کد خبر: ۳۹۲۶۹
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۶

هیجان قرعه‌کشی در سال نو را با رایتل تجربه کنید

رایتل در آستانه سال نو، قرعه‌کشی‌های هیجان‌انگیز و متنوعی در نظر گرفته است.
هیجان قرعه‌کشی در سال نو را با رایتل تجربه کنید

به گزارش  مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی رایتل:رایتل در آستانه سال نو، قرعه‌کشی‌های هیجان‌انگیز و متنوعی در نظر گرفته است.

به گزارش روابط عمومی رایتل، این اپراتور تلفن همراه، عیدی متفاوتی برای مشترکین خود دارد. رایتلی‌ها می‌توانند از ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ تا ۲۴ فروردین ۱۴۰۳ با مصرف هرچه بیشتر خدمات ارتباطی شامل اینترنت، مکالمه و پیامک، شانس خود را برای برنده شدن افزایش دهند.

جایزه ویژه جشنواره گنج بهاری رایتل، ۶ شمش طلا به بهای ۵۰ میلیون تومان است. مشترکینی که در بازه ۱۹ اسفند تا ۲۴ فروردین از خدمات ارتباطی رایتل استفاده کنند، امکان شرکت در قرعه‌کشی پایان فروردین‌ماه را دارند. همچنین قرعه­‌کشی هفتگی یک بسته ترکیبی شامل ۱۰۰۰ گیگابایت اینترنت، ۱۰۰۰ دقیقه مکالمه و ۱۰۰۰ پیامک، دیگر جایزه این طرح خواهد بود.
گفتنی است مشترکین رایتل با معرفی رایتل به دوستان خود، علاوه بر دریافت ۱۰ گیگابایت اینترنت رایگان، شانس شرکت در این قرعه‌کشی بهاری را به ایشان هدیه خواهند داد.

برچسب ها: رایتل
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی
زردچوبه جزو ادویه‌های پر مصرف است و برخی مطالعه‌ها نشان می‌دهد تاثیر بسیار بالایی در کاهش افسردگی دارد.
رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ
تحقیق جدید توسط تیمی از محققان در آمریکا انجام شده و در آن داده‌های چهار مطالعه بلندمدت روی بیش از ۴۰۰۰ نفر بین ۲۶ تا ۷۴ سال بررسی شده است. شرکت‌کنندگان میزان کابوس‌های شبانه خود را گزارش کرده‌اند و سپس در بازه‌ای ۱۸ ساله، آمار مرگ‌ومیر آنها ثبت شده است. در این مدت، ۲۲۷ نفر به‌صورت زودرس جان خود را از دست دادند
ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟ ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟
طبق اعلام مرکز آمار ایران، در زمستان سال گذشته میانگین سنی فوت‌شدگان بر حسب جنس و به تفکیک مناطق جغرافیایی به صورت کلی ۶۷.۷ سال اعلام شده است که معادل ۰.۹ سال افزایش یافته و در این بازه زمانی میانگین سنی فوت‌شدگان در زنان بیشتر از مردان بوده است.
اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان! اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان!
رییس پلیس راه البرز از اجرای محدودیت تردد درآزادراه تهران - شمال و جاده کرج - چالوس از صبح فردا یکشنبه ۱۵ تیرماه در محدوده این استان خبر داد.
طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟ طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟
مهاجم ایرانی اینترمیلان که فصل گذشته عملکرد قابل قبولی در ایتالیا نداشت، اکنون در لیست خرید تیم‌های عربستانی و ترکیه‌ای قرار دارد.
تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش! تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش!
تصویر منتشر شده از همسر دیوگو ژوتا، نشانگر ناراحتی و شوک شدید وارد شده به او است.
پاسخ تراکتور به درخواست پرسپولیس پاسخ تراکتور به درخواست پرسپولیس
برای ترابیباشگاه تراکتور پاسخ پرسپولیس برای جذب مهدی ترابی در ازای بخشش در پرونده علیرضا بیرانوند را داد
برگزیده
چطور میزبان بحران شدیم؟ چطور میزبان بحران شدیم؟
ایران در یک دهه گذشته میزبان یکی از بزرگ‌ترین امواج مهاجرت در منطقه بوده است؛ اما نه از سر آمادگی، بلکه به دلیل فقدان سیاستگذاری لازم.
از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی نوبل را دیگران می‌گیرند! از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی نوبل را دیگران می‌گیرند!
رئیس‌جمهور آمریکا بار دیگر از رویای خود برای گرفتن جایزه صلح نوبل پرده برداشت و این‌بار مدعی شد که مانع به وجود آمدن ۵ جنگ بین کشور‌های مختلف شده، اما جایزه صلح نوبل به افراد دیگری داده شده است.
دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی
زردچوبه جزو ادویه‌های پر مصرف است و برخی مطالعه‌ها نشان می‌دهد تاثیر بسیار بالایی در کاهش افسردگی دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر