کد خبر: ۳۸۸۶۳
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۳

ممنوعیت فروش گوشی هوشمند به افراد زیر ۱۶ سال

داده‌های مطالعه‌ای که روی ۲۴۹۶ والدین کودکان مدرسه‌ای در انگلیس انجام شد، نشان داد که ۵۸ درصد از والدین معتقدند دولت باید تلفن‌های هوشمند را برای افراد زیر ۱۶ سال ممنوع کند.
ممنوعیت فروش گوشی هوشمند به افراد زیر ۱۶ سال

مخاطب ۲۴- «میشل دونلان» وزیر فناوری انگلیس گفته که در فکر محدود کردن افراد زیر ۱۶ سال از خرید گوشی‌های هوشمند است.

«جیلیان کیگان»، وزیر آموزش این کشور نیز اخیراً از مدارس خواسته است که استفاده از تلفن‌های هوشمند را در کلاس‌های درس ممنوع کنند.

به گزارش راشا تودی، با این حال این اقدامات مقامات انگلیس مورد انتقاد نیز قرار گرفته و گفته شده که دولت نباید در این زمینه نقشی ایفا کند.

درباره استفاده از گوشی همراه توسط کودکان و نوجوانان یونسکو نیز هشدار داده و توصیه کرده که برای مقابله با ایجاد اختلال در کلاس درس، بهبود یادگیری و کمک به محافظت از کودکان در برابر آزار و اذیت سایبری، استفاده از تلفن‌های هوشمند در مدارس ممنوع شوند.

در آمریکا نیز قانونگذاران در فلوریدا اخیرا لایحه‌ای را به تصویب رساندند که بر اساس آن پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی اجازه نمی‌دهند نوجوانان زیر ۱۶ سال، حساب کاربری داشته باشند.

کارشناسان در ایالات متحده هشداری درباره خطرات رسانه‌های اجتماعی برای کودکان منتشر کردند. آن‌ها اظهار کردند تحقیقات بیشتری برای درک تاثیرات منفی شبکه‌های اجتماعی بر نوجوانان مورد نیاز است، اما می‌توان گفت که رسانه‌های اجتماعی خطری برای سلامت روان و رفاه کودکان محسوب می‌شود.

برچسب ها: تلفن هوشمند
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
فوت ۵ کارگر معدن زغال سنگ در دامغان فوت ۵ کارگر معدن زغال سنگ در دامغان
حادثه گازگرفتگی در معدن جواهر زغال دامغان ساعتی قبل به محبوس شدن شش نفر در تونل منجر شده است
والیبالیست ایرانی گریه فرزندش را درآورد! والیبالیست ایرانی گریه فرزندش را درآورد!
فرزند موسوی به خاطر باخت تیم پدرش در فینال لیگ والیبال نتوانست جلوی اشک‌های خود را بگیرد
خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه! خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه!
سماق فقط یک ادویه خوش‌طعم نیست؛ این چاشنی سرشار از آنتی‌اکسیدان، ضدالتهاب و کاهنده قند و چربی خون است که می‌تواند سلامت بدن را تقویت کند.
پست عاشقانه غزل رجبیان همسر دوم مهران مدیری پست عاشقانه غزل رجبیان همسر دوم مهران مدیری
غزل رجبیان، طراح مد و لباس، با انتشار ویدیویی و نوشته‌ای عاشقانه از مهران مدیری در حساب اینستاگرام خود، تولد او را با متنی خاص تبریک گفت.
گل پاک یا کلین شیت کدام بهتر برای فوتبال؟ گل پاک یا کلین شیت کدام بهتر برای فوتبال؟
فرهنگستان زبان و ادب فارسی اعلام کرد که گل‌پاک، معادل مصوب کلین‌شیت است.
خودکشی دختر جوان در ایستگاه مترو تئاتر شهر خودکشی دختر جوان در ایستگاه مترو تئاتر شهر
بعدازظهر امروز دختری جوان در ایستگاه مترو تئاتر شهر خود را جلوی قطار انداخت و آنطور که شاهدان عینی می‌گویند جان باخته است.
ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵ ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵
مجله مشهور فوربز، لیست به‌روزرسانی شده و ۱۰ نفره ثروتمندترین زنان جهان در نیمه اول سال ۲۰۲۵ میلادی را منتشر کرد.
برگزیده
پزشکیان: به هر قیمت مذاکره نمی‌کنیم پزشکیان: به هر قیمت مذاکره نمی‌کنیم
رئیس جمهور با بیان اینکه ما به مذاکره باور داریم، اما به هر قیمت مذاکره نمی‌کنیم، تصریح کرد: ما دنبال جنگ، ناآرامی و بمب هسته‌ای نیستیم، به دنبال مذاکره هستیم، اما آمریکایی‌ها هم باید ثابت کنند که به دنبال مذاکره هستند. اینکه ایران قصد استفاده غیرصلح‌آمیز از توانمندی‌های هسته‌ای خود را ندارد، صرفاً حرف من نیست، بلکه فتوای شرعی رهبر معظم انقلاب است.
مادر هویدا: آرزو دارم نخست‌وزیر داماد شود مادر هویدا: آرزو دارم نخست‌وزیر داماد شود
سال‌ها بود که آرزوی انجام مراسم حج را داشتم ولی توفیق نمی‌یافتم تا روزی که امیرعباس (نخست‌وزیر) لباس نخست‌وزیری به تن کرد
عراقچی:اسامی مطرح شده درباره مذاکره‌کنندگان غلط است عراقچی:اسامی مطرح شده درباره مذاکره‌کنندگان غلط است
وزیر امور خارجه گفت که گمانه‌زنی‌ها درباره اسم مذاکره‌کنندگان ایرانی نادرست است، اما در صورت شروع مذاکرات احتمالی، مسئولیت آن به عهده وزارت خارجه خواهد بود
صفحه خبر بالای تصاویر