کد خبر: ۳۸۷۰
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۰

اسلحه فروش میدان آزادی دستگیر شد

رییس پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ از کشف ۱۸ قبضه اسلحه از فروشندگان سلاح و مهمات در تهران خبر داد.
اسلحه فروش میدان آزادی دستگیر شد

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ به نقل از ایسنا، سرهنگ پیام کاویانی در حاشیه دستگیری این فرد گفت: هفته گذشته بود که ماموران پلیس امنیت از طریق منابع خبری متوجه شدند که فردی قصد فروش سلاح و مهمات جنگی را داشته و به همین دلیل نیز از استان البرز به تهران آمده است.

اسلحه فروش میدان آزادی دستگیر شد
وی با اشاره به اقدامات پلیس برای دستگیری این فرد گفت: هماهنگی‌های قضایی برای دستگیری این فرد انجام شده و در حالی که این فرد برای فروش سلاح به تهران آمده بود از سوی ماموران در محدوده میدان آزادی مورد شناسایی قرار گرفته و دستگیر شد که در جریان بازرسی از وی یک قبصه سلاح جنگی و یک قبضه سلاح شکاری که برای فروش به تهران آورده شده بود به همراه ۲۵ عدد فشنگ جنگی کشف و ضبط شد.


رییس پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ با بیان اینکه با دستگیری متهم، محل اختفای او در استان البرز نیز مورد شناسایی قرار گرفت، گفت: ماموران با نیابت قضایی به محل اختفای این فرد رفته و در جریان بازرسی از محل ۱۶ قبضه سلاح شکاری غیر مجاز، ۱۵ هزار عدد ساچمه و یک دستگاه شوکر بدون مجوز را کشف و ضبط کردند.

کاویانی بستر فعالیت متهم را در فضای مجازی اعلام کرد و گفت:‌این فرد با تشکیل پرونده برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
شمشیر چارلز سوم بر روی شانه های دیوید بکهام شمشیر چارلز سوم بر روی شانه های دیوید بکهام
دیوید بکهام، کاپیتان اسبق تیم ملی فوتبال انگلیس و ستاره مشهور جهانی، به پاس دهه‌ها فعالیت در حوزه ورزش و امور خیریه، مفتخر به دریافت نشان شوالیه شد.
دو استقلالی و یک پرسپولیسی در لیست امید دو استقلالی و یک پرسپولیسی در لیست امید
لیست بازیکنان دعوت شده به تیم‌ملی امید برای تورتمنت قرقیزستان که قرار است در آبانماه برگزار شود اعلام شد.
تب برفکی؛ کابوس دامداران تب برفکی؛ کابوس دامداران
تب برفکی، بیماری ویروسی پرخطر دام‌ها، با گسترش واکسیناسیون و آگاهی دامداران در ایران به‌طور چشمگیری کنترل شده و از تهدیدی بزرگ به تجربه‌ای موفق در مهار بیماری‌های دامی بدل شده است.
از نیروی زمینی تا استقلال، ستاره تکنیکی آبی‌ها امروز کجاست؟ از نیروی زمینی تا استقلال، ستاره تکنیکی آبی‌ها امروز کجاست؟
امیر هاشمی مقدم، مهاجم خوش‌تکنیک و دوست‌داشتنی استقلال در دهه شصت و هفتاد، از آن نسل طلایی فوتبال ایران است که هنوز هم نامش برای هواداران آبی تداعی‌گر روز‌های پرشور و گل‌های خاطره‌انگیز است. از نیروی زمینی تا استقلال و حالا مربیگری و استعدادیابی در هلند، مسیر او پر از تلاش، افتخار و عشق به فوتبال بوده است.
وزارت جهاد و دامپزشکی هشدار فائو برای تب برفکی را نادیده گرفتند وزارت جهاد و دامپزشکی هشدار فائو برای تب برفکی را نادیده گرفتند
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی هشدار فائو درباره تب برفکی را جدی نگرفتند و در نتیجه کشور متحمل خسارت ۷ میلیون لیتر شیر شد.
سعیدی مبارکه: ماندن میدری در دولت غلط است سعیدی مبارکه: ماندن میدری در دولت غلط است
نماینده مردم مبارکه با انتقاد از عملکرد وزیر تعاون گفت: میدری نه‌تنها برای کارگران «یقه پاره نکرد» بلکه در پیگیری مطالبات کارگران و بازنشستگان نیز کوتاهی کرده است.
پاکستان و طالبان؛ از همکاری استراتژیک تا رویارویی نظامی پاکستان و طالبان؛ از همکاری استراتژیک تا رویارویی نظامی
اختلافات تاریخی و بازی‌های ژئوپلیتیکی میان پاکستان و طالبان افغانستان، از مرز دیورند تا پایگاه بگرام، وارد مرحله‌ای تازه شده و ایران در نقش میانجی فعال ظاهر شده است.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر