کد خبر: ۳۸۹۳۲
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۰

مقام‌های اسرائیلی: در بالاترین سطح آماده‌باش قرار داریم

یک روزنامه اسرائیلی به نقل از منابع آگاه گزارش داده این رژیم در بالاترین سطح آماده‌باش قرار دارد.
مقام‌های اسرائیلی: در بالاترین سطح آماده‌باش قرار داریم

مخاطب۲۴- روزنامه یدیعوت‌آحارونوت به نقل از مقام‌های اسرائیلی نوشت: «در حال حاضر هماهنگی حداکثری با آمریکایی‌ها و سایر طرف‌ها وجود دارد و وضعیت آماده‌باش در بالاترین سطح است.» روز گذشته هم دانیل هاگاری، سخنگوی ارتش اسرائیل گفته بود که ارتش اسرائیل در آماده‌باش است و برای سناریو‌های مختلف آمادگی بالایی دارد.» هاگاری چند روز قبلتر گفته بود که اسرائیل تهدید‌ها علیه خود را جدی می‌گیرد و در وضعیت آماده‌باش قرار دارد.

بیشتر بخوانید

او همچنین خطاب به ساکنان فلسطینی اشغالی گفته بود که نیازی به خرید ژنراتور، ذخیرۀ غذا و برداشت پول از عابربانک‌ها نیست و ارتش اسرائیل در صورتی که تغییری در وضعیت ایجاد شود به‌صورت رسمی و فوری آن را اعلام خواهد کرد. ارتش اسرائیل از حدود یک هفته پیش از بیم پاسخ ایران به حمله رژیم به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق تمامی مرخصی‌های آخر هفته نظامیان خود را لغو کرده است. همچنین هفته گذشته وب‌سایت اسرائیلی «والانیوز» گزارش داده بود که اسرائیلی‌ها بعد از تهدید ایران به انتقام به سمت فروشگاه‌ها هجوم آورده و در حال ذخیره مواد اساسی مورد نیاز خود هستند. طبق گزارش این رسانه، ساکنان اراضی اشغالی فلسطین در سراسر این منطقه در حال ذخیره کردن کالا‌های اساسی از جمله آب و غذا‌های کنسروشده هستند. گزارش‌ها همچنین حاکی از آن بود که در فروشگاه‌های زنجیره‌ای بزرگ صف‌های طولانی تشکیل شد و قفسه‌ها به سرعت خالی شدند. فروشنده‌ها هم از افزایش قابل توجه فروش به ویژه در بخش کالا‌های اساسی خبر دادند. ارتش اسرائیل روز ۱۳ فروردین‌ماه ساختمان کنسولی سفارت ایران در خیابان «المزه» دمشق را هدف حمله قرار داد. حسین اکبری سفیر ایران در سوریه گفت این حمله با جنگنده‌های اف‌۳۵ و با شلیک ۶ موشک انجام شده است.

برچسب ها: اسراییل
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر