کد خبر: ۳۹۲۷۸
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۰

خطا کنید سیلی سختی می‌خورید

وزیر امور خارجه در رایزنی‌های تلفنی پس از عملیات «وعده صادق» ضمن تأکید بر اینکه ایران به دنبال تشدید تنش در منطقه نیست، به صراحت اعلام کرد که در صورت ماجراجویی رژیم صهیونیستی و تجاوز به منافع و امنیت ایران، پاسخ و اقدام بعدی قاطع، فوری و گسترده خواهد بود.
خطا کنید سیلی سختی می‌خورید

مخاطب ۲۴- حمله ایران به اسراییل- بامداد یکشنبه ۲۶ فروردین ماه حمله تنبیهی نیرو‌های مسلح ایران به پایگاه‌های نظامی رژیم صهیونیستی در راستای اعمال حق ذاتی دفاع مشروع مصرح در ماده ۵۱ منشور ملل متحد و در پاسخ به حمله تروریستی اخیر این رژیم به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق که به شهادت هفت تن از مستشاران نظامی ایران انجامید، صورت گرفت.
امیرعبداللهیان روز یکشنبه در جمع سفرا و روسای نمایندگی‌های مقیم تهران در این باره اعلام کرد: از حدود ۷۲ ساعت قبل از عملیات، به همسایگان و کشور‌های منطقه اطلاع دادیم پاسخ ایران در قالب دفاع مشروع، قطعی و مسلم است.
وی از ارسال پیام به کاخ سفید هم خبر داد و گفت: ما به کاخ سفید طی پیامی بامداد امروز اعلام کردیم که عملیات ما محدود و حداقلی و با هدف دفاع مشروع و تنبیه رژیم اسرائیل صورت می‌گیرد.
در همین خصوص نیز ناصر کنعانی سخنگوی وزارت خارجه روز دوشنبه ۲۷ فروردین در نشست هفتگی با خبرنگاران درباره تبادل پیام بین ایران و آمریکا بیان کرد: پس از اعلام تصمیم ایران به طرف‌های بین‌المللی، آمریکا جدی‌تر از گذشته وارد شد تا مانع اقدام مشروع ایران در پاسخگویی به تجاوز رژیم صهیونیستی شود و تبادل پیام‌ها در این چارچوب بود.
رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران که قبل از پاسخ تنبیهی ایران به عمان و سوریه سفر و ضمن رایزنی با مقامات این کشورها، با وزرای خارجه پنج کشور همسایه (ترکیه، امارات، قطر، عراق و عربستان سعودی) و همچنین وزرای خارجه انگلیس، آلمان، ایتالیا و استرالیا، روسیه، بلژیک، قبرس و هلند تلفنی گفتگو کرده بود، پس از این حمله با تعدادی از همتایان خود در کشور‌های مختلف و همچنین برخی از مقامات خارجی از جمله مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، دبیرکل سازمان ملل و ... به گفتگو پرداخت.
وی پس از این حمله در جمع سفرای خارجی مقیم تهران با بیان اینکه نیرو‌های مسلح ما حدود ۱۰ روز منتظر اقدامات و تلاش‌های دیپلماتیک ما و همکارانم در عرصه بین‌المللی بودند، افزود: در ۷۲ ساعت گذشته تماس‌های مختلف برخی از وزرای خارجه با اینجانب ناظر بر توصیه به ایران برای خویشتنداری و عدم دفاع مشروع و تنبیه رژیم صهیونیستی بود. ما به همکاران و وزرای خارجه کشور‌های تماس گیرنده یادآوری کردیم که‌ای کاش در ۶ ماه گذشته چنین توصیه خویشتندارانه‌ای را به حاکمان جنگ طلب و رژیم اسرائیل که مرتکب جنایات جنگی ترکیبی علیه ساکنان غزه و کرانه باختری شده و یک نسل‌کشی تاریخ معاصر را رقم زده است، ارائه می‌دادید.
وزیر خارجه پس از حمله در گفتگو با همتایان و مقام‌های خارجی به تشریح عملیات «وعده صادق» پرداخت و به کرات در این گفتگو‌ها اعلام کرد که ایران به دنبال تشدید تنش در منطقه نیست. وی در گفت‌وگوی تلفنی با بورل عنوان کرد: پس از پایان عملیات، این پیام داده شد که از نظر ایران موضوع پایان یافته است، اما در صورت اقدام متقابل رژیم صهیونیستی، پاسخ جمهوری اسلامی ایران فوری، گسترده و حداکثری خواهد بود.

بیشتر بخوانید

* قادر بودیم این عملیات را در شعاع گسترده‌تری انجام دهیم
رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران از همان روز انجام این اقدام تنبیهی تاکنون با وزرای خارجه ترکیه، سوریه، عربستان سعودی، هند، قطر، مصر، مالت، روسیه، آلمان، انگلیس، اسلوونی، اتریش، مالزی، چین، عمان و اندونزی، جوزپ بورل مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، دبیرکل سازمان ملل، دبیرکل سازمان همکاری اسلامی و دبیرکل سازمان همکاری شانگ‌های تلفنی گفتگو کرده است.
وزیر خارجه در تماس تلفنی با گوترش اعلام کرد که ایران با وجودی که قادر بود این عملیات را در شعاع گسترده‌تری انجام دهد، صرفاً آن بخش از مواضع نظامی رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد که از آنجا حمله به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق صورت گرفته بود.
وی در همه این تماس‌های تلفنی با تأکید بر اینکه ایران به دنبال تشدید تنش در منطقه نیست، نسبت به خطای مجدد رژیم صهیونیستی هشدار داد. او در گفتگو با لاوروف هم تأکید کرد: این اقدام محدود، با هدف بازدارندگی، تنبیه و هشدار به رژیم صهیونیستی بوده و چنانچه این رژیم اقدام جدیدی بر علیه ایران صورت دهد، قطعا با پاسخ بسیار شدیدی مواجه خواهد شد.
* پاسخ دوباره به صهیونیست‌ها در ثانیه خواهد بود
امیرعبداللهیان دوشنبه شب ۲۷ فروردین در این باره در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: در ادامه رایزنی‌های مهم منطقه‌ای و بین‌المللی در تماس تلفنی با آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل و همچنین دبیران کل سازمان همکاری اسلامی و سازمان همکاری شانگ‌های ضمن اشاره به روند تصاعدی جنایات رژیم صهیونیستی در منطقه، بر حق مشروع کشورمان در پاسخ به حمله تروریستی رژیم اسرائیل به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق، مطابق با ماده ۵۱ منشور ملل متحد تاکید کردم. در ادامه با خانم رتنو مرسودی وزیر خارجه اندونزی، خانم تانیا فایون وزیر خارجه اسلوونی، محمد حسن وزیر خارجه مالزی، الکساندر شالنبرگ وزیر خارجه اتریش، بدر البوسعیدی وزیر خارجه عمان، وانگ یی وزیر خارجه چین و سرگئی لاورف وزیر خارجه روسیه گفتگو کردم. در این گفتگو‌ها با تبیین مواضع روشن جمهوری اسلامی ایران نسبت به اهمیت صلح و امنیت پایدار در منطقه و جلوگیری از گسترش تنش‌ها، بر وجه مسامحه ناپذیری امنیت ملی و منافع ملی کشورمان تأکید کردم.
از سوی دیگر علی باقری معاون سیاسی وزارت امور خارجه نیز دوشنبه شب ۲۷ فروردین در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری با بیان اینکه صهیونیست‌ها باید بدانند در صورت خطای مجدد ۱۲ روز مهلت نخواهند داشت و پاسخ آن‌ها در ثانیه خواهد بود، گفت که اگر بخواهند به سرزمین ایران چشم بد داشته باشند، پاسخ بسیار سهمگین‌تری را دریافت خواهند کرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
درمان هورمونی یائسگی، افزایش اثربخشی دارو‌های لاغری درمان هورمونی یائسگی، افزایش اثربخشی دارو‌های لاغری
به‌نظر می‌رسد که درمان هورمونی یائسگی، اثربخشی داروی تیرزپاتید (Zepbound) را افزایش می‌دهد. زنان با ترکیب این دو درمان، وزن بیشتری کم کردند و تعداد بیشتری از آنها توانستند حداقل ۲۰٪ از وزن بدن خود را کاهش دهند. این یافته‌ها، نتایج پیشین درباره‌ی داروی سماگلوتید (Wegovy) را نیز تأیید می‌کنند.
طارمی به خواست خود از اینتر می رود طارمی به خواست خود از اینتر می رود
مهاجم ایرانی اینتر با جدایی‌اش از این تیم در این تابستان جاری موافقت کرده است.
طرفدار دیپلماسی و مخالف جنگیم طرفدار دیپلماسی و مخالف جنگیم
رئیس جمهور نوشت: معتقدیم که پنجره دیپلماسی باز است و این مسیر صلح‌آمیز را با جدیت و بسیج همه ظرفیت‌های سیاسی دنبال می‌کنیم. ما طرفدار دیپلماسی و تعامل سازنده و مخالف جنگیم و برای دور کردن سایه جنگ از کشور، ضمن دفاع از حقوق طبیعی ملت ایران، از همه سرمایه‌های سیاسی و دیپلماسی بهره خواهیم گرفت.
پاریس بالاخره باخت! پاریس بالاخره باخت!
بالاخره فصل طولانی فوتبال به اتمام رسید و جام جهانی باشگاه‌ها، قهرمان خودش را شناخت و پی اس جی برابر چلسی زانو زد.
بازیگر پیشکسوت تئاتر و تلویزیون درگذشت بازیگر پیشکسوت تئاتر و تلویزیون درگذشت
یعقوب صباحی، بازیگر پیشکسوت تئاتر و تلویزیون، ظهر امروز درگذشت.
«سوپرمن» صدرنشین شد «سوپرمن» صدرنشین شد
فیلم ماجراجویانه و ابرقهرمانی «سوپرمن» با فروش جهانی ۲۱۷ میلیون دلار، صدرنشین گیشه سینمای آمریکا و جهان شد، اما چینی‌ها چندان روی خوشی به ابرقهرمان آمریکایی نشان ندادند.
دیدار رئیس جمهور و شهردار تهران با جمعی از خانواده‌های آسیب دیده از جنگ دیدار رئیس جمهور و شهردار تهران با جمعی از خانواده‌های آسیب دیده از جنگ
دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور به همراه دکتر علیرضا زاکانی شهردار تهران ظهر دوشنبه با حضور در یکی از هتل‌های شهر تهران با جمعی از خانواده‌های آسیب دیده از جنگ ۱۲ روزه دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
برگزیده
ولایتی: مذاکره‌ای که منوط به توقف غنی‌سازی باشد انجام نخواهد شد ولایتی: مذاکره‌ای که منوط به توقف غنی‌سازی باشد انجام نخواهد شد
مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل: غنی‌سازی جزو خطوط قرمز ایران است، اگر قرار باشد مذاکره به توقف غنی‌سازی منوط شود، قطعاً چنین مذاکره‌ای انجام نخواهد شد.
پیشنهاد جنجالی آمریکا برای زنگزور پیشنهاد جنجالی آمریکا برای زنگزور
میدل ایست آی نوشت: آمریکا در اقدامی کم‌سابقه، پیشنهاد داده که مسیر مورد مناقشه میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان را تحت کنترل خود بگیرد؛ طرحی که از سوی ایروان رد شده و به‌زعم بسیاری، تلاشی برای دور زدن حاکمیت ملی کشورهاست.
وحید جلیلی: غربی‌ها کثافت هستند وحید جلیلی: غربی‌ها کثافت هستند
وحید جلیلی، قائم مقام رئیس صداسیما: تصویری که از امریکا امروز ملت ایران دارد یک غرب منحط، وحشی خونخوار است که به هیچ عهد و پیمانی وفادار نمی‌ماند، این برای از راننده اسنپ تا بقال تا پزشک تا معلم تا همه اقشار مردم مشخص است.
صفحه خبر بالای تصاویر