کد خبر: ۳۹۱۰۱
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۱

جلسۀ شورای امنیت بدون صدور بیانیه یا قطعنامه پایان یافت

نشست شورای امنیت سازمان ملل که با هدف بررسی پاسخ تنبیهی ایران به رژیم صهیونیستی و به درخواست این رژیم اشغالگر تشکیل شده بود، بدون صدور قطعنامه یا بیانیه‌ای به کار خود پایان داد.
جلسۀ شورای امنیت بدون صدور بیانیه یا قطعنامه پایان یافت

مخاطب۲۴- حمله ایران به اسراییل- در نشست شورای امنیت، آمریکا و دیگر متحدانش به حمایت تمام قد از جنایات بی وقفه رژیم صهیونیستی در نوار غزه و تجاوزگری و ماجراجویی نظامی این رژیم علیه کشور‌های منطقه پرداختند و پاسخ کاملا مشروع و قانونی ایران به تجاوز اخیر صهیونیست‌ها به کنسولگری اش در دمشق را محکوم کردند.
نماینده رژیم اشغالگر هم در این نشست به لفاظی و طرح ادعا‌های مضحک و بی اساس در راستای سرپوش گذاشتن بر جنایات مستمر این رژیم علیه ملت فلسطین و دیگر ملت‌های منطقه پرداخت. امیرسعید ایروانی، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نشست شورای امنیت سازمان ملل پیرامون: «وضعیت خاورمیانه» ضمن دانستن حق ذاتی برای ایران جهت پاسخ به رژیم اسرائیل گفت: متاسفانه سه کشور آمریکا، انگلیس و فرانسه تصمیم گرفتند چشم خود را روی واقعیت ببندند.

بیشتر بخوانید

«قصی الضحاک»، نماینده سوریه در سازمان ملل در نشست شورای امنیت گفت: درباره خطرات تشدید تنش و ملتهب شدن اوضاع از سوی اسرائیل که برای سرپوش گذاشتن بر شکست خود در تحقق اهداف نظامی اش در غزه تلاش می‌کند، هشدار دادیم. وی تصریح کرد اقدام روز گذشته ایران (پاسخ به تجاوز رژیم صهیونیستی)، اعمال صحیح حق دفاع از خویش است. الضحاک تاکید کرد ما مقامات رژیم اشغالگر و دولت آمریکا را مسئول کامل تجاوزات اسرائیل و هرگونه تنش بیشتر که امنیت در منطقه را تهدید می‌کند، می‌دانیم.
نماینده روسیه در سازمان ملل هم در این نشست، با حمایت از پاسخ کوبنده ایران به تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی تاکید کرد نشست اضطراری شورای امنیت درباره پاسخ ایران، رویکرد دوگانه و مزورانه غرب را نشان می‌دهد. «واسیلی نبنزیا» تاکید کرد نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره حمله تلافی جویانه ایران به اسرائیل به عنوان «نمایش ریاکاری و استاندارد‌های دوگانه» است.
نماینده روسیه خاطر نشان کرد آنچه امروز در شورای امنیت شاهد آن هستیم، نمایش نفاق و رفتار‌های دوگانه و شرم آور است. نماینده چین نیز با اشاره به اقدام تلافی‌جویانه نظامی ایران علیه اسرائیل گفت: از اقدام ایران ابراز نگرانی عمیق می‌کنیم، ولی ایران تاکید کرده که این اقدام تلافی‌جویانه بوده و اتمام یافته است. نماینده چین در سازمان ملل در جلسه اضطراری شورای امنیت با اشاره به حمله ۱۳ فروردین رژیم صهیونیستی گفت: روز اول آوریل نمایندگی ایران در سوریه هدف قرار گرفت و موجب تلفات زیاد در جانب ایران شد و این اقدام نقض منشور سازمان ملل و همچنین نقض حاکمیت سوریه بود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها
رئیس قوه قضاییه: دستگاه قضایی در عرصه مقابله با فساد و مفسد، به هیچ وجه گزینشی و تبعیض‌آمیز برخورد نمی‌کند، ما در قوه قضاییه متمرکز و معطوف بر انسداد زمینه‌ها، بسترهاو گلوگاه‌های فساد شده‌ایم.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر