کد خبر: ۳۹۲۴۰
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۰
مدیر شعب بانک توسعه تعاون استان در نشست با معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری اصفهان:

بانک توسعه تعاون اصفهان بیش از ۴۳ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کرد

مدیرشعب بانک توسعه تعاون استان در نشست با معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری اصفهان از پرداخت بیش از ۴۳ هزار میلیارد ریال تسهیلات و گشایش ۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار اسنادی در راستای حمایت از فعالان اقتصادی استان اصفهان در سال ۱۴۰۲ خبر داد.
بانک توسعه تعاون اصفهان بیش از ۴۳ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کرد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛محمدعلی محترم در نشست با معاون امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری اصفهان گزارشی از فعالیت‌های بانک توسعه تعاون در سال گذشته ارائه کرد و گفت: بانک توسعه تعاون به عنوان یکی از بانک‌های عامل در طرح‌های حوزه اشتغالزایی اعم از طرح اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری، اعتبارات بند (الف) تبصره ۱۸ قانون بودجه سنواتی کشور و همچنین اعتبارات بند‌های (الف) و (ب) ماده (۵۲) در کلیه بخش‌های اقتصادی اعم از صنعت و معدن، آب و کشاورزی، میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری، تعاون، محیط زیست، تسهیلات به نهاد‌های حمایتی، کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان بهزیستی، مشاغل خانگی، بنیاد شهید و امور ایثارگران و ... مشارکت داشته و در سال گذشته بیش از ۴۳ هزار میلیارد ریال تسهیلات و ۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار اسنادی در راستای حمایت از فعالان اقتصادی در سطح استان پرداخت کرد

وی افزود:بانک توسعه تعاون استان اصفهان در زمینه مشاغل خانگی ۱۴۰ میلیارد ریال به متقاضیان معرفی شده از سوی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان و ۱۵۶ میلیار ریال به بیماران صعب العلاج تسهیلات پرداخت کرد و همچنین از محل اعتبارات بند (الف) تبصره ۱۸ قانون بودجه سنواتی کشور در بخش‌های صنعت و معدن، کشاورزی، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به مبلغ ۱۰۰۰ میلیارد ریال به متقاضیان معرفی شده پرداخت کرد.

وی بیان کرد:بانک توسعه تعاون استان اصفهان درسال گذشته مبلغ ۳۰۰ میلیارد ریال به مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و مبلغ ۴۵۰ میلیارد ریال تسهیلات به مددجویان بهزیستی و در راستای حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، قرض الحسنه ازدواج، فرزندآوری و ودیعه مسکن فرزندآوری به میزان ۱۰۳۵ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کرده است.

مدیر شعب استان بیان کرد: بانک توسعه تعاون در راستای خدمت به مشتریان و حمایت از واحد‌های تولیدی، پیمانکاری، بازرگانی، توزیعی، خدماتی و ... تعدادسه هزار فقره انواع ضمانت نامه بانکی جهت پیشبرد طرح‌های عمرانی وغیرعمرانی به ذینفعی بخش‌های دولتی و خصوصی جمعاً به مبلغ ۳۰ هزار میلیارد ریال و در راستای حمایت از واحد‌های تولیدی به جهت تامین مواد اولیه اقدام به گشایش اعتبار اسنادی به مبلغ ۴۰ هزار میلیارد ریال کرده است.

محترم گفت: بانک توسعه تعاون با شناسایی واحد‌های تولیدی به ویژه تعاونی ها، امکان گسترش خدمات بانکی و توسعه‌ای در استان اصفهان را فراهم کرد و جهت انجام عملیات تخصیص و تجهیز منابع بهترین گزینه‌ها را از تعاون گران و فعالان اقتصادی استان مدنظر داشته است.

مدیر شعب استان اصفهان در این نشست با اشاره به ظرفیت‌های بانک توسعه تعاون در استان افزود: استان اصفهان از ظرفیت‌های بالقوه‌ای در زمینه گردشگری و صنایع تبدیلی کشاورزی برخوردار است و با پرداخت تسهیلات هدفمند می‌توان زمینه رشد و تقویت بنگاه‌های تولیدی را افزایش داد تا موجب اشتغال‌زایی بیشتر در استان شود.

وی افزود:هدفمندی و کارآمدی در پرداخت تسهیلات از مهم‌ترین ویژگی‌های یک بانک توسعه‌ای است که ضمن ایجاد ارزش‌افزوده در اقتصاد و کمک به واحد‌های تعاونی و تولیدی می‌تواند موجبات حفظ و ایجاد اشتغال را فراهم کند.

محترم با اشاره به اقدامات صورت گرفته در سال‌های اخیر افزود: بانک توسعه تعاون گسترش کمی و کیفی خدمات بانکی و ارائه محصولات متنوع بانکی در شعب را در دستور کار قرار داده است.

وی افزود: در بانک توسعه تعاون به دنبال شناسایی واحد‌های تعاونی و تولیدی در استان هستیم تا امکان گسترش خدمات بانکی و توسعه‌ای و جهت انجام عملیات تخصیص و تجهیز منابع را به بهترین شکل ممکن به تعاون گران و فعالان اقتصادی ارائه کنیم

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری اصفهان نیز ضمن استماع گزارش و مسائل و مشکلات بانک توسعه تعاون در استان اصفهان، اظهار کرد: تسهیلات اعتباری هدفمند و تخصیص بهینه منابع باعث کمک به رونق تولید در استان می‌شود و نظام بانکی باید در این شرایط جنگ اقتصادی و تحریم‌ها به سمت تسهیل در تصمیم‌گیری‌ها و کاستن فشار‌های موجود و به تبع آن، ایجاد رضایتمندی در جامعه، حرکت کنند.

وی افزود: به رغم تلاش‌ها و اقدامات مثبتی که تاکنون در نظام بانکی کشور انجام شده است، عبور از این شرایط و حل مشکلات و محدودیت‌های موجود با روش و فرایند‌های گذشته میسر نیست و نیاز به تجدید نظر وجود دارد و مردم به ویژه فعالان عرصه اقتصادی، انتظارات بیشتری از بانک‌ها دارند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری اصفهان در این دیدار از خدمات ارزشمند بانک توسعه تعاون تقدیر کرد و اظهار امیداواری کرد: با تقویت اثرگذاری بیشتر بانک‌ها و تلاش همه جانبه فعالان اقتصادی، شاهد رونق تولید بیشتر و ایجاد اشتغال در استان باشیم. وی افزود: به رغم تلاش‌ها و اقدامات مثبتی که تاکنون در نظام بانکی کشور انجام شده است، عبور از این شرایط و حل مشکلات و محدودیت‌های موجود با روش و فرایند‌های گذشته میسر نیست و نیاز به تجدید نظر وجود دارد و مردم به ویژه فعالان عرصه اقتصادی، انتظارات بیشتری از بانک‌ها دارند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری اصفهان در این دیدار از خدمات ارزشمند بانک توسعه تعاون تقدیر کرد و اظهار امیداواری کرد: با تقویت اثرگذاری بیشتر بانک‌ها و تلاش همه جانبه فعالان اقتصادی، شاهد رونق تولید بیشتر و ایجاد اشتغال در استان باشیم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
فعال شدن ایست‌های بازرسی و گشت‌های بسیج در کشور فعال شدن ایست‌های بازرسی و گشت‌های بسیج در کشور
یک مقام مسئول در سازمان بسیج گفت: این اقدام با هدف تقویت امنیت، مقابله با نفوذ دشمن و حفظ آرامش عمومی انجام شده است. همچنین، گشت‌های شبانه‌ی بسیج برای نظارت بیشتر و پیشگیری از هرگونه اقدام خرابکارانه تشدید شده‌اند.
اعلام آمادگی تشکل‌های فرزندان شاهد برای فتح قدس اعلام آمادگی تشکل‌های فرزندان شاهد برای فتح قدس
تشکل‌های فرزندان شاهد کشور در بیانیه‌ای برای سربازی نایب امام زمان (عج) و فتح قدس شریف اعلام آمادگی کردند.
سپاه: «آمان» و «موساد» هدف قرار گرفته‌اند سپاه: «آمان» و «موساد» هدف قرار گرفته‌اند
روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با صدور بیانیه‌ای از هدف قرار دادن مرکز طراحی عملیات ترور رژیم صهیونیستی (موساد) در تل آویو خبر داد.
حمله سایبری به بانک سپه حمله سایبری به بانک سپه
ساعتی قبل حملهٔ سایبری به زیرساخت‌های بانک سپه باعث اختلال در خدمات غیرحضوری این بانک شد.
به‌روز‌رسانی تازه واتساپ به‌روز‌رسانی تازه واتساپ
این تبلیغات براساس اطلاعات کشور و زبان کاربر نمایش داده می‌شود.
مطهری: نتانیاهو یک خطای بزرگ راهبردی مرتکب شد مطهری: نتانیاهو یک خطای بزرگ راهبردی مرتکب شد
علی مطهری در کانال تلگرامی خود نوشت: آنچه امروز ملت ایران را استوار پشت سر نظام و نیرو‌های مسلح قرار داده است همین حقانیت ایران است که ناشی از رفتار منطقی ایران در چندماهه اخیر در موضوع هسته‌ای و نیز رفتار وحشیانه و خلاف قوانین بین‌المللی رژیم اشغالگر و آمریکاست.
ترامپ: ویتکاف را می‌خواهم به ایران بفرستم ترامپ: ویتکاف را می‌خواهم به ایران بفرستم
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در گفت‌و‌گو با شبکه خبری «سی بی اس» مدعی شد، ممکن است استیو ویتکاف نماینده خود در خاورمیانه و یا جی دی ونس معاون رئیس جمهور را برای دیدار با ایرانی‌ها اعزام کند.
برگزیده
حمله سایبری به بانک سپه حمله سایبری به بانک سپه
ساعتی قبل حملهٔ سایبری به زیرساخت‌های بانک سپه باعث اختلال در خدمات غیرحضوری این بانک شد.
اتحادیه طلا فعلا نرخ اعلام نمی‌کند اتحادیه طلا فعلا نرخ اعلام نمی‌کند
از آنجا که کشف قیمت در بازار طلا بر اساس معاملاتی است که فعالان صنعت طلا روزانه انجام می‌دهند، وقتی معامله‌ای انجام نمی‌شود و یا حداقلی است، نرخ‌ها دقیق نیست و به همین دلیل اعلام نرخ برای هر گرم طلا سندیت ندارد.
عرضه سوخت در تهران قطع نمی‌شود عرضه سوخت در تهران قطع نمی‌شود
سخنگوی جایگاه‌داران سوخت با تاکید بر اینکه مردم تردد‌های غیرضروری را در سطح شهر مدیریت کنند، گفت: قطع عرضه سوخت به هیچ وجه اتفاق نیفتاده و نخواهد افتاد و در اقصی نقاط کشورمان مردم سوخت گیری را انجام می‌دهند.
صفحه خبر بالای تصاویر