کد خبر: ۳۸۷۸۵
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۴

بایدن: نتانیاهو در رابطه با غزه «اشتباه» می‌کند

رئیس‌جمهور آمریکا رویکرد نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در قبال جنگ غزه را، در یکی از تندترین انتقادات خود از کابینه صهیونیست‌ها، «یک اشتباه» خواند
بایدن: نتانیاهو در رابطه با غزه «اشتباه» می‌کند

مخاطب۲۴_ رئیس‌جمهور آمریکا این اظهارات را در مصاحبه‌ای با «یونیویژن» (Univision) بیان کرد، آن هم تنها چند روز پس از حمله نظامی رژیم صهیونیستی علیه کاروان خیریه «آشپزخانه مرکزی جهانی» که به کشته شدن هفت امدادگر این سازمان آمریکایی منجر شد و موجی از خشم و ناامیدی را در سراسر کاخ سفید و جهان برانگیخت.

براساس متن مصاحبه‌ای که شبکه یونیویژن شامگاه سه‌شنبه منتشر کرد، بایدن گفت: خوب، من به شما می‌گویم، فکر می‌کنم کاری که او (بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی) انجام می‌دهد، یک اشتباه است. من با رویکرد او موافق نیستم. من فکر می‌کنم ظالمانه است که آن سه یا چهار وسیله نقلیه توسط پهپاد‌ها مورد اصابت قرار گرفته است. آن هم این‌طور نبود که این خودرو‌ها در امتداد خط ساحلی باشند یا کاروانی به سمت آنجا حرکت کند.

سه خودروی متعلق به خیریه آشپزخانه مرکزی جهانی در سه نقطه متفاوت هدف صهیونیست‌ها قرار گرفتند و موسس این نهاد آمریکایی می‌گوید که خودرو‌ها تک تک و به صورت سیستماتیک هدف گرفته شدند و این در حالی بود که آن‌ها از قبل تردد خود را به نیرو‌های رژیم صهیونیستی اطلاع داده بودند.

رئیس‌جمهور آمریکا افزود که او از رژیم صهیونیستی می‌خواهد که با آتش‌بس موافقت کند و «هیچ بهانه‌ای» برای عدم ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه وجود ندارد.

بایدن در این مصاحبه گفت: «آنچه من خواستار آن هستم، این است که اسرائیلی‌ها فقط خواستار آتش‌بس شوند و برای شش تا هشت هفته آینده اجازه دسترسی کامل به غذا و دارو را بدهند. من با همه، از سعودی‌ها گرفته تا اردنی‌ها و مصری‌ها صحبت کرده‌ام. آن‌ها آماده عمل هستند. آن‌ها آماده انتقال مواد غذایی هستند؛ و من فکر می‌کنم هیچ بهانه‌ای برای تامین نکردن نیاز‌های پزشکی و غذایی این افراد وجود ندارد. اکنون این کار باید انجام شود.»

به گزارش شبکه خبری سی‌ان‌ان، این اظهارات پیش از آن مطرح شد که ویلیام برنز، رئیس سیا، پیشنهاد جدیدی را به مذاکره‌کنندگان در قاهره که برای تضمین آتش‌بس و معامله توافق اسرا تلاش می‌کنند، ارائه کند.

در بخش دیگری از مصاحبه یونیویژن، بایدن خطاب به دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا، او را بزرگ‌ترین تهدید برای دموکراسی در ایالات متحده خواند و به اقدامات سلف خود در جریان شورش ۶ ژانویه ۲۰۲۱ علیه کنگره ایالات متحده و درخواست‌هایش برای آزادی از زندان دست‌اندرکاران این حمله اشاره کرد.

بایدن در پاسخ به این سوال که «تهدید اصلی برای آزادی و دموکراسی در داخل» چیست، به صراحت پاسخ داد: «دونالد ترامپ.»

برچسب ها: جو بایدن
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آنچه از آرنولد نمی‌دانید! آنچه از آرنولد نمی‌دانید!
آرنولد یکی از پرافتخارترین بدنسازان جهان است که حضوری بی‌نظیر در دنیای سینما نیز داشت.
۷ دارویی که نباید با ویتامین دی ترکیب شوند ۷ دارویی که نباید با ویتامین دی ترکیب شوند
برخی دارو‌ها می‌توانند با ویتامین دی تداخل داشته باشند و جذب یا اثرگذاری آن را کاهش دهند، بنابراین آگاهی از این تداخلات و مشورت با پزشک ضروری است.
این ۱۰ سریال فانتزی کوتاه جذاب را هرگز از دست ندهید این ۱۰ سریال فانتزی کوتاه جذاب را هرگز از دست ندهید
در ژانر فانتزی شاهد روایت داستان‌هایی درباره پیشگویی‌ها، جادو و جادوگران و قهرمان‌ها و شرور‌هایی هستیم که همگی از تخیل یک یا چند فیلم‌ساز یا نویسنده خلاق نشات می‌گیرند. از سه‌گانه «ارباب حلقه‌ها» (The Lord of the Rings)، هشت فصل «بازی تاج و تخت» (Game of Thrones) و پنج کتاب جورج آر آر مارتین (که با سریال در حال پخش «خاندان اژدها» (House of the Dragon) و سریال آینده «شوالیه هفت پادشاهی» (A Knight of the Seven Kingdoms) ادامه دارد) تا هشت قسمت از سریال «غریبه» (Outlander) که همچنان در حال پخش است بی‌نهایت داستان، رمان و سریال فانتزی کوتاه و بلند موفق می‌توان مثال زد
۱۱۳۰۰۰ اعمال قانون موتورسواران در طرح نوروزی پلیس ۱۱۳۰۰۰ اعمال قانون موتورسواران در طرح نوروزی پلیس
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: پلیس راهور تهران بزرگ بیش از ۱۱۳ هزار اعمال قانون موتورسواران را ثبت کرده است.
نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟ نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟
نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.
ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵ ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵
مجله مشهور فوربز، لیست به‌روزرسانی شده و ۱۰ نفره ثروتمندترین زنان جهان در نیمه اول سال ۲۰۲۵ میلادی را منتشر کرد.
دل رسایی برای شنبه شور میزنه! دل رسایی برای شنبه شور میزنه!
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: با توجه به اینکه ما الان مذاکرات غیرمستقیمی داریم و این مذاکرات در جریان است، نباید از درون کشور پیام ضعف مخابره شود.
برگزیده
منبع ایرانی: آمریکا با مذاکرات غیرمستقیم موافقت کرده بود منبع ایرانی: آمریکا با مذاکرات غیرمستقیم موافقت کرده بود
الجزیره به نقل از یک منبع ایرانی نوشت که آمریکا با مذاکرات غیرمستقیم موافقت کرده بود و آنچه اکنون می‌گوید تعجب آمیز است.
واشنگتن: علاقمند به حل دیپلماتیک اختلاف‌ها با ایران هستیم واشنگتن: علاقمند به حل دیپلماتیک اختلاف‌ها با ایران هستیم
وزارت خارجه آمریکا در فاصله دو روز مانده به مذاکرات تهران و واشنگتن در عمان، اعلام کرد که این کشور علاقمند به حل دیپلماتیک اختلاف‌ها با ایران است.
نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟ نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟
نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.
صفحه خبر بالای تصاویر