کد خبر: ۳۸۹۲۴
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۵

کتک زدن مرگبار یک معتاد در کمپ‌ترک اعتیاد محله کن

۹ نفر از کارگران یک کمپ ترک اعتیاد غیرمجاز که معتادی را هدف ضرب و جرح مرگبار قرار داد بودند، دستگیر شدند.
کتک زدن مرگبار یک معتاد در کمپ‌ترک اعتیاد محله کن

مخاطب ۲۴- شب گذشته بیست و سوم فروردین ماه، کارکنان انتظامات بیمارستان فرهیختگان از طریق تماس تلفنی با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰، مرگ مشکوک مرد جوانی را روی تخت بخش اورژانس گزارش کردند.

با اعلام این خبر، ماموران کلانتری ۱۴۲ کن، کارشناسان تیم تشخیص هویت، متخصصان پزشکی قانونی و تیمی از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ به همراه قاضی محسن اختیاری؛ بازپرس ویژه قتل شعبه اول دادسرای امورجنایی، راهی سردخانه بیمارستان شدند و تحقیقات میدانی را آغاز کردند.

تیم جنایی در سردخانه بیمارستان با جسد مرد جوانی مواجه شدند که احتمالاً براثر اوردوز و ضرب و جرح به قتل رسیده بود؛ گزارش پزشک صحنه نیز حکایت از آن داشت که سر و دنده‌های متوفی شکسته است و آثار کبوی زیادی روی بدنش وجود دارد.

تحقیقات ابتدایی نیز نشان می‌داد، روز قبل از این جنایت، پدر و مادر متوفی به یک کمپ ترک اعتیاد رفتند و پس از توافق مالی از افراد داخل کمپ درخواست کردند تا فرزندشان که اعتیاد داشته را جهت ترک از محل زندگی‌اش در ملارد به مکان مورد نظر واقع درمنطقه کن انتقال و او را مداوا کنند.
به دنبال دریافت این اطلاعات مهم، خیلی زود اعضای تیم جنایی پای در کمپ گذاشتند و در آنجا ۴۰ الی ۵۰ نفر معتاد را مشاهده کردند که به صورت غیرقانونی حبس شده بودند که همگی آن‌ها مدعی شدند کارگران کمپ رفتار مناسبی ندارند و اکثر معتادان را هدف ضرب و شتم قرار می‌دهند.

تیم تحقیق که در جریان تحقیقات میدانی متوجه وجود دوربین‌های مداربسته کمپ شده بودند فیلم آن‌ها را هدف بازبینی قرار دادند و لحظه به لحظه به قتل رسیدن مرد جوان مشاهده کردند که مشخص شد صاحب این کمپ به همراه ۸ نفر از کارگران خود مقتول را به دلیل مقاومتی که داشته تا سر حد مرگ کتک زدند.

پس از پایان تحقیقات میدانی در بیمارستان و صحنه جنایت، بازپرس جنایی دستور داد تا این کمپ غیرقانونی پلمب شود و افرادی که داخل آن روند ترک اعتیاد را طی می‌کردند به یک کمپ مجاز معرفی شوند همچنین ۹ مردی که مقتول را هدف ضرب و جرح قرار دادند به اتهام مشارکت در قتل عمدی بازداشت شدند.

با دستور قاضی محسن اختیاری، جسد مقتول برای معاینات دقیق‌تر به پزشکی قانونی منتقل شد و متهمان جهت روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

برچسب ها: بیمارستان
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه! کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه!
میلیاردر سوئدی ۷۶ میلیون دلار برای ساخت ۴۰۰ مدرسه و یک پرورشگاه در غزه اختصاص داد
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
شنیده شدن صدای انفجار در پارچین! + جزئیات شنیده شدن صدای انفجار در پارچین! + جزئیات
پس از شنیده شدن صدای چهار انفجار از منطقه نظامی پارچین، فرمانده سپاه ثامن‌الحجج پاکدشت اعلام کرد این صداها مربوط به عملیات امحای کنترل‌شده مهمات غیرقابل استفاده بوده و ارتباطی با حادثه یا رویداد دیگری نداشته است.