کد خبر: ۳۹۱۰۱
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۱

جلسۀ شورای امنیت بدون صدور بیانیه یا قطعنامه پایان یافت

نشست شورای امنیت سازمان ملل که با هدف بررسی پاسخ تنبیهی ایران به رژیم صهیونیستی و به درخواست این رژیم اشغالگر تشکیل شده بود، بدون صدور قطعنامه یا بیانیه‌ای به کار خود پایان داد.
جلسۀ شورای امنیت بدون صدور بیانیه یا قطعنامه پایان یافت

مخاطب۲۴- حمله ایران به اسراییل- در نشست شورای امنیت، آمریکا و دیگر متحدانش به حمایت تمام قد از جنایات بی وقفه رژیم صهیونیستی در نوار غزه و تجاوزگری و ماجراجویی نظامی این رژیم علیه کشور‌های منطقه پرداختند و پاسخ کاملا مشروع و قانونی ایران به تجاوز اخیر صهیونیست‌ها به کنسولگری اش در دمشق را محکوم کردند.
نماینده رژیم اشغالگر هم در این نشست به لفاظی و طرح ادعا‌های مضحک و بی اساس در راستای سرپوش گذاشتن بر جنایات مستمر این رژیم علیه ملت فلسطین و دیگر ملت‌های منطقه پرداخت. امیرسعید ایروانی، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نشست شورای امنیت سازمان ملل پیرامون: «وضعیت خاورمیانه» ضمن دانستن حق ذاتی برای ایران جهت پاسخ به رژیم اسرائیل گفت: متاسفانه سه کشور آمریکا، انگلیس و فرانسه تصمیم گرفتند چشم خود را روی واقعیت ببندند.

بیشتر بخوانید

«قصی الضحاک»، نماینده سوریه در سازمان ملل در نشست شورای امنیت گفت: درباره خطرات تشدید تنش و ملتهب شدن اوضاع از سوی اسرائیل که برای سرپوش گذاشتن بر شکست خود در تحقق اهداف نظامی اش در غزه تلاش می‌کند، هشدار دادیم. وی تصریح کرد اقدام روز گذشته ایران (پاسخ به تجاوز رژیم صهیونیستی)، اعمال صحیح حق دفاع از خویش است. الضحاک تاکید کرد ما مقامات رژیم اشغالگر و دولت آمریکا را مسئول کامل تجاوزات اسرائیل و هرگونه تنش بیشتر که امنیت در منطقه را تهدید می‌کند، می‌دانیم.
نماینده روسیه در سازمان ملل هم در این نشست، با حمایت از پاسخ کوبنده ایران به تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی تاکید کرد نشست اضطراری شورای امنیت درباره پاسخ ایران، رویکرد دوگانه و مزورانه غرب را نشان می‌دهد. «واسیلی نبنزیا» تاکید کرد نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره حمله تلافی جویانه ایران به اسرائیل به عنوان «نمایش ریاکاری و استاندارد‌های دوگانه» است.
نماینده روسیه خاطر نشان کرد آنچه امروز در شورای امنیت شاهد آن هستیم، نمایش نفاق و رفتار‌های دوگانه و شرم آور است. نماینده چین نیز با اشاره به اقدام تلافی‌جویانه نظامی ایران علیه اسرائیل گفت: از اقدام ایران ابراز نگرانی عمیق می‌کنیم، ولی ایران تاکید کرده که این اقدام تلافی‌جویانه بوده و اتمام یافته است. نماینده چین در سازمان ملل در جلسه اضطراری شورای امنیت با اشاره به حمله ۱۳ فروردین رژیم صهیونیستی گفت: روز اول آوریل نمایندگی ایران در سوریه هدف قرار گرفت و موجب تلفات زیاد در جانب ایران شد و این اقدام نقض منشور سازمان ملل و همچنین نقض حاکمیت سوریه بود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی
زردچوبه جزو ادویه‌های پر مصرف است و برخی مطالعه‌ها نشان می‌دهد تاثیر بسیار بالایی در کاهش افسردگی دارد.
رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ
تحقیق جدید توسط تیمی از محققان در آمریکا انجام شده و در آن داده‌های چهار مطالعه بلندمدت روی بیش از ۴۰۰۰ نفر بین ۲۶ تا ۷۴ سال بررسی شده است. شرکت‌کنندگان میزان کابوس‌های شبانه خود را گزارش کرده‌اند و سپس در بازه‌ای ۱۸ ساله، آمار مرگ‌ومیر آنها ثبت شده است. در این مدت، ۲۲۷ نفر به‌صورت زودرس جان خود را از دست دادند
ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟ ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟
طبق اعلام مرکز آمار ایران، در زمستان سال گذشته میانگین سنی فوت‌شدگان بر حسب جنس و به تفکیک مناطق جغرافیایی به صورت کلی ۶۷.۷ سال اعلام شده است که معادل ۰.۹ سال افزایش یافته و در این بازه زمانی میانگین سنی فوت‌شدگان در زنان بیشتر از مردان بوده است.
اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان! اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان!
رییس پلیس راه البرز از اجرای محدودیت تردد درآزادراه تهران - شمال و جاده کرج - چالوس از صبح فردا یکشنبه ۱۵ تیرماه در محدوده این استان خبر داد.
طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟ طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟
مهاجم ایرانی اینترمیلان که فصل گذشته عملکرد قابل قبولی در ایتالیا نداشت، اکنون در لیست خرید تیم‌های عربستانی و ترکیه‌ای قرار دارد.
تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش! تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش!
تصویر منتشر شده از همسر دیوگو ژوتا، نشانگر ناراحتی و شوک شدید وارد شده به او است.
پاسخ تراکتور به درخواست پرسپولیس پاسخ تراکتور به درخواست پرسپولیس
برای ترابیباشگاه تراکتور پاسخ پرسپولیس برای جذب مهدی ترابی در ازای بخشش در پرونده علیرضا بیرانوند را داد
برگزیده
کشف مهمات پهپاد در اردبیل کشف مهمات پهپاد در اردبیل
بنابر اعلام فرمانده انتظامی استان اردبیل، واحد کشف و خنثی‌سازی در حرکتی نسبت به انهدام مهمات پهپاد پرسه زن رژیم صهیونیستی در اردبیل اقدام کرد.
توافق در راه است یا انتقام؟ توافق در راه است یا انتقام؟
بی‌تردید واقعیت عریان تجاوز اسرائیل باید برای همان قدرت‌هایی که تجاوز روسیه به اوکراین را محکوم کردند، آشکار می‌شد، تا یک جنگ دیگر، بار دیگر منطقه ما را درگیر نکند، اما این مهم رخ نداد.
هشدار جدید سازمان هواپیمایی / محدودیت جدید پرواز‌ها اعلام شد هشدار جدید سازمان هواپیمایی / محدودیت جدید پرواز‌ها اعلام شد
ساعت فعالیت فرودگاه‌ها برای خدمات‌رسانی و انجام پرواز‌ها از ساعت ۵ صبح تا ۱۸ عصر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر