کد خبر: ۳۹۴۰۶
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۳
با حضور مدیرعامل بانک سپه

مراسم معارفه و تکریم مدیرعامل هلدینگ بهپویان هوشمند امید برگزار شد

در مراسمی با حضور دکتر ابراهیمی مدیرعامل بانک سپه و دکتر حسینی قائم مقام مدیرعامل بانک، با تقدیر از خدمات دکتر احمد سلمانی آرانی مدیرعامل پیشین هلدینگ بهپویان هوشمند امید، دکتر محمدمحسن صدر به این سمت منصوب شد.
مراسم معارفه و تکریم مدیرعامل هلدینگ بهپویان هوشمند امید برگزار شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از بانک سپه: دکتر ابراهیمی مدیرعامل بانک در این مراسم که با حضور اعضای هیات عامل بانک و مدیران شرکت‌های تابعه هلدینگ فناوری اطلاعات بهپویان هوشمند امید برگزار شد، با تجلیل از خدمات و تلاش‌های صادقانه دکتر سلمانی آرانی، گفت: ایشان طی سال‌ها فعالیت در بانک سپه منشا اقدامات بزرگ و موثری بودند و اکنون که به افتخار بازنشستگی نائل می‌شوند، آثار ارزشمند و یادگار‌های فراوانی از خود بر جای می‌گذارند.

مدیرعامل بانک سپه تلاش‌های دکتر سلمانی‌آرانی و همکارانشان را در فرآیند ادغام به ویژه در حوزه پیاده سازی بانکداری متمرکز (کربنکینگ) و مهاجرت سیستمی را ستودنی و مجاهدانه دانست و ابراز کرد: ایشان با تمام ظرفیت و انگیزه، هر چه در توان داشتند برای انجام ماموریت‌های بانک انجام دادند که قطعاً آثار و برکات این اقدامات مجاهدانه برای بانک سپه ماندگار است.

دکتر ابراهیمی در ادامه با معرفی دکتر محمدمحسن صدر به عنوان مدیرعامل جدید شرکت بهپویان هوشمند امید، وی را فردی با اخلاص و پرتلاش عنوان کرد و گفت: دکتر صدر کارنامه درخشانی در حوزه فناوری اطلاعات بانک سپه دارد که امید است با تعامل و هم افزایی با همکاران خود، ماموریت‌های بانک در این حوزه به بهترین شکل ممکن انجام شود.

در ادامه دکتر حسینی قائم مقام مدیرعامل بانک نیز تعلق بالای سازمانی، مواجهه با کار‌های بزرگ و همراهی را از ویژگی‌های بارز دکتر سلمانی آرانی بیان کرد و برای وی در ادامه مسیر شغلی و زندگی شخصی آرزوی توفیق و سربلندی کرد.

قائم مقام مدیرعامل بانک سپه، دکتر صدر مدیرعامل جدید هلدینگ بهپویان هوشمند امید را فردی با درایت و پرانرژی معرفی کرد و گفت: امیدواریم در آستانه یکصد سالگی بانک سپه و در دوره تثبیت و رشد شرکت بهپویان هوشمند امید، شاهد شکوفایی و تحول این مجموعه باشیم.

در پایان این مراسم، دکتر ابراهیمی با اهدای لوح سپاس به دکتر سلمانی آرانی مدیرعامل پیشین شرکت بهپویان هوشمند امید، حکم مسئولیت دکتر صدر را به وی اهدا کرد. همچنین دکتر محمدعلی بخشی زاده نیز به سمت مدیر عامل شرکت امید بوم منصوب شد و حکم مسئولیت خود را از مدیرعامل بانک سپه دریافت کرد.

هلدینگ فناوری اطلاعات بهپویان هوشمند امید متشکل از شش شرکت امید سیستم، امید پی، امید تِک، امید نت، امید بوم و شرکت هدایت هوشمند است و با برخورداری از سرمایه انسانی کارآمد و مجرب، بازوی فناوری اطلاعات بزرگ‌ترین بانک کشور به شمار می‌رود.

برچسب ها: بانک سپه
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اعتراض به سبک عراقچی + فیلم اعتراض به سبک عراقچی + فیلم
عباس عراقچی ۱۰سال پیش در کمیسیون ویژه بررسی برجام مجلس به کارشکنی صدا و سیما واکنش نشان داد.
ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد! ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد!
دونالد ترامپ اعلام کرد که جام قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را با خود به کاخ سفید برده است.
حامیان ایران در جنگ ۱۲ روزه، از معین و شهرام شبپره تا فرخ نگهدار حامیان ایران در جنگ ۱۲ روزه، از معین و شهرام شبپره تا فرخ نگهدار
در جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل، روزنامه نگاران، خوانندگان و حتی سیاسیونی که سال هاست به عنوان تفاوت عقیدتی با جمهوری اسلامی، ترک وطن کردند، حمایت از وطن را به اختلافات سیاسی ترجیح دادند.
حمایت طارمی از فغانی حمایت طارمی از فغانی
مهدی طارمی استوری جدیدی در صفحه شخصی خود منتشر کرد.
جاسوسان موساد در کنار ما جاسوسان موساد در کنار ما
سال‌هاست که واژه‌هایی، چون «نفوذی» و «جاسوس» وارد ادبیات سیاسی ایران شده و در بزنگاه‌های مهم مرکز ثقل توجه سیاسیون قرار می‌گیرد. در میان سیاسیونی که از نفوذ اسرائیلی‌ها به سطح بالای نظام هشدار دادند و بر جلوگیری و مراقب از نفوذی‌ها تاکید داشتند، برخی چهره‌هایی هم بودند که این موضوع را انکار کرده و حتی خبرنگاران را عامل جاسوسی خواندند.
خوابیدن با چراغ روشن ممنوع خوابیدن با چراغ روشن ممنوع
این ارتباط از نظر بیولوژیکی منطقی است. بدن ما از سیگنال‌های نوری برای تشخیص زمان خواب استفاده می‌کند و هرگونه اختلال در این روال می‌تواند در ریتم‌های شبانه‌روزی بدن ما که فرآیندهای داخلی بی‌شماری را تنظیم می‌کنند، اختلال ایجاد کند.
همبستگی مردم را مصادره نکنید همبستگی مردم را مصادره نکنید
بعد از برقراری صلح در جنگ دوازده روزه، صحبت‌های زیادی درباره همبستگی، وحدت، و نزدیک شدن حاکمیت به مردم گفته و شنیده می‌شود، با این وجود گروهی هستند که همچنان با سخنان تند مانع شکل گرفتن این وحدت و همدلی می‌شوند
برگزیده
آموزش و پرورش رها شده آموزش و پرورش رها شده
در کشور یک تلقی سیاسی به وجود آمده است که می‌توانیم نام آن را «رها شدگی امر مهم تصمیم گیری» بنامیم. در حوزه آموزش و پرورش از اصطلاح جذاب تری برای این وضعیت استفاده می‌شود و نام آن را خصوصی سازی یا نفی تصدی گری گذاشته‌اند.
بازگشت ژیان به خیابان‌های فرانسه بازگشت ژیان به خیابان‌های فرانسه
ژیان، خودروی خاطره‌انگیز دهه‌های گذشته، با چهره‌ای تازه و طراحی کاملاً مدرن به دنیای خودرو بازگشته است.
دور زدن قانون با صدور تراکم شناور به بهانه جنگ دور زدن قانون با صدور تراکم شناور به بهانه جنگ
برنامه زاکانی برای بازسازی تخریب‌های به‌جامانده از حمله اسرائیل به ایران، به نوعی بازگشت هولوگرام‌ها و شهرفروشی است که شهرداری با چراغ سبز دولت آن را در پیش گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر