کد خبر: ۳۹۰۳۶
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۸

عشق فضای مجازی باعث طلاق در فضای حقیقی شد!

مرد جوان وقتی متوجه شد همسرش علاقه زیادی به فضای‌مجازی دارد برای جدایی از وی درخواست طلاق داد.
عشق فضای مجازی باعث طلاق در فضای حقیقی شد!

مخاطب۲۴- «الان دادگاه خانواده هستم برای طلاق گرفتن...» زن جوان در حالی که گوشی تلفن همراهش را روبه‌روی خود گرفته بود این جملات را به زبان می‌آورد و با مخاطبانش در فضای‌مجازی صحبت می‌کرد.

چند قدم دورتر، همسرش ایستاده بود و با تأسف سرش را تکان می‌داد. لحظاتی بعد منشی دادگاه، زوج جوان را به داخل شعبه فراخواند.

قاضی که در حال مطالعه پرونده بود با ورود آن‌ها نگاهی به زوج جوان انداخت و گفت: چرا درخواست طلاق داده‌اید؟

اشکان با اجازه از قاضی روی صندلی نشست و نگاهی به همسرش دریا کرد و بعد گفت: در فضای‌مجازی باهم آشنا شدیم؛ از عکس‌ها و پست‌هایی که دریا می‌گذاشت خیلی خوشم آمده بود، به هم پیام می‌دادیم و بعد کم‌کم علاقه‌مند شدیم و خیلی زود ازدواج کردیم.

اوایل رابطه فکر نمی‌کردم وابستگی دریا به فضای‌مجازی آنقدر مرا اذیت کند، اما اینکه مدام سرش در گوشی بود و هر موضوعی را با دنبال‌کنندگان صفحه‌اش به اشتراک می‌گذاشت مرا آزار می‌داد. وقتی از سر کار به خانه می‌رفتم نه غذایی برای خوردن داشتیم و نه آسایش و راحتی و احساس امنیت می‌کردم.

در مقابل وقتی می‌خواست زندگی مشترکمان را با دنبال‌کننده‌هایش به اشتراک بگذارد، یک سفره پررنگ و لعاب می‌چید، مثلاً میز صبحانه پر بود از انواع خوراکی‌های لاکچری که من مجبور بودم کلی برای خرید آن‌ها هزینه کنم.

بیشتر بخوانید

وقتی اعتراض می‌کردم می‌گفت باید مثل بقیه بلاگر‌ها زندگی لاکچری داشته باشیم تا همه بدانند ما خیلی خوشبختیم.

آقای قاضی! من یک شاگرد‌مغازه ساده هستم. درواقع در مغازه پدرم کار می‌کنم وضع مالی معمولی‌ای دارم، اما نمی‌دانم چرا دریا نمی‌خواهد قبول کند.

همه زندگی‌اش شده فضای‌مجازی. من اشتباه کردم فکر می‌کردم، می‌توانم با این خانم زندگی راحتی داشته باشم، اما نشد.

اشکان گفت: من از بی‌توجهی و نبود درک متقابل دریا نسبت به خودم خسته شدم، خیلی تلاش کردم زندگی‌ام خوب باشد، اما نشد.

قاضی با شنیدن این حرف‌ها رو به دریا کرد و گفت: «دخترم چرا به فکر آینده خودت نیستی چرا این رفتار‌ها رو انجام میدی؟! فضای‌مجازی اسمش رویش است؛ مجازی! خیلی از چیزایی که تو می‌بینی توخالی است.»

دریا گفت؛ نمی‌توانم. من در فضای‌مجازی زندگی می‌کنم و آنجا را انتخاب کردم برام سخته از آن جدا بشوم، همسرم باید مرا با این زندگی قبول کند.

من دوست دارم همه اتفاقات خوب و بد زندگی‌ام را با دوستانم به اشتراک بگذارم. اگر اشکان مرا با این شرایط نمی‌پذیرد من هم جدا می‌شوم، اما باید مهریه‌ام را بدهد.

مرد جوان با شنیدن این حرف‌ها گفت: من همسرم را دوست دارم، اما حالا که فضای‌مجازی را به من و زندگی مشترک با من ترجیح می‌دهد من هم او را طلاق می‌دهم.

قاضی با شنیدن حرف‌های دریا و اشکان متوجه مشکلات زندگی مشترک این زوج جوان شد و گفت؛ بهتر است ۲ماه به کلاس‌های مشاوره بروید شاید زندگی شما تغییر کند. دریا و اشکان قبول کردند و برگه ارجاع به مشاوره را از مدیر دفتر قاضی گرفتند و رفتند.

نگاه کارشناس- امیرحسین صفدری کارشناس حقوقی

با مشاهده این پرونده می‌بینیم که این زوج، بدون تحقیق در خصوصیات اخلاقی و جزئیات زندگی خصوصی فقط از روی ظاهر به هم علاقه‌مند شده و ازدواج کردند، اما بعد از ازدواج، تازه متوجه شدند که هر کدام علایق مختلفی دارند و نمی‌توانند با هم کنار بیایند و حتی حاضر نیستند به خاطر یکدیگر از خواسته‌های نا بجای خود چشم‌پوشی کنند. از طرف دیگر دریا باید بداند زندگی متأهلی با زندگی مجردی تفاوت دارد و او هرگز نباید زندگی مشترک خودش را با زندگی دیگران مقایسه کند چه این مقایسه کردن در فضای‌مجازی باشد چه فضای حقیقی.

این یک کار صد درصد اشتباه است و هرگز نباید زوجین جوان باطن زندگی خود را با ظاهر زندگی دیگران مقایسه کنند.

با این حال اگر اشکان و دریا و دیگر زوج‌های جوان که چنین مشکلات مشابهی دارند حقیقت و واقعیت زندگی مشترک خودشان را ببینند و براساس صداقت، تعهد و گفت‌و‌گوی محترمانه به زندگی مشترک نگاه کنند می‌توانند از این مشکلات و چالش‌ها گذر و زندگی خوبی را با هم بسازند.

برچسب ها: طلاق
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.
فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند! فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند!
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضعیت هوا از ورود سامانه بارشی به کشور از روز یکشنبه (۶ اردیبهشت ماه) خبر داد.