کد خبر: ۳۹۰۴
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۸

ماجرای زنده شدن یک مُرده در یاسوج چه بود؟

ویدئویی با روایت زنده شدن یک بیمار پس از مرگ و انتقال از سردخانه توسط اورژانس در شهرستان بهمئی خبر ساز شد.
ماجرای زنده شدن یک مُرده در یاسوج چه بود؟

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ به نقل از فرارو، ویدئویی از انتقال پیکر یک مرد از سردخانه در فضای مجازی کهگیلویه و بویراحمد دست به دست می‌چرخد که روایتگر زنده شدن یک فرد فوت شده است.

ماجرای زنده شدن یک مُرده در یاسوج چه بود؟
 مدیر شبکه بهداشت شهرستان بهمئی در تشریح فرآیند انتقال پیکر یک مرد در سردخانه. گفت: ساعت ۱۳ و ۵۵ دقیقه روز شنبه فردی به مرکز بهداشتی درمانی «ممبی» منتقل شد و هیچ گونه علائم حیاتی در بدو ورود به مرکز نداشت. هاشم طاهری افزود: برای این فرد به مدت یک ساعت عملیات احیا «cpr» انجام شد که متأسفانه ناموفق بوده و پس از گذشت یک ساعت از انجام «cpr» متوفی هیچ گونه علائمی از نشانه‌های حیات نداشته و نوار قلب صاف برای بیمار ثبت شده که در حال حاضر موجود بوده و ضمیمه پرونده شده است.


وی با بیان اینکه پزشکان بستر و درمان با توجه به قواعد پزشکی ملزم هستند که کیس‌ها را «cpr» کنند، اظهار کرد: در عین اینکه پزشک تأیید کرده که مرگ مربوط به چند ساعت قبل بوده، ولی بنا به قاعده پزشکی مبنی بر احیای همه افراد و در هر شرایطی به مدت یک ساعت احیا اجرا و با توجه به شرایط متوفی، بی نتیجه بود.

طاهری افزود: خطا در بررسی علائم حیاتی و فضای احساسی حاکم بر سردخانه باعث انتقال مجدد پیکر به بیمارستان توسط اورژانس شد.

طاهری تصریح کرد: همه ما باید توجه کنیم که با نظرات غیر کارشناسانه باعث آسیب‌های روحی و روانی برای مردم و جامعه نشویم و در نظر داشته باشیم که بررسی علائم حیاتی شرایط خاصی دارد و ما نباید بدون دانش لازم به بررسی و نظر در مورد افراد بپردازیم و باعث جریحه‌دار شدن احساسات بازماندگان و مردم شویم.

طاهری افزود: همچنین نباید تلاش نیرو‌های خدوم کادر درمان را زیر سوال ببریم، کسانی که علی رغم همه مشکلات با دل و جان در خدمت مردم هستند و از هیچ گونه تلاشی دریغ ندارند.

مدیر شبکه بهداشت بهمئی گفت: مجدداً از طرف پزشکان و کادر درمان شهرستان به خانواده آن مرحوم تسلیت عرض می‌کنم و لازم است همه ما به چند نکته در مورد مرگ توجه کنیم که اگر نبض و تنفس به مدت ۱۰ ثانیه چک شود و بیمار این دو علامت را نداشته باشد، یعنی دچار ایست قلبی و تنفسی شده و نیاز به احیا دارد.

وی تصریح کرد: بدن انسان پس از مرگ به صورت تدریجی سرد می‌شود و ممکن است دمای بدن با توجه به محیط اطراف تا چندین ساعت بالا باشد.

طاهری گفت: نکته بعدی جمود نعشی که پس از مرگ به دلیل انقباض در عضلات بدن ایجاد می‌شود بوده و این حرکات به نحوی است که خیلی اوقات احساس می‌شود میت حرکت می‌کند، ولی این حرکات نشانه حیات نیست.

 
برچسب ها: جسد جنازه تدفین
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به دوحه را تروریسم آشکار و نقض اصول دیپلماتیک دانست و خواستار اتحاد و وحدت امت اسلامی شد
دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری
درویش فعال محیط زیست به مناسبت روز بدون خودرو، بیان کرد امیدوارم روزی برسد که حداقل ۱۰ درصد حمل و نقل شهری با دوچرخه انجام شود
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان
پرونده «شیطان لویزان» که با ۹ شاکی و روایت‌های هولناکشان افکار عمومی را شوکه کرده، همچنان در پیچ‌وخم دادگاه‌ها گرفتار است
فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد
با کاهش اعتراضات خیابانی در نپال، قاضی پیشین و چهره برجسته سیاسی، سوشیلا کارکی، به عنوان نخست‌وزیر موقت این کشور منصوب شد.
شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت
تصاویر تازه از حضور ترامپ در سالگرد ۱۱ سپتامبر با نشانه‌هایی از افتادگی صورت، موجی از گمانه‌زنی‌ها درباره سکته مغزی جزئی او برانگیخت.
عراقچی راهی دوحه شد عراقچی راهی دوحه شد
وزیر خارجه ایران امروز برای حضور در نشست اضطراری وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی درباره تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی وارد دوحه شد.
برگزیده
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر