کد خبر: ۳۸۷۰
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۰

اسلحه فروش میدان آزادی دستگیر شد

رییس پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ از کشف ۱۸ قبضه اسلحه از فروشندگان سلاح و مهمات در تهران خبر داد.
اسلحه فروش میدان آزادی دستگیر شد

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ به نقل از ایسنا، سرهنگ پیام کاویانی در حاشیه دستگیری این فرد گفت: هفته گذشته بود که ماموران پلیس امنیت از طریق منابع خبری متوجه شدند که فردی قصد فروش سلاح و مهمات جنگی را داشته و به همین دلیل نیز از استان البرز به تهران آمده است.

اسلحه فروش میدان آزادی دستگیر شد
وی با اشاره به اقدامات پلیس برای دستگیری این فرد گفت: هماهنگی‌های قضایی برای دستگیری این فرد انجام شده و در حالی که این فرد برای فروش سلاح به تهران آمده بود از سوی ماموران در محدوده میدان آزادی مورد شناسایی قرار گرفته و دستگیر شد که در جریان بازرسی از وی یک قبصه سلاح جنگی و یک قبضه سلاح شکاری که برای فروش به تهران آورده شده بود به همراه ۲۵ عدد فشنگ جنگی کشف و ضبط شد.


رییس پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ با بیان اینکه با دستگیری متهم، محل اختفای او در استان البرز نیز مورد شناسایی قرار گرفت، گفت: ماموران با نیابت قضایی به محل اختفای این فرد رفته و در جریان بازرسی از محل ۱۶ قبضه سلاح شکاری غیر مجاز، ۱۵ هزار عدد ساچمه و یک دستگاه شوکر بدون مجوز را کشف و ضبط کردند.

کاویانی بستر فعالیت متهم را در فضای مجازی اعلام کرد و گفت:‌این فرد با تشکیل پرونده برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد.

 
اخبار داغ
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد
در پی حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ و حواشی روزهای اخیر، از جمله اظهارات بحث‌برانگیز یکی از مجریان شبکه افق که با واکنش‌های گسترده‌ای همراه شد، طی دو روز گذشته نشانه‌هایی از شکل‌گیری موجی از خداحافظی و فاصله‌گرفتن بازیگران از تلویزیون و سینما به چشم می‌خورد.
ماجرای خروج ۴۰۰ کیلو اورانیوم ۶۰ درصد ایران ماجرای خروج ۴۰۰ کیلو اورانیوم ۶۰ درصد ایران
یک مقام ارشد ترکیه به‌طور غیررسمی پیشنهاد کرده است که ترکیه ممکن است در میان گزینه‌های دیگر، انتقال اورانیوم غنی‌شده ایران به خاک ترکیه را مطرح کند.
نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات
تیمی فنی و تخصصی مشغول به‌روزرسانی و تکمیل نهایی فهرست جان‌باختگان ناآرامی‌های دی‌ماه هستند و نسخه کامل، یکپارچه و اصلاح‌شده، پس از رفع تمامی نکات فنی و اطمینان از صحت و یکپارچگی داده‌ها، در کوتاه‌ترین زمان ممکن به روز رسانی خواهد شد. بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد در این انتشار، برخی ناهماهنگی‌های جزئی، فنی و آماری رخ داده است.
خبر مهم| مبلغ و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان مشخص شد + جزئیات خبر مهم| مبلغ و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان مشخص شد + جزئیات
حمید پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، به‌طور رسمی اعلام کرده است که مبلغ پایه عیدی سال ۱۴۰۵ نسبت به سال گذشته حدود ۵۰ درصد افزایش یافته است.
حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی
عزل مدیر شبکه افق، در پی پخش برنامه‌ای از شبکه افق با محتوای موهن نسبت به شهدا و جان‌باختگان حوادث دی‌ماه، مدیر این شبکه به دلیل سهل‌انگاری و بی‌توجهی در مدیریت محتوای برنامه «خط‌خطی» عزل و پخش این برنامه متوقف شد.
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر