کد خبر: ۳۹۰۵۵
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۳

کدام پرواز‌های بین‌المللی کنسل شدند؟

پس از اقدام شب گذشته ایران در اسرائیل در پاسخ و واکنش به آنچه در دمشق رخ داد، چندین پرواز بین‌المللی کنسل و حریم هوایی خاورمیانه بسته شد.
کدام پرواز‌های بین‌المللی کنسل شدند؟

مخاطب۲۴- حمله ایران به اسراییل- بسته شدن حریم هوایی در خاورمیانه به دلیل واکنش ایران با هواپیما‌های بدون سرنشین در اسرائیل، باعث کنسل شدن پرواز‌ها شد. سپاه اعلام کرد که «ده‌ها پهپاد و موشک به سمت اسرائیل شلیک کرده است».

اردن، عراق و لبنان هم اعلام کردند که به‌طور موقت حریم هوایی خود را می‌بندند.

پرواز‌های امارات

برخی از پرواز‌ها به مقصد و از امارات تحت تاثیر این مورد قرار گرفتند، زیرا چندین کشور منطقه، حریم هوایی خود را به‌طور موقت بسته‌اند. ۲ پرواز فلای دبی که به مقصد امان، اردن، و تل آویو انجام شد، در نتیجه مجبور به بازگشت به دبی شدند.

شرکت هواپیمایی امارات پرواز دبی-امان را که برای یکشنبه برنامه‌ریزی شده بود لغو کرد. شرکت هواپیمایی مستقر در دبی در بیانیه‌ای از لغو و تغییر مسیر برخی پرواز‌ها خبر داد.

بیشتر بخوانید

امارات به مسافرانی که قصد ترک فرودگاه بین‌المللی دبی را دارند و یا قصد ورود دارند، توصیه کرد که وضعیت پرواز خود را در سایت emirates.com برای آخرین اطلاعات در مورد پرواز‌ها بررسی کنند.

خطوط هوایی الاتحاد مستقر در ابوظبی اعلام کرد که تعدادی از پرواز‌های اروپایی و آمریکای شمالی خود را در روز یکشنبه، ۱۴ آوریل، برای پرواز بر فراز عربستان سعودی و مصر پس از اطلاع از بسته شدن حریم هوایی بر فراز اسرائیل، اردن و عراق تغییر می‌دهد.

سایر خطوط هوایی

پرواز‌های شرکت هواپیمایی ایرفرانس اسرائیل برای روز یکشنبه لغو شد و بریتیش ایرویز ۲ پرواز خود به تل آویو را در روز یکشنبه لغو و یک پرواز به امان را متوقف کرد. لوفت هانزا نیز خدمات خود به اسرائیل را لغو کرد.

خطوط هوایی یونایتد پرواز خود از نیوآرک به تل آویو را روز شنبه پس از بستن حریم هوایی اسرائیل لغو کرد.

شرکت هواپیمایی کانتاس استرالیا روز شنبه اعلام کرد که به دلیل نگرانی در مورد خاورمیانه به‌طور موقت پرواز‌های بین پرت و لندن را تغییر داده است، زیرا انتظارات از حمله ایران به اسرائیل افزایش یافته است.

کانتاس گفت: هیچ پروازی بین پرت، مرکز ایالت استرالیای غربی و لندن متوقف یا لغو نشده است، اما پرواز‌های این مسیر در مسیر پروازی تنظیم شده از طریق سنگاپور انجام می‌شود.

اردن

اردن وضعیت اضطراری اعلام کرده و حریم هوایی خود را اواخر روز شنبه به روی تمامی هواپیما‌های ورودی، خروجی و عبوری بسته است.

هیثم میستو، رئیس کمیسیون تنظیم مقررات هوانوردی غیرنظامی اردن در المملکه گفت: تداخل در ترافیک هوایی اردن بر سیستم جی پی اس اردن تاثیر گذاشت و هواپیما‌های حاضر در این منطقه را به استفاده از سیستم‌های ناوبری جایگزین واداشت.

سازمان تنظیم مقررات هواپیمایی کشوری اردن (CARC) از تمدید بسته شدن حریم هوایی اردن تا ساعت ۱۱ صبح به وقت محلی خبر داد.

لبنان

وزارت مشاغل عمومی و حمل و نقل لبنان از بسته شدن فوری و موقت حریم هوایی این کشور در واکنش به تحولات جاری منطقه خبر داد. این تصمیم که از ساعت یک صبح تا هفت صبح روز یکشنبه ۱۴ آوریل اجرا می‌شود، همه پرواز‌های ورودی، خروجی و عبوری بر فراز لبنان را در بر می‌گیرد.

در نتیجه کلیه تردد‌های هوایی فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری بیروت برای مدت ذکر شده به حالت تعلیق درآمده است. مقامات لبنانی قول داده‌اند بسته شدن حریم هوایی را به‌طور مستمر بازنگری و بر اساس تحولات، اقدامات خود را تنظیم کنند.

عراق

عراق همزمان با اتفاقات شب گذشته، حریم هوایی خود را بست. اداره هوانوردی عراق اعلام کرد که این تعطیلی از ساعت ۲۳:۳۰ به وقت محلی (۲۰۳۰ به وقت گرینویچ) روز شنبه تا ساعت ۰۵:۳۰ صبح به وقت محلی (۰۲۳۰ GMT) یکشنبه اعمال می‌شود و نشان می‌دهد که این تعلیق ممکن است در صورت لزوم طولانی شود.

مصر

منابع نظامی و امنیتی مصر اواخر روز شنبه اعلام کردند که پدافند هوایی مصر در حالت آماده باش قرار دارد. شرکت هواپیمایی مصری مصر در بیانیه‌ای اعلام کرد: مصر تصمیم گرفته است پرواز‌های خود به مقصد و از فرودگاه‌های اردن، عراق و لبنان را به دلیل تنش‌های منطقه‌ای و با توجه به بسته شدن حریم هوایی این کشور‌ها متوقف کند. بر اساس این بیانیه، این تعلیق تا اطلاع ثانوی ادامه دارد.

رژیم صهیونیستی

مقامات فرودگاه اسرائیل اعلام کردند که حریم هوایی این کشور از ساعت ۱۲:۳۰ بامداد یکشنبه پس از اینکه ارتش گزارش کرد، ایران هواپیما‌های بدون سرنشین خود را مستقیما از خاک ایران به سمت اسرائیل پرتاب کرده، بسته است.

در این بیانیه آمده است: بر اساس دستورالعمل سیستم امنیتی، از ساعت ۱۲:۳۰ بامداد، حریم هوایی اسرائیل به روی پرواز‌های بین‌المللی و داخلی بسته شده است.

این شرکت هواپیمایی روز شنبه اعلام کرد که خطوط هوایی اسرائیل ال عال، ۱۵ پرواز برنامه‌ریزی شده برای شنبه و یکشنبه را لغو کرده است، زیرا درگیری‌ها با ایران افزایش یافته و اسرائیل حریم هوایی خود را برای احتیاط بسته است.

کویت

کویت ایرویز در اوایل روز یکشنبه اعلام کرد که تصمیم گرفته است با توجه به وضعیت امنیتی در منطقه و نگرانی برای ایمنی مسافران خود، تمام پرواز‌های ورودی و خروجی را از مناطق متشنج منحرف کند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
من دریاچه ارومیه هستم من دریاچه ارومیه هستم
رضا کیانیان با انتشار پستی درباره دریاچه ارومیه، کمپین #من_دریاچه_ارومیه_هستم را یادآوری کرد.
کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟ کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟
ادعایی شگفت‌انگیز بار دیگر دنیای باستان شناسی را به هم ریخته است. باستان‌شناسان از کشف بقایای یک کشتی باستانی در ترکیه خبر دادند که می‌تواند همان کشتی نوح باشد
راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت
مرگ ناگهانی فرامرز عزیزی، قهرمان پرورش‌اندام آسیا، جامعه ورزش را در شوک فرو برد؛ رویدادی تلخ که گفته می‌شود فشار‌های روحی اخیر نقشی جدی در آن داشته است.
ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی! ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی!
درخشش خیره‌کننده اورونوف برابر مصر هم شادی بزرگی برای پرسپولیس ساخت و هم نگرانی تازه‌ای ایجاد کرد؛ ستاره‌ای که حالا در مرکز توجه باشگاه‌های خارجی است.
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟ کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟
پیاز یکی از پرمصرف‌ترین سبزیجات در آشپزخانه‌های ایرانی است. اما همیشه این پرسش مطرح می‌شود که میان پیاز سفید و پیاز قرمز، کدام‌یک از نظر مواد مغذی و خواص سلامتی برتری دارد؟
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر