کد خبر: ۳۹۰۹۱
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۱

وجه بلیت سفر‌های هوایی لغو شده به حساب مسافران باز می‌گردد

رییس مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی وزارت راه و شهرسازی از بازگشت هزینه بلیت مسافران پرواز‌های لغو شده از بامداد ۲۶ فروردین تا پایان زمان هشدار هوانوردی (نوتام) خبر داد.
وجه بلیت سفر‌های هوایی لغو شده به حساب مسافران باز می‌گردد

مخاطب ۲۴- بلیط هواپیما- وحید قربانی، رییس مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی وزارت راه و شهرسازی، با اشاره به انجام عملیات شب گذشته ایران علیه اسرائیل و اطلاعیه‌های هوانوردی صادره مبنی بر لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در فرودگاه‌های نیمه غربی کشور، اظهار کرد: با توجه به اعلام باطلی پرواز‌ها و استفاده نشدن بلیت‌های خریداری شده، طبق هماهنگی به عمل آمده، هزینه بلیت‌های خریداری شده برای پرواز‌ها از بامداد ۲۶ فروردین تا پایان زمان رفع محدودیت‌های پروازی که به دلیل ایمنی پرواز‌ها صورت گرفته، بدون کسر جریمه به مسافران بازگشت داده می‌شود.

وی افزود: مسافران باید توجه داشته باشند که از محل خریداری بلیت (آژانس‌ها، سکو‌های اینترنتی و...)، بازگشت هزینه‌های پرداختی را پیگیری کنند.

شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران نیز از مسافران خواست: برای بازگشت وجه بلیت ابطال شده خود در این دو روز، به دفاتر فروش هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) یا محل تهیه بلیت مراجعه کنند.

حسام قربانعلی درباره انجام پرواز‌های ورودی و خروجی این شرکت در فرودگاه‌های مهرآباد و فرودگاه امام خمینی گفت: مسافران پرواز‌های هما در روز ۲۶ فروردین که پرواز آن‌ها باطل شده است می‌توانند برای بازگشت وجه بلیت خود به دفاتر فروش هما یا محل تهیه بلیت مراجعه کنند.

تمام پرواز‌های داخلی و بین المللی همه شرکت‌های هواپیمایی از مبدا یا مقصد نیمه غربی کشور تا ساعت ۶ بامداد روز ۲۷ فروردین ماه ۱۴۰۳ باطل شده است و احتمال تمدید آن با توجه به تصمیم مرکز مدیریت فضای کشور و پدافند هوایی وجود دارد.

برچسب ها: بلیط هواپیما
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
الهه حسین‌نژادکیست و کجاست؟ الهه حسین‌نژادکیست و کجاست؟
مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ از راه‌اندازی "تیمِ مشترک و تخصصیِ جست‌و‌جو" پلیس فاتب و پلیس غرب استان تهران برای یافتن الهه حسین‌نژاد خبر داد.
توصیه هایی مخصوص زائران! توصیه هایی مخصوص زائران!
در شورای برنامه‌ریزی بعثه و حج، از فوت ۶ زائر ایرانی از ابتدای حج تا کنون خبر داده شد. نمایندگان وزارت خارجه و حج و زیارت نیز با اشاره به نحوه رسیدگی به موضوع روحانی بازداشت‌شده، وضعیت روابط ایران و عربستان را «خوب» و «بی‌سابقه» توصیف کردند.
منتقد سینما: حاکمیت به دلیل گسترده بودن تولیدات، گرفتار نظریه پردازی‌های شخصی و جناحی می‌شود منتقد سینما: حاکمیت به دلیل گسترده بودن تولیدات، گرفتار نظریه پردازی‌های شخصی و جناحی می‌شود
محمود گبرلو با اشاره به لزوم تدوین و تصویب ضوابط مشخص در صنعت فیلم و سریال‌سازی بیان کرد که باید به آیین نامه و قوانین مشخصی از طریق همفکری با فیلمسازان، کارشناسان و حتی علمای مذهبی برسیم.
تصاویر غرش میگ ۲۹ ارتش بر فراز فرودگاه مهرآباد تصاویر غرش میگ ۲۹ ارتش بر فراز فرودگاه مهرآباد
میکویان میگ-۲۹ | Микоян МиГ-۲۹ جت جنگنده نسل چهارم دوموتوره و دوسکانهٔ فرامانورپذیر است که در دهه ۱۹۷۰ در شرکت میگ اتحاد جماهیر شوروی به‌عنوان یک جنگنده برتری هوایی طراحی شد. نخستین نمونه اولیه این هواپیما در سال ۱۹۷۷ به پرواز درآمد و از سال ۱۹۸۳ به ارتش شوروی پیوست.
ایلان ماسک با پیام رسان XChat می‌آید! ایلان ماسک با پیام رسان XChat می‌آید!
پلتفرم ایکس مشغول ارائه قابلیتی جدید است که رمزگذاری مشابه بیت کوین دارد و از تماس‌های صوتی و تصویری پشتیبانی می‌کند.
سامانه کالابرگ مختل شد سامانه کالابرگ مختل شد
بر این اساس هم اکنون امکان استفاده شهروندان از اعتبار موجود در کالابرگ الکترونیک در اپلیکیشن شما و… در برخی فروشگاه‌های زنجیره‌ای وجود ندارد.
آموزش پرورش معتقد است سوالات نهایی ۱۴۰۴ لو رفته یا نرفته؟ آموزش پرورش معتقد است سوالات نهایی ۱۴۰۴ لو رفته یا نرفته؟
«موضوع لو رفتن سوالات امتحان نهایی را تکذیب می‌کنم. تاکنون گزارش، سند و مدرکی مبنی بر اینکه ادعا شود سوالات لو رفته، نداریم. سوالات امتحانی قابل لو رفتن نیست، ۳تا ۴ دقیقه قبل از شروع آزمون، لینک سوال به حوزه ارسال و در حوزه امتحانی پرینت گرفته و همانجا نیز امتحان برگزار می‌شود.»
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر