کد خبر: ۳۹۲۶۰
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۶

نماینده مجلس: هیچ توجیهی برای کوتاه آمدن از حجاب وجود ندارد

رئیس کمیسیون فرهنگی گفت: عفاف و حجاب وجهه سیاسی، اخلاقی و اجتماعی و شرعی و دینی دارد بنابراین هیچ توجیهی برای کوتاه آمدن از آن وجود ندارد.
نماینده مجلس: هیچ توجیهی برای کوتاه آمدن از حجاب وجود ندارد

مخاطب ۲۴- حجاب و عفاف- حجت الاسلام مرتضی آقاتهرانی در جلسه علنی امروز مجلس در نطق میان دستور خود گفت: ۷۵ سال پیش صهیونیست‌ها بخشی از خاورمیانه را گرفته و ادعا کردند که حقشان بیشتر از این است. دیگران نیز صهیونیست‌ها را حمایت کردند، اما هر بار که اعراب با هم یکی می‌شدند و در مقابل اسرائیل ایستادند این‌ها شکست می‌خوردند.

وی ادامه داد: جنگ ۳۲ روزه و عملیات طوفان الاقصی و عملیات وعده صادق اقتدار مسلمانان را نشان داد که افتخاری است و باعث خشنودی اهل ایمان می‌شود. از نیرو‌های مسلح و همه کسانی که تلاش کردند سپاسگزاریم. به روح سردار حاج قاسم سلیمانی و سردار زاهدی درود می‌فرستیم و از درگاه الهی لطف و رحمت بیش‌تر طلب می‌کنیم.

منتخب مجلس دوازدهم با قدردانی از مردم تهران برای انتخاب مجددش گفت که ان‌شاءالله بتوانیم در تراز نظام و انقلاب خدمت کنیم.

آقاتهرانی در ادامه با بیان اینکه نباید جهاد تبیین را دست کم گرفت، گفت: به لطف الهی در فضای مجازی و صدا و سیما بر روی عملیات «وعده صادق» کار شد که این حرکت قابل تقدیر است. مهم بوده که در دنیا به این پرسش پاسخ کوبنده‌ای داده شود که ظالم کیست و مظلوم چه کسی است؟ تبلیغ تاثیر زیادی دارد و ائمه جمعه باید فعالیت کنند تا مردم بیشتر در جریان این موضوع قرار بگیرند.

بیشتر بخوانید

وی اضافه کرد: صهیونیست‌ها کاری نمی‌توانند بکنند. اگر مرد هستند حمله کنند و درگیر شوند. خودشان هم می‌دانند آمریکا با حدود ۶۰ کشور با ایران جنگیده و در هشت سال شکست خورده است پس شما که آدم آن‌ها هستید، نمی‌توانید کاری کنید. شما مدرسه را بمباران کرده و به بیمارستان‌ها حمله می‌کنید و نامرد هستید. اگر مرد هستید بیایید با رزمنده‌ها بجنگید، اما نمی‌توانید بجنگید و به این موضوع اعتراف کنید.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به لایحه عفاف و حجاب گفت: این لایحه در صحن مطرح و برای بار سوم به شورای نگهبان ارسال شد. ان‌شاءالله فردا بپذیرند و آخرین مرحله باشد.

وی ادامه داد: بحث عفاف و حجاب یک جنبه دینی دارد که جای خود دارد و یک جنبه قانونی دارد که ممکن است یکی بگوید هیچ دینی ندارم خب نداشته باش، اما کشور ما قانون دارد؛ این موضوع در ۴۳ سال قبل در شواری عالی انقلاب فرهنگی تصویب شد، اما به هر دلیل بعضی‌ها عمل نکردند.

آقاتهرانی افزود: باید ۳۲ دستگاه نسبت به این مسئله ورود کنند، اما متاسفانه فقط ۲ دستگاه یعنی وزارت کشور و فراجا ورود کردند؛ فراجا پای کار است، همه دستگاه‌ها باید یاری کرده و پای کار بیایند، چون همه در این موضوع سهم داریم؛ طوری نشود که فقط فراجا وسط میدان باشد قطعا مجلس هم یاری می‌کند. عفاف و حجاب وجهه سیاسی، اخلاقی و اجتماعی و شرعی و دینی دارد بنابراین هیچ توجیهی برای کوتاه آمدن از آن وجود ندارد.

نماینده تهران گفت: کشور‌های خارجی قوانین را محکم می‌نویسند، چون باید قوانین بازدارنده باشد؛ ۴۰ ماده از لایحه عفاف و حجاب مربوط به دستگاه‌ها و ۳۰ ماده جرم انگاری است. در این باره ۲ کمیسیون فرهنگی و قضایی کار کردند. دولت باید ورود کند و تقاضا این است که همه وزرا سرخط شوند.

برچسب ها: حجاب و عفاف
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
توقف اکران فیلم‌های کمدی تا اطلاع ثانوی توقف اکران فیلم‌های کمدی تا اطلاع ثانوی
در پی تجاوز و حمله رژیم صهیونیستی به خاک ایران، اکران فیلم‌های کمدی در سینما‌ها متوقف شد و فعالیت کلی سینما‌ها نیز بررسی می‌شود.
عارف: دولت پشتوانه هرگونه اقدام تنبیهی خواهد بود عارف: دولت پشتوانه هرگونه اقدام تنبیهی خواهد بود
معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه متجاوز باید تنبیه شود، گفت: تصمیم‌گیری درباره شیوه و زمان این تنبیه به عهده مقامات امنیتی، نظامی و دست‌اندرکاران این امر است و دولت نیز پشتوانه جوانان و رزمندگان عزیز خود برای هرگونه اقدام تنبیهی خواهد بود.
توقف پرواز‌های مهرآباد تا بامداد شنبه تمدید شد توقف پرواز‌های مهرآباد تا بامداد شنبه تمدید شد
تمدید توقف پرواز‌های فرودگاه مهرآباد تا بامداد شنبه
موقتاً اینترنت محدود می‌شود موقتاً اینترنت محدود می‌شود
بنا به اطلاعیه مرکز روابط‌عمومی وزارت ارتباطات با عنایت به شرایط ویژه کشور و با تدابیر مراجع ذی‌صلاح، موقتا محدودیت‌هایی بر اینترنت کشور اعمال شده است.
استوری تلخ فرزند سردار حاجی زاده استوری تلخ فرزند سردار حاجی زاده
استوری تلخ فرزند سردار حاجی زاده
پیام پزشکیان در پی حمله اسرائیل به ایران صادر شد پیام پزشکیان در پی حمله اسرائیل به ایران صادر شد
پاسخ مشروع و قدرتمند جمهوری اسلامی ایران، دشمن را از اقدام احمقانه خود پشیمان خواهد کرد/ ضرورت پرهیز مردم از توجه به شایعات در جنگ روانی دشمن و همراهی و اعتماد به مسئولان
فرشته باقری خبرنگار خبرگزاری دفاع مقدس و فرزند شهید باقری هم شهید شد! فرشته باقری خبرنگار خبرگزاری دفاع مقدس و فرزند شهید باقری هم شهید شد!
«فرشته باقری» فرزند سردار سپهبد شهید «محمد باقری» که به‌عنوان خبرنگار در خبرگزاری دفاع مقدس، در عرصه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت فعالیت می‌کرد، همراه با پدرش به شهادت رسید.
برگزیده
توقف پرواز‌های مهرآباد تا بامداد شنبه تمدید شد توقف پرواز‌های مهرآباد تا بامداد شنبه تمدید شد
تمدید توقف پرواز‌های فرودگاه مهرآباد تا بامداد شنبه
آخرین آمار مجروحان حمله صهیونیست‌ها آخرین آمار مجروحان حمله صهیونیست‌ها
سخنگوی جمعیت هلال احمر گفت: عملیات امداد و نجات در ۱۲ استان کشور ادامه دارد و در جریان حادثه بامداد امروز ۹۵ نفر از هموطنان مصدوم شدند که به مراکز درمانی منتقل شده‌اند.
سرویس رایگان برای خروج مسافران از شهر فرودگاهی امام خمینی سرویس رایگان برای خروج مسافران از شهر فرودگاهی امام خمینی
امروز جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴، انتقال مسافران از ترمینال شماره یک و ترمینال سلام شهر فرودگاهی امام (ره) به مرکز شهر تهران به صورت رایگان انجام می‌گیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر