کد خبر: ۳۹۳۸۸
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۴

فراخوان بزرگ اعطای کد همکاری نمایندگی شرکت بیمه حکمت صبا

شرکت بیمه حکمت صبا در سال جهش تولید با مشارکت مردم در نظر دارد تا با ارائه شرایط ویژه و تسهیل اعطای کد همکاری نمایندگی، گامی بلند و موثر در مسیر اشتغال زایی جامعه بردارد.
فراخوان بزرگ اعطای کد همکاری نمایندگی شرکت بیمه حکمت صبا

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه حکمت صبا؛این شرکت از علاقه‌مندان حوزه بیمه دعوت می‌نماید تا پس از طی دوره‌های آموزشی مطابق با آیین نامه شماره ۷۵ شورای عالی بیمه، کد همکاری نمایندگی جنرال اعطاء نماید. از مهمترین شرایط ویژه اعطای کد همکاری نمایندگی می‌توان به ۱- اعطای کد حتی بدون نیاز به دفتر نمایندگی (آیین نامه ۷۵ و مکمل‌های آن) ۲- اعطای کد نمایندگی با مدرک دیپلم و بالاتر ۳- حمایت حرفه‌ای از طریق آموزش فنی و پشتیبانی فروش ۴-امکان کسب درآمد از روز اول کاری از طریق بهره گیری از طرح‌های فروش: الف) طرح فروش بیمه نامه به صورت اقساطی و با شرایط ویژه به کارکنان ارتش جمهوری اسلامی ایران ب) طرح فروش بیمه نامه به صورت اقساطی برای کلیه بازنشستگان تامین اجتماعی در قالب همکاری با بانک رفاه کارگران با جامعه هدف چهارمیلیون نفری ج) طرح فروش مهر حکمت، فروش اقساطی به کلیه آحاد جامعه در قالب همکاری با بانک قرض الحسنه مهر ایران ۵- امکان ارائه بیمه درمان تکمیلی به نماینده و افراد تحت تکلف ۶- تسهیلات خرید بیمه نامه برای شخص نماینده و اعضای درجه یک خانواده ۷-برخورداری از امتیاز ویژه جهت فرزندان و بازنشستگان ارتش جمهوری اسلامی ایران، اشاره کرد. بر همین اساس، هم وطنان گرامی می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت شرکت بیمه حکمت صبا به نشانی www.hsinsur.com و ثبت درخواست به آدرس https://sales.hsinsur.com مراجعه فرمایند.

برچسب ها: بیمه حکمت صبا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد
استاندار تهران اعلام کرد با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های استان بجز فیروزکوه روز‌های ۴ و ۵ آذر به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.
آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام کرد، کلاس‌های مدارس ابتدایی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذرماه به صورت مجازی برگزار می‌شوند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر