کد خبر: ۳۹۳۵۱
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۷

برگزاری مزایده اموال و املاک مازاد بانک ملی ایران در استان یزد

بانک ملی ایران در راستای اجرای سیاست‌های دولت محترم سیزدهم مزایده املاک و اموال تملیکی و ملکی مازاد در استان یزد را از طریق مزایده الکترونیکی سامانه تدارکات دولت (ستاد ایران) به صورت "نقدی" و "نقد و اقساط" به فروش می‌رساند.
برگزاری مزایده اموال و املاک مازاد بانک ملی ایران در استان یزد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران:اموال صنعتی منقول و غیر منقول، دامداری و کشاورزی با پیش پرداخت ۲۰ درصد قیمت واگذاری، حداکثر شش ماه تنفس و اقساط متوالی ماهیانه، حداکثر با احتساب دوره تنفس در مجموع به مدت ۶۰ ماه به فروش می‌رسد.

اموال تجاری و خدماتی نیز با پیش پرداخت ۳۰ درصد قیمت واگذاری، حداکثر شش ماه تنفس اقساط متوالی ماهیانه، حداکثر با احتساب دوره تنفس به مدت ۳۶ ماه در این مزایده به فروش می‌رسد.

همچنین املاک مسکونی و اداری با پیش پرداخت ۳۰، ۴۰ و ۵۰ درصد قیمت واگذاری به عنوان پیش پرداخت، بدون مهلت تنفس و با اقساط متوالی ماهیانه، حداکثر به مدت ۲۴، ۳۰ و ۳۶ ماه در این مزایده به فروش گذاشته می‌شود.

حداکثر نرخ سود در این مزایده بر اساس نرخ مصوب شورای پول واعتبار در تاریخ عقد قرارداد، ۲۳ درصد است.

تاریخ برگزاری و انتشار مزایده این مزایده از ساعت ۸:۳۰ روز دوشنبه مورخ ۲۰ فروردین ماه جاری لغایت ساعت ۱۲:۳۰ روز سه شنبه مورخ ۱۱ اردیبهشت ماه سال جاری تعیین شده است.

مهلت دریافت اسناد مزایده از ساعت ۸:۳۰ روز دوشنبه مورخ ۲۰ فروردین تا ساعت ۱۲ روز شنبه مورخ اول اردیبهشت سال جاری است.

ارائه پیشنهاد و شرکت در مزایده از ساعت ۸:۳۰ روز دوشنبه مورخ ۲۰ فروردین لغایت ساعت ۱۲:۳۰ روز سه شنبه مورخ ۱۱ اردیبهشت جاری امکان پذیر است.

تاریخ بازدید از املاک مورد مزایده از ساعت ۸ صبح سه شنبه ۲۸ فروردین تا ساعت ۱۲ پنجشنبه مورخ ۳۰ فروردین ماه جاری تعیین شده است.

پاکت‌های الکترونیکی این مزایده ساعت ۹ صبح روز چهارشنبه مورخ ۱۲ اردیبهشت ماه سال جاری بازگشایی می‌شوند.

هچنین آگهی این مزایده در روزنامه کثیرالانتشارسراسری (دوشنبه مورخ ۲۰ اردیبهشت ماه سال جاری) و روزنامه محلی (شنبه مورخ ۲۵ فروردین جاری) منتشر و در پایگاه اینترنتی بانک ملی ایران قابل مشاهده خواهد بود.

امکان شرکت در مزایده بدون دریافت اسناد مزایده میسر نیست از این رو ضروری است که متقاضیان شرکت در مزایده جهت شرکت در مزایده تا قبل از اتمام تاریخ مهلت دریافت اسناد مزایده (از ساعت ۸:۳۰ روز دوشنبه مورخ ۲۰ فروردین ماه جاری تا ساعت ۱۲ روز شنبه مورخ اول اردیبهشت ماه سال جاری) نسبت به دریافت اسناد مزایده از طریق سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد ایران) اقدام کنند.

متقاضیان خرید برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تلفن‌های ۳۶۹۵۵۵۰۶-۰۳۵ و ۳۶۹۵۱۱۱۱-۰۳۵ داخلی ۵۵۰۶ تماس بگیرندیا به سایت بانک ملی ایران www.bmi.ir بخش مناقصه و مزایده -آگهی مزایده عمومی/ استانی ۰۱/۱۴۰۳ املاک تملیکی و ملکی مازاد بانک ملی ایران و یا به سامانه تدارکات الکترونیکی دولت "سامانه ستاد" ir.setadiran.www بخش مزایده، بخش مزایده دستگاه اجرایی، بخش مزایده گر، بخش مزایده شماره ۲۰۰۳۰۰۴۰۴۰۰۰۰۰۰۱ مراجعه کنند.

همچنین امکان مراجعه حضوری به شعب بانک ملی ایران در اداره امور شعب استان یزد برای متقاضیان فراهم شده است.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها
رئیس قوه قضاییه: دستگاه قضایی در عرصه مقابله با فساد و مفسد، به هیچ وجه گزینشی و تبعیض‌آمیز برخورد نمی‌کند، ما در قوه قضاییه متمرکز و معطوف بر انسداد زمینه‌ها، بسترهاو گلوگاه‌های فساد شده‌ایم.
برگزیده
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر