کد خبر: ۳۹۱۶۱
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۴

اسرائیل تحت فشار است

رسانه‌های اسرائیلی و غربی می‌گویند رژیم صهیونیستی تحت فشار و مخاطب هشدارهای متعدد غرب قرار گرفته تا هیچ واکنشی به حمله تنبیهی ایران انجام ندهد.
اسرائیل تحت فشار است

مخاطب ۲۴- حمله ایران به اسراییل- وبسایت کانال سیزده تلویزیون رژیم اسرائیل امروز دوشنبه، گزارش کرد، «پس از حمله بی‌سابقه ایران، انگلیس و فرانسه از ترس بدتر شدن اوضاع منطقه، اسرائیل را تحت فشار قرار داده‌اند که علیه ایران اقدامی نکند».
طبق این گزارش، در همین ارتباط، تهران به تهدید اسرائیل ادامه می‌دهد و سفیر ایران در سازمان ملل امروز (دوشنبه) در گفتگو با اسکای نیوز گفت: «اگر اسرائیل به این حمله پاسخ دهد، انتقام بعدی، قوی‌تر خواهد بود».
دو شب گذشته، ایران در پاسخ به حمله نظامی رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولی سفارت جمهوری اسلامی در دمشق، چندین نقطه نظامی در فلسطین اشغالی را هدف حمله پهپادی و موشکی موفق قرار داد.
ساعاتی پیش نیز الجزیره به نقل از منابع دیپلماتیک ایرانی گزارش کرد، تهران بعد از پاسخ اخیر به اسرائیل، از طریق ترکیه، پیامی جدید برای آمریکا ارسال کرده. همچنین از طریق قاهره نیز پیام‌های هشدارآمیز مهم و بی‌سابقه‌ای برای اسرائیل ارسال کرده است و محتوای پیام درباره پاسخ سختتر ایران به هر گونه ماجراجویی جدید اسرائیل است.

بیشتر بخوانید

دو مسئول اسرائیلی هم به سی. ان. ان گفتند، با اینکه جلسه کابینه جنگ برگزار شد، اما نتانیاهو تاکنون از اتخاذ تصمیم در این خصوص خودداری کرده... تا الان خیلی از کشور‌ها به اسرائیل هشدار داده‌اند که با واکنش نظامی، اوضاع را از اینی که هست، بدتر نکند.
سی. ان. ان عربی در این خصوص نوشت: دولت اسرائیل الان از حمایت بین‌المللی و متحدان خود برخوردار است و قصد ندارد [با اقدام نسنجیده نظامی]آن را از دست بدهد. از طرفی هم نمی‌تواند بپذیرد که اولین حمله ایران به اسرائیل هم بی پاسخ بماند.
در کنار این موضوع، اسرائیل هم اکنون تلاش می‌کند، گزینه‌های دیپلماتیک برای منزوی کردن ایران در سطح بین‌الملل را هم بررسی کند.
به نوشته سی. ان. ان، با این حال مسئولان اسرائیلی خیلی خوب می‌دانند که اقدام نظامی [ولو محدود که حتی هیچ مجروحی هم به جا نگذارد]مسئله بسیار سختی است و نکته سخت موضوع نیز همینجاست و در عین حال معلوم هم نیست تصمیم نهایی در این خصوص چه زمانی اتخاذ خواهد شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره
پناه الوانی، فیلمساز جوان حاضر در هجدهمین جشنواره نهال، در گفت‌وگویی اختصاصی از نقطه شروع مسیر هنری‌اش، ایده غیرمنتظره شکل‌گیری فیلم تازه‌اش، تجربه حضور در نهال و نگاهش به آینده سخن گفت. ویدئوی کامل این گفت‌وگو در آپارات و یوتیوب منتشر شده است.
بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟ بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟
فردین آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه، با رد نگرانی‌ها درباره تکرار شرایط سال ۱۳۹۹ تأکید می‌کند رشد اخیر بورس با واقعیت‌های آماری همخوان است و بازار سهام با وجود نوسانات مقطعی، در افق میان‌مدت همچنان چشم‌انداز صعودی دارد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند! فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند!
سینا حجازی گفت: شماره دخترها را به ابوالفضل پورعرب می‌دادم و او هم به همه آنها زنگ می‌زد! این بخش از برنامه امیرحسین قیاسی که جنجال برانگیز شده را می‌بینید.
سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری
در مراسمی باشکوه در عشق‌آباد، رهبران جهانی در اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد گرد هم آمدند تا سی‌امین سالگرد بی‌طرفی دائم ترکمنستان را گرامی بدارند.
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر