کد خبر: ۳۸۹۶۹
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۳

فشار صهیونیست‌ها به اپل در پی جنجال پرچم فلسطین

پس از آنکه برخی از کاربران آیفون هنگام تایپ کلمه "اورشلیم" (بیت‌المقدس) در تلفن همراه خود با پیشنهاد ایموجی پرچم فلسطین مواجه شدند، موجی از انتقادات از سوی صهیونیست‌ها به سمت شرکت اپل روانه شد.
فشار صهیونیست‌ها به اپل در پی جنجال پرچم فلسطین

مخاطب۲۴- پس از آنکه برخی از کاربران آیفون هنگام تایپ کلمه "اورشلیم" (بیت‌المقدس) در پیامرسان‌های خود با پیشنهاد ایموجی پرچم فلسطین مواجه شدند، موجی از انتقادات از سوی صهیونیست‌ها به سمت شرکت اپل روانه شد و این شرکت به سرعت اعلام کرد که این "اشکال" را برطرف خواهد کرد.

این غول فناوری ایالات متحده روز پنجشنبه یک مشکل نرم افزاری را عامل این پیشنهاد دانست که در آخرین به روز رسانی سیستم عامل iOS این گوشی‌ها برای برخی از کاربران ظاهر شده بود و گفت که عمدی نبوده است.

بیشتر بخوانید

به نظر نمی‌رسد که این موضوع بر همه کاربران تأثیر گذاشته باشد، زیرا آن‌هایی که در ایالات متحده هستند می‌گویند پس از تایپ کلمه اورشلیم پیشنهاد این ایموجی را دریافت نکرده‌اند.
راشل رایلی، مجری تلویزیونی بریتانیایی، به پیشنهاد ایموجی پرچم فلسطین در شبکه‌های اجتماعی اشاره کرد و بحثی دیرین را در مورد اینکه آیا اسرائیلی‌ها یا فلسطینی‌ها حق دارند از اورشلیم به عنوان پایتخت خود نام ببرند، به راه انداخت.

رهبران فلسطینی قدس شرقی را پایتخت کشور آینده خود می‌دانند.

رایلی طی اظهاراتی گفت که "وقتی پایتخت اسرائیل، اورشلیم را تایپ می‌کنم"، پرچم فلسطین توسط آخرین نسخه سیستم عامل اپل پیشنهاد می‌شود.

وی مدعی شد: نشان دادن استاندارد‌های دوگانه در قبال اسرائیل نوعی یهودی ستیزی است که خود نوعی نژادپرستی علیه یهودیان است.

رایلی با امضای این پست به عنوان "زنی یهودی" گفت: لطفا توضیح دهید که آیا این یک اقدام عمدی از سوی شرکت شما است یا اینکه کنترلی بر برنامه نویسان سرکش ندارید. "

این اظهارات در حالی صورت می‌گیرد که سازمان ملل و اکثر اعضای جامعه بین‌المللی اورشلیم را عملاً دو شهر می‌دانند و بیت‌المقدس شرقی - از جمله شهر قدیمی - را بخشی از کرانه باختری می‌دانند که سرزمین فلسطین محسوب می‌شود و توسط اسرائیل با نقض قوانین بین‌المللی اشغال شده است.

برچسب ها: آیفون
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی به خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا، وقوع سانحه تلخ قطار و جان‌باختن شماری از افراد را تسلیت گفت.
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
برگزیده
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند
سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن، تاکید کرد عربستان با نظارت آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی به تجاوزات خود
پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد! پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد!
نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فرود سالم یک فروند پهپاد آمریکایی MQM-۱۷۰ در غرب تنگه هرمز با استفاده از توان جنگ الکترونیک خبر داد و اعلام کرد این پهپاد مأموریت شناسایی سامانه‌های پدافند هوایی ایران در سواحل خلیج فارس و تنگه هرمز را بر عهده داشته است.