کد خبر: ۳۸۷۲۳
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۷

ممانعت از ورود "اتوبوس‌های برقی" توسط فردی در وزارت کشور!

رئیس شورای شهر تهران نسبت به ممانعت از ورود واگن‌های مترو و اتوبوس‌های برقی وارداتی از چین به داخل کشور انتقاد کرد و گفت: متاسفانه فردی که در وزارت کشور مسئولیت دارد برای ورود واگن‌ها و اتوبوس‌ها چالش ایجاد کرده است!
ممانعت از ورود  اتوبوس‌های برقی  توسط فردی در وزارت کشور!

مخاطب۲۴- مهدی چمران صبح امروز پیش از آغاز دویست و بیست و ششمین جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران، با اشاره به دستور جلسات امروز شورای شهر تهران اظهار کرد: یک فوریت اصلاحیه حق‌الجلسه همکارانی که در کمیسیون‌های خارج از مجموعه شهرداری تهران شرکت می‌کنند، در جلسه امروز مورد بررسی قرار خواهد گرفت به طوری که این حق‌الجلسه از سال ۹۲ تغییری نکرده و امروز یک فوریت آن مورد بازنگری قرار خواهد گرفت.

وی تصریح کرد: اصلاحیه تعیین بهای خدمات فرهنگی و تفریحی از جمله باغ پرندگان از دیگر مواردی است که در جلسه امروز به آن پرداخته خواهد شد و در ادامه نیز عوارض ورودیه ماشین‌آلات به سازمان میادین مورد بررسی قرار خواهد گرفت و در ادامه جلسه به بررسی پرونده باغات و نامگذاری چند معبر پرداخته خواهد شد.

رئیس شورای شهر تهران با اشاره به پیشنهاداتی در ارتباط با خانه باغ‌ها تصریح کرد: تکلیف باغات که در مقیاس کوچک و بزرگ مشخص است و شهرداری تهران تلاشش براین است که این باغات را خریداری و به فضای عمومی تبدیل کند، اما متاسفانه در خانه باغات شاهد هستیم که برخی از افراد در حال خشکاندن درختان هستند و به همین جهت پیشنهاداتی از سوی معاونت شهرسازی شهرداری تهران حدود ۶ ماه پیش داده شده است و ما نیز در کمیسیون‌های شهرسازی خدمات شهری و حتی عمران پیشنهاداتی را برای این مسئله تهیه کرده‌ایم.

چمران همچنین در ارتباط با آماده‌سازی پایتخت در آستانه عید فطر گفت: قاعدتا مجموعه‌های مربوطه نیز از شب گذشته و امروز شهر را برای این مسئله آماده خواهند کرد.

وی در ارتباط با اظهارات فروزنده؛ معاون شهردار تهران مبنی بر ساخت ۵ هتل در ۵ بوستان پایتخت گفت: این مسئله تنها در حد یک ایده است و هنوز مصوبه‌ای مبنی بر اینکه در کدام بوستان‌ها هتل ساخته شود وجود ندارد، همانند شهربازی که قرار بود شهرداری تهران بسازد و حتی یک فوریت آن در صحن شورا تصویب شد، اما در ادامه با چالش روبرو شد.

رئیس شورای شهر تهران در ادامه با اشاره به ادامه‌دار بودن مشکلات ورود واگن‌ها و اتوبوس‌های برقی تصریح کرد: علی‌رغم اینکه قرارداد‌های این موارد از ماه‌ها پیش بسته شده، اما متاسفانه ما در داخل کشور برای ورود واگن‌های مترو و اتوبوس‌ها با موانعی روبرو شده‌ایم.

برچسب ها: اتوبوس برقی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر