کد خبر: ۳۹۲۷۸
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۰

خطا کنید سیلی سختی می‌خورید

وزیر امور خارجه در رایزنی‌های تلفنی پس از عملیات «وعده صادق» ضمن تأکید بر اینکه ایران به دنبال تشدید تنش در منطقه نیست، به صراحت اعلام کرد که در صورت ماجراجویی رژیم صهیونیستی و تجاوز به منافع و امنیت ایران، پاسخ و اقدام بعدی قاطع، فوری و گسترده خواهد بود.
خطا کنید سیلی سختی می‌خورید

مخاطب ۲۴- حمله ایران به اسراییل- بامداد یکشنبه ۲۶ فروردین ماه حمله تنبیهی نیرو‌های مسلح ایران به پایگاه‌های نظامی رژیم صهیونیستی در راستای اعمال حق ذاتی دفاع مشروع مصرح در ماده ۵۱ منشور ملل متحد و در پاسخ به حمله تروریستی اخیر این رژیم به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق که به شهادت هفت تن از مستشاران نظامی ایران انجامید، صورت گرفت.
امیرعبداللهیان روز یکشنبه در جمع سفرا و روسای نمایندگی‌های مقیم تهران در این باره اعلام کرد: از حدود ۷۲ ساعت قبل از عملیات، به همسایگان و کشور‌های منطقه اطلاع دادیم پاسخ ایران در قالب دفاع مشروع، قطعی و مسلم است.
وی از ارسال پیام به کاخ سفید هم خبر داد و گفت: ما به کاخ سفید طی پیامی بامداد امروز اعلام کردیم که عملیات ما محدود و حداقلی و با هدف دفاع مشروع و تنبیه رژیم اسرائیل صورت می‌گیرد.
در همین خصوص نیز ناصر کنعانی سخنگوی وزارت خارجه روز دوشنبه ۲۷ فروردین در نشست هفتگی با خبرنگاران درباره تبادل پیام بین ایران و آمریکا بیان کرد: پس از اعلام تصمیم ایران به طرف‌های بین‌المللی، آمریکا جدی‌تر از گذشته وارد شد تا مانع اقدام مشروع ایران در پاسخگویی به تجاوز رژیم صهیونیستی شود و تبادل پیام‌ها در این چارچوب بود.
رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران که قبل از پاسخ تنبیهی ایران به عمان و سوریه سفر و ضمن رایزنی با مقامات این کشورها، با وزرای خارجه پنج کشور همسایه (ترکیه، امارات، قطر، عراق و عربستان سعودی) و همچنین وزرای خارجه انگلیس، آلمان، ایتالیا و استرالیا، روسیه، بلژیک، قبرس و هلند تلفنی گفتگو کرده بود، پس از این حمله با تعدادی از همتایان خود در کشور‌های مختلف و همچنین برخی از مقامات خارجی از جمله مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، دبیرکل سازمان ملل و ... به گفتگو پرداخت.
وی پس از این حمله در جمع سفرای خارجی مقیم تهران با بیان اینکه نیرو‌های مسلح ما حدود ۱۰ روز منتظر اقدامات و تلاش‌های دیپلماتیک ما و همکارانم در عرصه بین‌المللی بودند، افزود: در ۷۲ ساعت گذشته تماس‌های مختلف برخی از وزرای خارجه با اینجانب ناظر بر توصیه به ایران برای خویشتنداری و عدم دفاع مشروع و تنبیه رژیم صهیونیستی بود. ما به همکاران و وزرای خارجه کشور‌های تماس گیرنده یادآوری کردیم که‌ای کاش در ۶ ماه گذشته چنین توصیه خویشتندارانه‌ای را به حاکمان جنگ طلب و رژیم اسرائیل که مرتکب جنایات جنگی ترکیبی علیه ساکنان غزه و کرانه باختری شده و یک نسل‌کشی تاریخ معاصر را رقم زده است، ارائه می‌دادید.
وزیر خارجه پس از حمله در گفتگو با همتایان و مقام‌های خارجی به تشریح عملیات «وعده صادق» پرداخت و به کرات در این گفتگو‌ها اعلام کرد که ایران به دنبال تشدید تنش در منطقه نیست. وی در گفت‌وگوی تلفنی با بورل عنوان کرد: پس از پایان عملیات، این پیام داده شد که از نظر ایران موضوع پایان یافته است، اما در صورت اقدام متقابل رژیم صهیونیستی، پاسخ جمهوری اسلامی ایران فوری، گسترده و حداکثری خواهد بود.

بیشتر بخوانید

* قادر بودیم این عملیات را در شعاع گسترده‌تری انجام دهیم
رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران از همان روز انجام این اقدام تنبیهی تاکنون با وزرای خارجه ترکیه، سوریه، عربستان سعودی، هند، قطر، مصر، مالت، روسیه، آلمان، انگلیس، اسلوونی، اتریش، مالزی، چین، عمان و اندونزی، جوزپ بورل مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، دبیرکل سازمان ملل، دبیرکل سازمان همکاری اسلامی و دبیرکل سازمان همکاری شانگ‌های تلفنی گفتگو کرده است.
وزیر خارجه در تماس تلفنی با گوترش اعلام کرد که ایران با وجودی که قادر بود این عملیات را در شعاع گسترده‌تری انجام دهد، صرفاً آن بخش از مواضع نظامی رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد که از آنجا حمله به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق صورت گرفته بود.
وی در همه این تماس‌های تلفنی با تأکید بر اینکه ایران به دنبال تشدید تنش در منطقه نیست، نسبت به خطای مجدد رژیم صهیونیستی هشدار داد. او در گفتگو با لاوروف هم تأکید کرد: این اقدام محدود، با هدف بازدارندگی، تنبیه و هشدار به رژیم صهیونیستی بوده و چنانچه این رژیم اقدام جدیدی بر علیه ایران صورت دهد، قطعا با پاسخ بسیار شدیدی مواجه خواهد شد.
* پاسخ دوباره به صهیونیست‌ها در ثانیه خواهد بود
امیرعبداللهیان دوشنبه شب ۲۷ فروردین در این باره در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: در ادامه رایزنی‌های مهم منطقه‌ای و بین‌المللی در تماس تلفنی با آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل و همچنین دبیران کل سازمان همکاری اسلامی و سازمان همکاری شانگ‌های ضمن اشاره به روند تصاعدی جنایات رژیم صهیونیستی در منطقه، بر حق مشروع کشورمان در پاسخ به حمله تروریستی رژیم اسرائیل به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق، مطابق با ماده ۵۱ منشور ملل متحد تاکید کردم. در ادامه با خانم رتنو مرسودی وزیر خارجه اندونزی، خانم تانیا فایون وزیر خارجه اسلوونی، محمد حسن وزیر خارجه مالزی، الکساندر شالنبرگ وزیر خارجه اتریش، بدر البوسعیدی وزیر خارجه عمان، وانگ یی وزیر خارجه چین و سرگئی لاورف وزیر خارجه روسیه گفتگو کردم. در این گفتگو‌ها با تبیین مواضع روشن جمهوری اسلامی ایران نسبت به اهمیت صلح و امنیت پایدار در منطقه و جلوگیری از گسترش تنش‌ها، بر وجه مسامحه ناپذیری امنیت ملی و منافع ملی کشورمان تأکید کردم.
از سوی دیگر علی باقری معاون سیاسی وزارت امور خارجه نیز دوشنبه شب ۲۷ فروردین در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری با بیان اینکه صهیونیست‌ها باید بدانند در صورت خطای مجدد ۱۲ روز مهلت نخواهند داشت و پاسخ آن‌ها در ثانیه خواهد بود، گفت که اگر بخواهند به سرزمین ایران چشم بد داشته باشند، پاسخ بسیار سهمگین‌تری را دریافت خواهند کرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
شب یلدا؛ سنتی پابرجا، برخی اقلام حذف، برخی مهمانها در انتظار +فیلم شب یلدا؛ سنتی پابرجا، برخی اقلام حذف، برخی مهمانها در انتظار +فیلم
مراسم شب یلدا چقدر خرج بر‌می‌دارد؟ برای مهمانی شب یلدا چقدر باید هزینه کنیم؟ هزینه یلدا با دلار ۱۳۰ هزار تومانی؟ حداقل هزینه شب یلدا ۱۴۰۴چقدر میشود؟ هزینه یک خانوار در شب یلدا چقدر است؟ اینها سوالاتی است که این روزها ذهن خیلی از ایرانیها را به خودش مشغول کرده است
عده ای از عدم برگزاری ماراتن کیش منافع مالی می برند عده ای از عدم برگزاری ماراتن کیش منافع مالی می برند
برگزاری مسابقه دو ماراتن کیش در روز جمعه مورخه ۱۴ آذر با استقبال گسترده شرکت‌کنندگان و در ادامه با واکنش هایی نسبت به بی‌حجابی بانوان در این رویداد روبه‌رو شد، بطوریکه ماراتن کیش یکی از پربحث‌ترین موضوعات در میان کاربران ایرانی بوده و همچنان هست، در ادامه صحبتهای شروین وکیلی محقق و جامعه شناس را در این رابطه ببینید
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
عکس: تکمیل شش‌گانه پاری سن ژرمن عکس: تکمیل شش‌گانه پاری سن ژرمن
با برتری پاری سن ژرمن مقابل فلامینگو، شاگردان لوئیز انریکه قهرمان جام بین قاره‌ای ۲۰۲۵ شدند و ششمین جام خود را از ابتدای فصل گذشته جشن گرفتند.  
روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی! روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی!
داستان تایتانیک همیشه از نگاه مسافران آن روایت می‌شود؛ اما بیایید این بار داستان شب آخر را نه از روی عرشه، بلکه از روی میز شام مرور کنیم.
بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟ بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟
پخش تیزر سریال جدید مهران مدیری با عنوان «شیش‌ماهه» گمانه‌زنی‌ها درباره بازگشت او به تلویزیون را تقویت کرده؛ سریالی ۱۷ قسمتی با ترکیبی از بازیگران قدیمی و چهره‌های تازه که احتمال دارد همزمان با شب یلدا یا اوایل دی‌ماه روی آنتن برود.
زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد! زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد!
نمایش زمین بازی تبیین زوال جامعه تئاتر امروز است؛ جماعت تئاتری‌ای که از شهر‌های دیگر به شهر انباشت شده و خودخواه تهران می‌آید تا هنرمند شوند، اما به غیر ازآنکه موی‌اش سپید می‌شود و جامه‌اش سیاه چیزی به دست نمی‌گیرد، خانه‌های اجاره‌ای را باید ترک کرد و رفت پایین و پایین‌تر تا وقتی که فرسودگی آید و حذف ممکن شود!
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر