در تولید و کمتر کردن زمان تعمیرات و توقفات اضطراری و در نتیجه افزایش ضریب آماده‌به‌کاری خطوط تولید اشاره کرد. به همین منظور با بازرسی‌های منظم و دقیق و همکاری همه مدیریت‌های ذی‌ربط و واحد‌های خدمات و پشتیبانی، خطوط را برای تولید بهینه در شرایط سخت آماده می‌کنیم.

در مورد رکورد‌های به‌ثبت‌رسیده توضیح دهید.

چند سالی است که به لطف خداوند، ناحیه آهن‌سازی و به‌طور مشخص واحد‌های احیا مستقیم روشن‌کننده چراغ رکورد‌ها در سازمان هستند؛ به‌نحوی‌که روز اول فروردین سال ۱۴۰۳ میزان تولید در واحد احیا مستقیم شماره ۲ به ۹۹۱۲ تن و میزان تولید در واحد احیا مستقیم شماره یک ۱۷۵۹۰ تن بود و درمجموع در این روز تولید مجموع واحد‌های احیا مستقیم فولاد مبارکه به ۲۷ هزار و ۵۰۲ تن افزایش یافت. همچنین یک رکورد روزانه برای واحد احیا مستقیم شماره ۲ و یک رکورد مجموع در ناحیه آهن‌سازی روز ۱۱ فروردین به ثبت رسید که ۹۹۶۰ تن سهم واحد احیا مستقیم شماره ۲ بود. در ادامه این رکوردشکنی‌ها روز ۱۹ فروردین هم تولید واحد احیا مستقیم شماره ۲ از مرز ۱۰ هزار تن تولید آهن اسفنجی عبور کرد. نکته حائز اهمیت این است که تولید ۱۰ هزار و ۳۵ تن آهن اسفنجی با مشخصات فنی تجهیزات مگامدول‌های فولاد مبارکه یک رکورد روزانه بی‌سابقه در کشور به شمار می‌آید که دستاورد ارزشمندی برای صنعت فولاد کشور بوده است.

اهداف پیش‌بینی‌شده برای امسال در ناحیه آهن‌سازی چیست؟

در این واحد نیز همانند سایر نواحی سازمان پروژه‌های مهمی برای رفع گلوگاه‌ها، بهینه‌سازی‌ها، کاهش زمان تعمیرات، آماده‌سازی محوطه جدید ذخیره‌سازی، افزایش ظرفیت ریفورمر، استفاده از کاتالیست‌های بهبودیافته، انجام اصلاحات در نسوز کوره و بهینه‌سازی کولینگ تاور‌ها در نظر گرفته شده است.

در راستای اجرای پروژه‌های مذکور با چالش خاصی هم مواجه خواهید بود؟

بله، در مسیر تولید و توسعه همواره چالش‌ها وجود دارند. از زمان تعریف تا اجرای پروژه باید چابکی مطلوبی داشته باشیم تا زمان اجرا کوتاه‌تر شود. اینکه بتوانیم بهترین مسیر‌ها و راهکار‌ها را برای اجرای هرچه سریع‌تر انتخاب کنیم از مهم‌ترین نکات است.

صحبت پایانی؟

من به تمامی همکاران در شرکت فولاد مبارکه و خاصه همکاران خود در ناحیه آهن‌سازی عرض تبریک و خداقوت دارم. به نظرم عوامل مختلفی در کسب رکورد‌های شرکت مؤثرند که ازجمله آن‌ها می‌توان به حمایت‌های مدیریت ارشد سازمان، معاونان و مدیران همه بخش‌ها و تخصص و تعهد سرمایه‌های انسانی اشاره کرد. علاوه بر موارد یادشده نقش تأمین به‌موقع مواد اولیه، انرژی و قطعات یدکی باکیفیت از دیگر عوامل قابل‌تقدیری است که در حفظ آماده‌به‌کاری تجهیزات و ثبت رکورد‌ها نقش بی‌بدیلی داشته است.

آخرین اخبار
اخبار داغ
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما در ۸۱ سالگی درگذشت.
حضور بازیگران به عنوان مجری حضور بازیگران به عنوان مجری
دو بازیگر دیگر پرکار در سینما مانند امین حیایی و صابر ابر نیز اجرای مسابقه‌هایی را برعهده گرفته‌اند. صابر ابر فصل جدید «گل یا پوچ» و امین حیایی مسابقه موزیکال«کاست» را اجرا خواهند کرد.
دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید
مهدی طارمی بلافاصله بعد از فیفادی با نمایشی درخشان و دو گل برابر آترومیتوس شایستگی خود را بار دیگر به نمایش گذاشت
افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵
ضریب افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ مشخص شد.
اعلام جزئیات بخش‌های جشنواره فجر اعلام جزئیات بخش‌های جشنواره فجر
در نشست خبری جشنواره جهانی فیلم فجر، دبیر جشنواره با تشریح بخش‌های اصلی از جمله مسابقه بین‌الملل، جلوه‌گاه شرق و «زیتون شکسته» ویژه آثار مرتبط با مقاومت و جنگ غزه ، اعلام کرد که نوری بیلگه جیلان به‌عنوان مهمان ویژه و رئیس هیأت داوران در شیراز حضور خواهد داشت؛ شهری که امسال برای نخستین‌بار میزبان این رویداد با رویکرد شاعرانه شده است.
«نبرد پشت نبرد»؛ معرفی فیلم جدید پل توماس اندرسن با بازی دی‌کاپریو «نبرد پشت نبرد»؛ معرفی فیلم جدید پل توماس اندرسن با بازی دی‌کاپریو
فیلم جدید اندرسون، بالاخره او را در کنار دی‌کاپریو در یک پروژه قرار داد و خروجی کار، یک اثر پرانرژی، بی پرده و جسورانه است که به خوبی می‌تواند پشت تمام روایت‌های خود، حرفش را بزند و مخاطب را با دیدگاه‌های مختلف تنها بگذارد.
نوآوری ساده سامسونگ که تجربه استفاده از یخچال را متحول کرد نوآوری ساده سامسونگ که تجربه استفاده از یخچال را متحول کرد
در حالی که توجه‌ها به هوش مصنوعی یخچال جدید سامسونگ جلب شده، بررسی‌ها نشان می‌دهد نوآوری کاربردی Beverage Center با پارچ خودکارِ همیشه‌پر، بیشترین تأثیر را بر راحتی کاربران دارد.
چند رسانه ای
فرونشست ۸ متری در اصفهان فرونشست ۸ متری در اصفهان
به گزارش مخاطب ۲۴، فرونشستی در اصفهان رخ داده که نزدیک به ۸ متر ریزش داشت
صفحه خبر بالای تصاویر