کد خبر: ۳۸۹۸۹
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۰

خبر خوش بورسی

هیأت واگذاری با افزایش سرمایه شرکت‌های بزرگ فولادی و یک بانک نیمه دولتی که از نماد‌های شاخص‌ساز در بورس هستند، موافقت کرد.
خبر خوش بورسی

مخاطب ۲۴- بر اساس اعلام معاونت حقوقی ریاست جمهوری، هیأت واگذاری در جلسه ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ به ریاست سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد با افزایش سرمایه چند شرکت بورسی اثرگذار در شاخص و یک شرکت سهامی خاص موافقت کرد.

بر این اساس سرمایه بانک تجارت (سهامی عام) با نماد «وتجارت» در بورس از ۲۲ هزار و ۳۹۲ میلیارد تومان به ۳۳ هزارو ۵۸۸ میلیارد تومان از محل سود انباشته افزایش یافت؛ سرمایه شرکت ملی مس (سهامی عام) نیز با نماد «فملی» در بورس از ۶۰ هزار میلیارد تومان به ۷۸ هزار میلیارد تومان از محل سود انباشته رسید.
شرکت فولاد مبارکه (سهامی عام) نیز که با نماد «فولاد» در بورس شاخص‌ساز است، افزایش سرمایه ۲۸ همتی داشت و از ۸۰ به ۱۰۸ هزار میلیارد تومان از محل سود انباشته رسید. سرمایه شرکت سهامی خاص فولاد شادگان نیز از ۲۰۰ به یک هزار میلیارد تومان افزایش می‌یابد.

بیشتر بخوانید

در این جلسه همچنین با واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس به صندوق‌های بازنشستگی کشوری و بیمه عشایر و روستاییان و نیز سازمان تأمین اجتماعی که در جلسه ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ هیأت وزیران به تصویب رسیده بود، موافقت نشد؛ لذا مقرر شد سهام باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس بار دیگر عرضه شود.
اعضای این هیأت با انحلال ۴ شرکت کشتی سازی زیرمجموعه شرکت مادرتخصصی ایزوایکو و شرکت آب و فاضلاب شهر جدید مجلسی از شرکت‌های تابعه شرکت مادرتخصصی شرکت عمران شهر‌های جدید موافقت کردند.

برچسب ها: ریاست جمهوری
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
از کمپ چلسی سرقت شد! از کمپ چلسی سرقت شد!
باشگاه چلسی با یک معضل غیر منتظره در محل تمرین خود مواجه شده که احتمال وقوع سرقت را مطرح کرده است.
کلثوم اکبری به میز محاکمه رسید کلثوم اکبری به میز محاکمه رسید
در حالی که اولیای دم ۴ مقتول با حضور در دادگاه تقاضای قصاص کردند متهم در دفاع گفت اگر می‌دانستم کار به اینجا می‌کشد دست به چنین اقدامی نمی‌زدم
دولت بهار، نخستین اپوزیسیون داخلی؟ دولت بهار، نخستین اپوزیسیون داخلی؟
محمود احمدی‌نژاد و دولت بهار با بهره‌گیری از تجربه سیاسی گذشته، در تلاش‌اند نقش تازه‌ای در ساختار قدرت ایفا کنند.
طرفداران نجوم بارش شهاب سنگ را از دست ندهید طرفداران نجوم بارش شهاب سنگ را از دست ندهید
در شب‌های ۱۲ تا ۱۳ آگوست ۲۰۲۵ (۲۱ و ۲۲ مرداد) زمین از میان مسیر گردوغبار دنباله‌دار Swift‑Tuttle عبور می‌کند؛ پدیده‌ای که تا صد‌ها متر شهاب در آسمان می‌تواند ایجاد کند. اما ماه تقریباً کامل، این رقابت نوری را کمی سخت می‌کند.
جنگ گذشته قابل پیشگیری بوده و جنگ آینده قابل پیشگیری است جنگ گذشته قابل پیشگیری بوده و جنگ آینده قابل پیشگیری است
حشمت الله فلاحت پیشه گفت: واقعیت میدانی نشان می‌دهد ۹۰ درصد امکان جنگ ایران و اسرائیل وجود دارد، دراین مسیر، اگر ساز و کار‌های دیپلماتیک تقویت شوند، باعث می‌شود درصد دیپلماسی افزایش پیدا کند.
آلو باعث مرگ شد آلو باعث مرگ شد
صاحب یک باغ در مشهد به خاطر چیده شدن چند دانه آلو، سر مرد رهگذر را مقابل چشمان وحشت زده خانواده او با شلیک گلوله متلاشی کرد.
شروع قریب الوقوع مذاکرات ایران و آمریکا شروع قریب الوقوع مذاکرات ایران و آمریکا
«وال استریت ژورنال» مدعی شد: عراقچی و ویتکاف مجددا بر سر میز برگشته و مذاکرات ایران و آمریکا به صورت غیر مستقیم احتمالا طی روز‌های آینده شروع خواهد شد.
برگزیده
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر