کد خبر: ۳۸۸۸
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۷

وقوع روزانه ۱۷۰۰ تصادف در تهران

رئیس پلیس راهور تهران از وقوع ۱۷۰۰ تصادف در تهران به‌صورت روزانه خبر داد.

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب 24 به نقل از تابناک، سردار محمدحسین حمیدی، رئیس پلیس راهور تهران در جلسه امروز شورای شهر تهران با گرامیداشت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: ترافیک و آلودگی در شهر تهران دو موضوع اساسی است که متأسفانه سابقه آن‌ها بیش از ۶۰ سال است و از دهه چهل موضوع آلودگی هوا و ترافیک مطرح است.

وقوع روزانه ۱۷۰۰ تصادف در تهران
رئیس پلیس راهور تهران خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه وسعت شهر افزایش پیدا کرده در حال حاضر ترافیک منظم‌تری نسبت به گذشته داریم اما با آنچه هدف‌گذاری کردیم، فاصله داریم.وی عنوان کرد: بخش زیادی از آلودگی هوای تهران بهبود پیدا کرده اما همچنان با آنچه مطلوب است، فاصله داریم.


حمیدی با اشاره به اینکه روزانه ۱۷۰۰ تصادف در تهران رخ می‌دهد، گفت: ۲۱ درصد از تصادفات کل کشور را تهران به خود اختصاص می‌دهد.

رئیس پلیس راهور تهران بیان کرد: خیلی از معابر همچنان نواقص هندسی دارند که هم گره‌های ترافیکی را تشدید می‌کند و هم تصادفات را افزایش می‌دهد.

وی اظهار کرد: در سال جاری به دلیل واکسیناسیون و بازگشایی مشاغل شرایط ترافیکی از دوره کرونا عبور کرد اما در مقایسه با قبل از دوره کرونا حدود ۱۰ درصد کمتر است؛ چرا که بازگشایی مراکز آموزشی به طور جدی اتفاق نیفتاده است.

حمیدی گفت: تقریباً به‌طور میانگین حدود ۱۸ درصد رشد خودرو را در شهر تهران داریم؛ اما خروج خودرو به شدت کم شده است.

رئیس پلیس راهور تهران با بیان اینکه تهران نوزدهمین شهر آلوده در جهان است، گفت: در تصادفات تمام بخش‌ها اقدامات مؤثری انجام دادند و روند تصادفات به شکل مطلوبی کاهش داشته است و از سال ۹۰ تا سال گذشته حدود ۴۰ درصد کاهش تصادف منجر به فوت را داشته‌ایم.

 
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.