کد خبر: ۳۹۰۶۹
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۴

«تمساح خونی» صاحب نیمی از فروش سینمای ۱۴۰۳

آمار مخاطبان سینمای ایران از ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر گذشت و فیلم سینمایی «سال گربه» با گذشت سه روز از پخش در جایگاه دوم اکران هفته قرار گرفت.
«تمساح خونی» صاحب نیمی از فروش سینمای ۱۴۰۳

مخاطب۲۴- سینما- آمار مخاطبان سینمای ایران از ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر گذشت و فیلم سینمایی «سال گربه» با گذشت سه روز از پخش در جایگاه دوم اکران هفته قرار گرفت.
برمبنای آمار سمفا تا ساعت ۱۰ شب ۲۵ فروردین ماه ۱۴۰۳، تاکنون ۲ میلیون و ۲۲۲ هزار و ۹۳۷ نفر در ۶۳ هزار و ۶۴۰ سانسی که ۸ فیلم سینمای ایران در سالن‌های سینمایی به نمایش گذاشته شده‌اند، به تماشای آثار نشسته اند و فروشی نزدیک به ۱۴۱ میلیارد و ۶۲۱ میلیون و ۷۸۹ هزار تومان را برای سینمای ایران به ارمغان آورده‌اند.

در هفت روز گذشته، فیلم‌های سینمای ایران فرصت نمایش در ۱۷ هزار و ۵۷۷ سانس را پیدا کرده و توسط ۶۱۹ هزار و ۱۷۴ نفر تماشا شده اند. به این ترتیب در این هفته، میزان فروش سینمای ایران عددی معادل با ۳۶ میلیارد و ۸۵۷ میلیون و ۳۴۶ هزار تومان بوده است.

بر این مبنا میانگین مخاطبان هر کدام از فیلم‌های سینمای ایران در هر سانس عددی نزدیک به ۳۵ نفر بوده است.

بیشتر بخوانید

«تمساح خونی» پرفروش‌ترین فیلم هفته گذشته است. زیرا این فیلم توانسته در هفت روز گذشته به فروشی معادل با ۱۹ میلیارد و ۷۸۹ میلیون و ۸۴۴ هزار تومان دست پیدا کند که تقریباً نزدیک به نیمی از فروش کل سینمای ایران را تشکیل می‌دهد.
«تمساح خونی» که اکران خود را از ۱۶ اسفند ماه سال قبل در قالب اکران نورورزی آغاز کرده است، با در اختیار داشتن ۵۹۷ سالن سینما در سال جاری، توسط ۱ میلیون و ۵۴۷ هزار نفر تماشا شده و به فروشی بیشتر از ۹۸ میلیارد تومان رسیده است. این فیلم همچنان پرفروش‌ترین فیلم گروه سینمایی و سال ۱۴۰۳ است.

 بر مبنای آمار ارایه شده، میانگین مخاطبان فیلم «تمساح خونی» در هر سانس، عددی نزدیک به ۵۰ نفر است.

«سال گربه» نیز در رده دوم جدول پرفروش‌ترین آثار سینمای ایران در هفت روز گذشته قرار دارد. ۸ میلیارد و ۳۲۶ میلیون و ۲۶۵ هزار تومان عددی است که از فروش فیلم مصطفی تفی زاده در هفت روز گذشته اعلام شده است.

«سال گربه» که اکران خود را از ۲۲ فروردین ماه سال ۱۴۰۳ به کارگردانی مصطفی تقی زاده و تهیه کنندگی سعید خانی با پخش «خانه فیلم» به سرگروهی پردیس سینمایی مگامال آغاز کرده است، با در اختیار داشتن ۳۵۶ سالن سینما در سال جاری، توسط ۱۱۷ هزار نفر تماشا شده و به فروشی بیشتر از ۸ میلیارد تومان رسیده است. این فیلم با گذشت تنها سه روز از اکران تمامی رقبای بسته اکران نوروزی خود را پشت سر گذاشته و آماده رقابت در کسب رکورد‌ها با «تمساح خونی» است.

چه فیلم‌هایی در رده سوم تا هشتم قرار دارند

«بی بدن» نیز در رده سوم جدول پرفروش‌ها قرار دارد. زیرا در یک هفته گذشته به فروشی معادل با ۶ میلیارد و ۴۴۵ میلیون و ۶۸۷ هزار تومان رسیده است.

«بی بدن» که اکران خود را از ۲۳ اسفند ماه سال ۱۴۰۲ در قالب اکران نورورزی آغاز کرده است، با در اختیار داشتن ۴۴۶ سالن سینما در سال جاری، توسط ۳۲۵ هزار نفر تماشا شده و به فروشی بیشتر از ۲۱ میلیارد تومان رسیده است. «بی بدن» این هفته از «سال گربه» عقب افتاده است و در جایگاه سوم فروش هفته قرار دارد.

«آسمان غرب» به تهیه‌کنندگی حبیب والی نژاد نیز در یک هفته گذشته توسط ۱۳ هزار و ۹۷۹ نفر تماشا شده و به فروشی معادل با ۶۵۱ میلیون تومان و ۷۹۱ هزار تومان رسیده است. به این ترتیب این اثر در رده چهارم جدول پرفروش‌های هفته‌ای که گذشت قرار می‌گیرد.

«آپاراتچی» نیز در هفت روز گذشته توسط ۱۱ هزار و ۵۳۴ نفر تماشا شده و به فروشی بیش‌تر از ۶۱۴ میلیون تومان رسیده است؛ بنابراین این فیلم نیز در رده پنجم جدول پرفروش‌ها قرار دارد.

«ایلیا؛ جست و جوی قهرمان» نیز با در اختیار داشتن ۲۱۲ سالن سینما و ۹۷۱ سانس در هفت روز گذشته، پذیرای بیش از ۹ هزار مخاطب بوده و به فروشی معادل با ۴۵۷ میلیون و ۲۶۷ هزار تومان رسیده است. به این ترتیب این فیلم نیز در رده ششم جدول پرمخاطب‌ترین آثار هفت روز گذشته سینمای ایران قرار می‌گیرد.

«نوروز» به کارگردانی سهیل موفق نیز با در اختیار داشتن ۱۹۱ سالن سینما در هفت روز گذشته، توسط ۸ هزار و ۵۸۰ نفر تماشا شده است و به فروشی معادل ۴۴۰ میلیون و ۵۷۴ هزار تومان دست یافته است. به این ترتیب این فیلم نیز در رده هفتم جدول پرمخاطب‌ترین آثار هفت روز گذشته سینمای ایران قرار می‌گیرد.

«پرویز خان» به تهیه‌کنندگی عطا پناهی نیز در یک هفته گذشته توسط ۴ هزار و ۹۶ نفر تماشا شده و به فروشی معادل با ۲۳۸ میلیون تومان و ۳۵۹ هزار تومان رسیده است. به این ترتیت این اثر در انتهای جدول پرفروش‌های هفته‌ای که گذشت قرار می‌گیرد.

برچسب ها: سینما
captcha
آخرین اخبار
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
عکس | گریم جدید علی نصیریان در سریال جدید کارگردان شهرزاد عکس | گریم جدید علی نصیریان در سریال جدید کارگردان شهرزاد
علی نصیریان بازیگر پیشکسوت و نامدار سینما، تئاتر و تلویزیون ایران، با حضور در سریال تاریخی «ده پهلوان» بار دیگر مقابل دوربین حسن فتحی رفت.
همایون شجریان به صحنه برگشت! همایون شجریان به صحنه برگشت!
خبر بازگشت همایون شجریان به صحنه کنسرت در فضای مجازی درحال انتشار است و بررسی‌های ما نیز نشان می‌دهد عوامل اجرایی این هنرمند درحال برنامه‌ریزی‌های اولیه برای بازگشت او به صحنه هستند.
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.