کد خبر: ۳۸۸۴۷
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۰

شرایط ورود به مدارس نمونه دولتی اعلام شد

شرایط ورود به مدارس نمونه دولتی برای پایه نهم اعلام شد.
شرایط ورود به مدارس نمونه دولتی اعلام شد

مخاطب ۲۴- شرایط دانش‌آموزان پایه نهم برای شرکت در آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی اعلام شد.

ثبت‌نام آزمون ورودی پایه‌های هفتم و دهم مدارس استعداد‌های درخشان (سمپاد) و پایه دهم مدارس نمونه دولتی از روز شنبه ۱۸ فروردین آغاز شد و تا روز سه‌شنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۳ ادامه دارد.

دفترچه راهنمای ثبت‌نام از طریق سامانه ثبت‌نام به نشانی my.medu.ir در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرد.

ضوابط و شرایط ثبت‌نام داوطلبان پایه نهم در آزمون مدارس نمونه دولتی

۱- تمام دانش آموزان مشغول به تحصیل در پایه نهم سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ یا دانش آموزانی که پایه نهم خود را در سال‌های تحصیلی قبل گذرانده‌اند با داشتن شرط سنی (مطابق آئین نامه آموزشی دوره دوم متوسطه)، مجاز به ثبـت‌نام در آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی هستند.

۲- رقابت علمی در آزمون ورودی دبیرستان‌های نمونه دولتی در بین دانش‌آموزان همان منطقه خواهد بود.

چنانچه برخی از مناطق آموزشی فاقد دبیرستان نمونه دولتی باشند دانش‌آموزان این مناطق می‌توانند در آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی سایر مناطق مشخص شده در سامانه ثبت‌نام شرکت کنند.

۳- رقابت علمی برای ورود به هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای نمونه دولتی در بین دانش‌آموزان شهر و شهرستان، بدون لحاظ نمودن منطقه یا ناحیه خواهد بود.

۴- نام استان مورد تقاضا برای داوطلبی که دبیرستان‌های نمونه دولتی را انتخاب می‌کند باید استان محل تحصیل پایه نهم داوطلب باشد.

۵- ۱۰ درصد پذیرش دبیرستان‌های نمونه دولتی دوره دوم متوسطه و هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای نمونه دولتی، در صورت وجود داوطلب به دانش‌آموزان شاهد تعلق دارد.

زمان برگزاری آزمون ورودی پایه دهم مدارس سمپاد و نمونه دولتی اول تیر ۱۴۰۳ است.

برچسب ها: مدارس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر