کد خبر: ۳۹۲۹۳
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۴

گانتس: زمان، مکان و شیوه پاسخ به ایران را خودمان تعیین می‌کنیم

«بنی گانتس» عضو کابینه جنگ رژیم صهیونیستی گفت اسرائیل زمان و مکان پاسخ خود به حمله تلافی‌جویانه ایران را مستقلاً انتخاب خواهد کرد و درعین‌حال، می‌کوشد در همکاری با آمریکا یک ائتلاف جهانی و منطقه‌ای علیه تهران تشکیل دهد.
گانتس: زمان، مکان و شیوه پاسخ به ایران را خودمان تعیین می‌کنیم

مخاطب ۲۴- حمله ایران به اسراییل- «بنی گانتس» عضو کابینه جنگ رژیم صهیونیستی گفت اسرائیل زمان و مکان پاسخ خود به حمله تلافی‌جویانه ایران را مستقلاً انتخاب خواهد کرد و درعین‌حال، می‌کوشد در همکاری با آمریکا یک ائتلاف جهانی و منطقه‌ای علیه تهران تشکیل دهد.

گانتس در ادعا‌های خود ایران را «یک مشکل منطقه‌ای و جهانی و تهدیدی برای اسرائیل» خواند که جهان باید با تحریم و اقدام نظامی به آن پاسخ دهد. این مقام صهیونیست افزود: «من در روز گذشته با مقامات ارشد دولت آمریکا رایزنی کرده‌ام. اسرائیل برای دستیابی به این هدف، با آمریکا همکاری خواهد کرد.»

وی در ادامه با بیان اینکه پیشبرد طرح عادی‌سازی روابط کشور‌های منطقه با رژیم صهیونیستی یک گام مفید در راستای مقابله با ایران خواهد بود، گفت: «اسرائیل در زمان و مکان و به شیوه مناسب پاسخ خواهد داد و اینجا فضای مناسبی برای پرداختن به این مسئله نیست.»

بیشتر بخوانید

ایران بامداد یکشنبه با شلیک ده‌ها موشک و پهپاد به مواضع رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی، به حمله پیش‌دستانه این رژیم علیه سفارت تهران در سوریه پاسخ داد. کابینه جنگ رژیم صهیونیستی در دو روز گذشته جلسات بی‌نتیجه‌ای برای تعیین شیوه پاسخ به این حمله ایران برگزار کرده و اعضای این کابینه امروز (سه‌شنبه) نیز نشستی با همین مضمون ترتیب داده‌اند. لازم به ذکر است که این رژیم پس از حمله تنبیهی ایران، بار‌ها از تهدیدات متضاد استفاده کرده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
فیلم تاپ گان و شبیه سازی حمله به فوردو فیلم تاپ گان و شبیه سازی حمله به فوردو
فیلم Top Gun: Maverick سال ۲۰۲۲ به نمایش درآمد و با استقبال گسترده‌ای در گیشه مواجه شد. فیلمی که نه فقط به خاطر جلوه‌های بصری یا بازگشت تام کروز، بلکه به دلیل شباهت حیرت‌انگیز مأموریت خیالی او به حمله آمریکا علیه تأسیسات هسته‌ای فردو، مورد توجه است.
بازگشایی سفارت سوئیس در تهران بازگشایی سفارت سوئیس در تهران
سفیر سوئیس نیز به تهران بازگشته است.
حضور پزشکیان در عزاداری ظهر عاشورای تبریز حضور پزشکیان در عزاداری ظهر عاشورای تبریز
رئیس جمهور در مراسم عزاداری عاشورا در میدان تبریز شرکت کرد.
نیویورک‌تایمز: خشم فزاینده مردم جهان از رژیم صهیونیستی نیویورک‌تایمز: خشم فزاینده مردم جهان از رژیم صهیونیستی
نشریه آمریکایی با اشاره به تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه چندین کشور منطقه از جمله ایران نوشت: «اسرائیل در منطقه منزوی‌تر و منفورتر از قبل شده است.»
همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵ همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵
تصویر تازه‌ای که اخیراً از جنگنده رادار گریز J-۳۵ چین منتشرشده، واضح‌ترین نمای فعلی ما از جنگنده نسل جدید دریابرد Shenyang J-۳۵ است، این تصویر بخشی از موج تازه‌ای از عکس‌هایی است که برخی از پیشرفته‌ترین هواگردهای نظامی چین را با جزئیات بی‌سابقه‌ای نشان می‌دهند
پیام خداحافظی کارتال برای هواداران پرسپولیس چه بود؟ پیام خداحافظی کارتال برای هواداران پرسپولیس چه بود؟
سرمربی ترکیه‌ای پیشین پرسپولیس با انتشار پیامی از هواداران این تیم خداحافظی کرد.
ایلان ماسک و تأسیس حزب سوم در آمریکا ایلان ماسک و تأسیس حزب سوم در آمریکا
«ایلان ماسک» میلیاردر آمریکایی و مدیرعامل شرکت‌های تسلا و اسپیس‌ایکس، روز شنبه (۱۴ تیرماه) اعلام کرد که پس از اختلاف شدید با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور ایالات متحده، تصمیم به تأسیس یک حزب سیاسی جدید گرفته است؛ اقدامی که به‌نظر می‌رسد پاسخی به تصویب قانون «زیبا و بزرگ» دولت ترامپ باشد.
برگزیده
در صورت ترور رهبری پاسخ ایران چیست؟ در صورت ترور رهبری پاسخ ایران چیست؟
رحیم پور ازغدی، عضو شورای‌عالی انقلاب فرهنگی نوشت: ترور رهبری منجر به عملیات‌های ترور در پنج قاره جهان از جمله داخل ایالت‌های آمریکا علیه منافع آمریکا و همدستانش است.
ثروت ترامپ از ۲ به ۱۰ میلیارد دلار رسید ثروت ترامپ از ۲ به ۱۰ میلیارد دلار رسید
بر اساس گزارش جدید نیویورک تایمز، ثروت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، از حدود ۲ میلیارد دلار پیش از آغاز ریاست‌جمهوری‌اش، اکنون به حدود ۱۰ میلیارد دلار رسیده است.
آغاز هفدهمین اجلاس سران بریکس در برزیل آغاز هفدهمین اجلاس سران بریکس در برزیل
هفدهمین اجلاس سران بریکس به ریاست «لولا دو سیلوا» رئیس جمهور برزیل آغاز شد.
صفحه خبر بالای تصاویر