کد خبر: ۳۸۸۲۹
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۵

تردد تاکسی برقی در محدوده‌های پرترافیک تهران

سرپرست سازمان تاکسیرانی شهر تهران گفت: اولویت تردد تاکسی‌های برقی با محدوده‌ها و مسیر‌هایی خواهد بود که ترافیک و آلودگی هوا در آن‌ها پررنگ‌تر و بیشتر است
تردد تاکسی برقی در محدوده‌های پرترافیک تهران

مخاطب ۲۴- شادی مالکی روز پنجشنبه اظهار کرد: اولویت تردد تاکسی‌های برقی با ایستگاه‌ها، پایانه‌ها و مسیر‌های پرتردد و شلوغ و پرمسافر مانند فرودگاه‌ها یا بازار‌های بزرگ و اصلی شهر است که در مورد جزییات آن تصمیم‌گیری می‌شود.

وی ادامه داد: ورود تاکسی برقی را امسال به تدریج به ناوگان تاکسیرانی تهران خواهیم داشت و با توجه به قرارداد منعقد شده با طرف چینی برای امسال ۲۵ هزار تاکسی سدان، ۱۰ هزار تاکسی ون و ۲ هزار و ۵۰۰ تاکسی ویژه برقی برای شهر تهران در نظر گرفته است.

مالکی اظهار کرد: در اسفندماه تعدادی از این خودرو‌های برقی به‌عنوان نمونه‌های اولیه وارد و رونمایی شد که مراحل مربوط به اخذ پلاک آن‌ها در حال انجام و طی شدن است.

شورای شهر نرخ کرایه تاکسی برقی را مشخص می‌کند

به گفته سرپرست سازمان تاکسیرانی شهر تهران، نرخ کرایه تاکسی برقی بعد از پیشنهاد شهرداری و تصویب شورای اسلامی شهر تهران اعلام می‌شود، اما شرایطی متفاوت نسبت به دیگر تاکسی‌های شهر تهران خواهد داشت.

وی یادآور شد: بدون تردید کیفیت تردد و سفر‌های درون‌شهری با تاکسی‌های برقی به لحاظ کمی و کیفی برای شهروندان و مسافران تهرانی متفاوت است.

برچسب ها: تاکسی برقی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر