کد خبر: ۳۹۳۱۱
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۱

قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۱/۲۹ |برنت ۸۹ دلار و ۶۱ سنت شد

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۴۲ سنت معادل ۰.۴۷ کاهش به ۸۹ دلار و ۶۰ سنت رسید.
قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۱/۲۹ |برنت ۸۹ دلار و ۶۱ سنت شد

مخاطب۲۴-پیش بینی بورس- قیمت نفت در اولین ساعات تجارت در روز چهارشنبه کاهش یافته است. نگرانی در مورد تقاضای جهانی به خاطر ضعف رشد اقتصاد چین و همچنین پایین آمدن احتمال کاهش زودهنگام نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا از نگرانی نسبت به عرضه نفت به دنبال تشدید تنش‌ها در خاورمیانه پیشی گرفته است.
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۴۲ سنت معادل ۰.۴۷ کاهش به ۸۹ دلار و ۶۰ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۴۴ سنت معادل ۰.۵۲ درصد کاهش ۸۴ دلار و ۹۲ سنت معامله می‌شود.
مشکلات اقتصادی حساسیت سرمایه‌گذاران را تحت فشار گذاشته، تاثیر تنش‌های ژئوپلیتیکی را کاهش داده و قیمت نفت را از ابتدای هفته جاری پایین آورده است. در حال حاضر توجه سرمایه‌گذاران معطوف پاسخ احتمالی رژیم صهیونیستی به ایران است.
تحلیلگران عقیده دارند احتمال به تعویق افتادن کاهش نرخ بهره بانک مرکزی آمریکا و اطلاعات اقتصادی ضعیف‌تر از حد انتظار چین نگرانی در مورد تقاضا را افزایش داده است.
جروم پاول رئیس فدرال رزرو آمریکا گفت اطلاعات ناامید کننده اقتصادی آمریکا که حاکی از تورم بالاتر از حد انتظار بوده، بدین معناست که بانک مرکزی زمان بیشتری برای اطمینان از کاهش تورم تا هدف دو درصد نیاز دارد؛ بنابراین احتمالاً زمان کاهش نرخ بهره به تعویق می‌افتد.
اقتصاد چین به عنوان بزرگترین وارد کننده نفت دنیا سریع‌تر از حد انتظار در سه ماهه اول سال جاری میلادی رشد کرده، اما بسیاری از شاخص‌ها از جمله سرمایه‌گذاری در بخش مسکن، خرده فروشی و تولید صنعتی کاهش یافته که حاکی از ضعف تقاضا در خانه است.
در خاورمیانه، سومین اجلاس کابینه جنگ رژیم صهیونیستی که قرار بود در روز سه‌شنبه برگزار شود، تا امروز چهارشنبه به تعویق افتاده است. متحدان غربی این رژیم در فکر تحریم‌های جدید علیه تهران هستند تا مانع حمله رژیم صهیونیستی به ایران شوند.
تحلیلگران عقیده دارند پاسخ موشکی و پهپادی ایران به رژیم صهیونیستی احتمالاً باعث نمی‌شود آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه صادرات نفت ایران وضع کند که دلیل آن نگرانی در مورد بالا رفتن قیمت نفت و عصبانی کردن چین به عنوان بزرگترین خریدار این کالاست.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین نژاد آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین نژاد
اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضائیه، از صدور کیفرخواست پرونده قاتل الهه حسین‌نژاد خبر داد
زن و بچه به ملبورن رسیدند! زن و بچه به ملبورن رسیدند!
هفتاد و سومین جشنواره فیلم ملبورن استرالیا میزبان نمایش چند فیلم کوتاه و بلند از سینماگران ایرانی خواهد بود.
محسن رضایی: در زمین دشمن بازی نکینم! محسن رضایی: در زمین دشمن بازی نکینم!
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید براینکه باید پشت سر رهبر معظم انقلاب گام برداریم، گفت: دعوا‌های جناحی در این وضعیت حساس، بازی در زمین دشمن صهیونی و آمریکایی است.
فیلم لحظات اعدام قاتل متجاوز به یک کودک که مناسب دیدن کودکان و نوجوانان نیست! فیلم لحظات اعدام قاتل متجاوز به یک کودک که مناسب دیدن کودکان و نوجوانان نیست!
حکم اعدام قاتل نیان چلبیانی هم اکنون در حضور چند هزار نفری مردم بوکان اجرا و این جوان به جرم تجاوز و قتل کودک هفت ساله در ملا عام به دار مجازات آویخته شد. ا
شیخ علی طائب کیست؟ شیخ علی طائب کیست؟
علی طائب، مسئول سابق نمایندگی ولی‌فقیه در قرارگاه ثارالله سپاه و برادر حسین طائب، درگذشت.
پ. ک. ک به چه شرطی وارد عرصه سیاسی خواهد شد؟ پ. ک. ک به چه شرطی وارد عرصه سیاسی خواهد شد؟
حزب کارگران کردستان ترکیه (پ. ک. ک) خواهان آزادی رهبر محبوس این حزب برای ورود به عرصه سیاسی شد.
دلیل اصلی طوفان‌های غباری در ایران مشخص شد! دلیل اصلی طوفان‌های غباری در ایران مشخص شد!
یک کارشناس محیط زیست گفت: یکی از دلایل اصلی افزایش طوفان‌های غباری در ایران، خشک شدن تالاب‌هاست.
برگزیده
واردات طلا دو برابر شد واردات طلا دو برابر شد
بر اساس آمار‌های گمرک جمهوری اسلامی ایران، در سه‌ماهه نخست امسال ۹۶۵ میلیون دلار طلای خام وارد کشور شده که نسبت به بهار پارسال رشد ۲ برابری را نشان می‌دهد.
آیا از رمزارز‌ها می‌توان برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟ آیا از رمزارز‌ها می‌توان برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟
در سال‌های اخیر، دارایی‌های دیجیتال مثل رمزارز‌ها و توکن‌ها به بخشی جدی از زندگی مالی افراد تبدیل شده‌اند؛ اما آیا می‌توان از این دارایی‌ها برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟
برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد
ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی استان هرمزگان از روز شنبه ۲۱ تیرماه یک ساعت کاهش یافت.
صفحه خبر بالای تصاویر