کد خبر: ۳۹۱۷۰
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۱

اختلال در سامانهٔ نسخه‌نویسی الکترونیک

رئیس مرکز فناوری و اطلاعات بیمهٔ سلامت: در پی بروز قطعی و وصلی مکرر در این سامانهٔ نسخه‌نویسی الکترونیک، سازمان بیمه سلامت تصمیم گرفته که نسخ بیماران بیمه‌شدهٔ خود را در قالب نسخ کاغذی پذیرش کند
اختلال در سامانهٔ نسخه‌نویسی الکترونیک

مخاطب۲۴_ رئیس مرکز فناوری و اطلاعات بیمهٔ سلامت گفت» در پی بروز قطعی و وصلی مکرر در این سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک، سازمان بیمه سلامت تصمیم گرفته که نسخ بیماران بیمه‌شده خود را در قالب نسخه کاغذی پذیرش کند.

این موضوع بیماران خاص و صعب العلاج را نیز در تأمین داروهایشان دچار مشکل کرده و سایر بیماران باید هزینه‌های درمان را به‌صورت آزاد پرداخت کنند.

اختلال در سامانه تا ۲۴ ساعت آینده برطرف خواهد شد.

برچسب ها: بیمه سلامت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
استراتژی دو مرحله‌ای اسرائیل برای بی‌ثباتی در ایران استراتژی دو مرحله‌ای اسرائیل برای بی‌ثباتی در ایران
گزارش جروزالم‌پست از طرح رضا پهلوی و حمایت آشکار اسرائیل از او، بیانگر تلاش سیستماتیک برای عادی‌سازی سناریوی براندازی و تجزیه ایران در دو گام است.
نظر محمد درویش در خصوص برخورد ماموران شهرداری با تعدادی از دستفروشان نظر محمد درویش در خصوص برخورد ماموران شهرداری با تعدادی از دستفروشان
محمد درویش فعال اجتماعی و کنشگر محیط زیست در خصوص برخورد فیزیکی مأموران شهرداری با شهروندان به‌ویژه اقشار ضعیف که به دلیل شرایط دشوار اقتصادی به دستفروشی روی آورده‌اند بیان کرد باید به جای اینکه خودمان را درگیر معلول ها کنیم باید به علت ماجرا فکر کنیم
رابطه دوستانه دختر اردوغان و پزشکیان در چین + فیلم رابطه دوستانه دختر اردوغان و پزشکیان در چین + فیلم
ویدیویی از گفت‌وگوی صمیمی دختر رجب طیب اردوغان و مسعود پزشکیان، در حاشیه مراسم رسمی چین در شبکه‌های اجتماعی پربازدید شد.
مادورو با نمایش تلفن همراه خود گفت: آمریکایی ها نمی توانند آن را هک کنند مادورو با نمایش تلفن همراه خود گفت: آمریکایی ها نمی توانند آن را هک کنند
نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا، در یک کنفرانس خبری بین‌المللی در کاراکاس، یک گوشی هوآوی را به نمایش گذاشت و آن را «بهترین گوشی دنیا» نامید.
لغو کنسرت همایون شجریان؛ نشانه‌ای از هراس از امید لغو کنسرت همایون شجریان؛ نشانه‌ای از هراس از امید
آذر منصوری، رئیس جبهه اصلاحات، لغو کنسرت همایون شجریان را نشانه‌ای از تداوم سیاست‌های هراس از امید در ایران دانست و آن را فرصت‌سوزی فرهنگی توصیف کرد.
کنسرت همایون شجریان لغو شد کنسرت همایون شجریان لغو شد
همایون شجریان اعلام کرد کنسرت جمعه برگزار نخواهد شد و دلیل آن نبود امکان مدیریت جمعیت میلیونی است؛ او پیش‌تر خواستار جلسات بررسی قبل از موافقت بود.
پزشکیان به نیویورک می رود پزشکیان به نیویورک می رود
رئیس جمهور ایران هفته آینده به نیویورک می‌رود تا در مجمع سازمان ملل سخنرانی کند؛ عراقچی او را همراهی کرده و رایزنی هسته‌ای با اروپایی‌ها انجام می‌شود.
برگزیده
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر