کد خبر: ۳۸۸۴۴
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۶

عربستان تعداد زائران عمره رمضانیه را ۲ برابر عمره‌گزاران سال گذشته اعلام کرد

در حالی که سال گذشته ۱۳.۵ میلیون نفر در طول یک سال توفیق انجام اعمال عمره را داشتند، وزیر حج و عمره عربستان اعلام کرد که «تعداد زائران عمره فقط در رمضان امسال به ۳۰ میلیون نفر رسیده است.»
عربستان تعداد زائران عمره رمضانیه را ۲ برابر عمره‌گزاران سال گذشته اعلام کرد

مخاطب۲۴_ امسال رکورد تعداد زائران خانه خدا در ماه رمضان شکسته شد. در روز‌های پایانی ماه رمضان، به دلیل حضور پرشور زائران، در‌های مسجدالحرام در برخی از ساعات بسته شد و زائران حتی برای برپایی نماز جماعت تا شعاع ۳ کیلومتری مسجدالحرام صف بستند. وزیر حج و عمره عربستان توفیق الربیعه می‌گوید که «تعداد زائران عمره رمضانیه امسال به ۳۰ میلیون نفر رسیده است.» یعنی ۱۵ برابر تعداد حجاج سال گذشته! در حالی که عربستان اعلام کرده بود که در سال ۲۰۲۳ میلادی «۱۳ میلیون نفر عمره به جا آوردند.» یعنی اکنون (در یک ماه) تعداد عمره‌گزاران بیش از ۲ برابر یک سال شده است!
مسجدالحرام در رمضان گذشته در برخی ایام میزبان ۲ میلیون زائر و نمازگزار بود. البته محدودیتی در تشرف زائران به اطراف کعبه وجود نداشت.
اما امسال با توجه به اعلام سعودی‌ها مبنی بر ممنوعیت انجام عمره بیش از یک بار در طول رمضان، زائران پس از عمره، بیشتر در نماز‌ها شرکت می‌کردند. وزارت حج عربستان اعلام کرد که «فقط در یک هفته نخست رمضان ۸ میلیون نفر اعمال عمره را انجام دادند» و بیشتر زائران در ۱۰ روز پایانی رمضان به خانه خدا مشرف شدند.

برچسب ها: حج عمره
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد! پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد!
همان‌طور که طی ساعات گذشته و پس از حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا شایعاتی پیرامون آینده ریکاردو ساپینتو منتشر شده بود، اکنون از این باشگاه خبر می‌رسد که سرانجام مدیران برای برکناری سرمربی پرتغالی به اجماع رسیده‌اند و او قرار است از سمت خود کنار گذاشته شود
نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی
وقتی روی سطح آب بازیگران با عرشه های بزرگ و دید مستقیم و پرچم های افراشته حضور دارند ،در لایه‌ای پایین‌تر از سطح آب، جایی که نه پرچمی برافراشته است و نه نمایش قدرتی در کار، بازی دیگری در جریان است.
حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان
یک فروند هواپیمای نیروی هوایی ارتش در حین اجرای ماموریت آموزشی شبانه در استان همدان دچار سانحه شد و یکی ازخلبانان این هواپیما به درجه رفیع شهادت نائل آمد و دیگر خلبان این هواپیما سالم است
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
برگزیده
باد شدید و گردوخاک در راه تهران! باد شدید و گردوخاک در راه تهران!
اداره‌کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار زردرنگ از افزایش وزش باد خبر داد. بر اساس این هشدار، وزش باد نسبتا شدید تا شدید در بعضی ساعت‌ها در نیمه شمالی و وزش باد شدید تا خیلی شدید و گاهی با گردوخاک در نیمه‌جنوبی و مناطق مرکزی از اوایل وقت جمعه تا عصر این روز (اول اسفند) پیش‌بینی می‌شود.
فردا پنجشنبه ۳۰ بهمن یکم ماه رمضان است فردا پنجشنبه ۳۰ بهمن یکم ماه رمضان است
ستاد استهلال دفتر رهبر انقلاب: هلال ماه رمضان رؤیت شد، فردا پنج‌شنبه ۳۰ بهمن، اول ماه مبارک رمضان است
سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد
نمایندگان مجلس در جلسه علنی صبح امروز (دوشنبه ۲۷ بهمن ماه) مجلس و در جریان بررسی ردیف ۱ الزامات مصارف لایحه بودجه ۱۴۰۵ مربوط به حقوق و مزایای کلیه دستگاه، مصوباتی داشتند.