کد خبر: ۳۸۶۲۴
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۹

رنک چشم هم قابل تغییر است؟

امروز بازار اعمال زیبایی در جنبه‌های مختلف داغ شده و این در شرایطی است که برخی از این اعمال می‌تواند خطرات جبران‌ناپذیری را برای متقاضیان به دنبال داشته باشد؛ «تغییر رنگ چشم» از جمله اعمال زیبایی پرمخاطره است که با تبلیغات وسیعی هم در فضای مجازی همراه است
رنک چشم هم قابل تغییر است؟

مخاطب ۲۴- هستند افرادی که برای تجربه رنگ چشمی متفاوت، در شرایط مختلف از لنز‌های رنگی استفاده می‌کنند که تا حدودی هم نگهداری و استفاده از آن شرایط خاصی دارد و نگهداری لنز در چشم هم از حساسیت بالایی برخوردار است. از طرف دیگر هم امروزه بازار اعمال زیبایی در جنبه‌های مختلف داغ شده و این در شرایطی است که برخی از این اعمال می‌تواند خطراتی را برای متقاضیان به دنبال داشته باشد که از جمله آن‌ها اعمال مربوط به تغییر رنگ چشم است.

هرچند همواره تاکید می‌شود هر عمل زیبایی ممکن است مخاطراتی را نیز برای متقاضی در پی داشته باشد، اما تبلیغات بی‌حد و مرز در فضای مجازی در مجاب کردن افراد برای تغییر چهره و ظاهر، بی‌تاثیر نیست؛ تبلیغات اغراق آمیز تغییر رنگ چشم هم از جمله این اغواگری‌ها و سوءاستفاده از ذائقه و اعتماد مخاطب است.

بیشتر بخوانید

هرچند به گفته متخصصین، این جراحی برای افرادی که عنبیه چشم آن‌ها به هر دلیلی رنگ ندارد و تابش نور برایشان اذیت‌کننده است، جنبه درمانی دارد، اما تاکید می‌شود که با توجه به عوارض آن، افرادی که صرفا هدف زیبایی‌جویی دارند، بهتر است برای حفظ سلامت خود به سمت این اعمال نروند.

عوارض خطرناک جراحی زیبایی تغییر رنگ چشم

دکتر هرمز شمس - متخصص چشم پزشکی و استاد دانشگاه تهران در گفتگو با ایسنا، با هشدار نسبت به تبلیغات شبکه‌های مجازی درباره تغییر رنگ چشم بویژه از سوی غیرمتخصصان، گفت: نکته مهم و قابل توجه آن است که این عمل به‌صورت قرار دادن لنز ثابت روی قرنیه چشم انجام می‌شود که به هیچ وجه عملی ساده و بی‌خطر نیست و از طرفی هم به دلیل برخورد این لنز‌ها با عنبیه می‌تواند موجب آب مروارید و تورم در چشم شود.

خطر کوری با قرار گرفتن لایه اضافی روی عنبیه چشم

وی درباره عوارض عمل تغییر رنگ چشم به ایسنا افزود: این لنز‌ها یک لایه اضافی است که به چشم‌ها وارد می‌شود و با عنبیه چشم که یک لایه شفاف است و سلول‌های آن آندوتلیال و بسیار حساس هستند، برخورد دارد و می‌تواند آن‌ها را از بین ببرد و دیگر هم تولید نشوند. در این صورت این خطر وجود دارد که این لنز‌ها موجب کدورت قرنیه چشم و کوری شوند و در چنین شرایطی تنها راه چاره پیوند قرنیه است.

این استاد دانشگاه ادامه داد: این عمل‌ها همچنین به زاویه و درون چشم که بین عنبیه و قرنیه است، فشار وارد می‌کند و می‌تواند موجب آب سیاه شود. همچنین این عمل می‌تواند به دلیل تماس با عدسی چشم موجب بروز آب مروارید شود؛ به طور کلی این عمل اگر جنبه درمانی نداشته باشد و به غیر از افرادی که عنبیه آن‌ها به طور کامل ایجاد نشده، به هیچ وجه برای سایرین توصیه نمی‌شود.

تغییر رنگ چشم، چه زمانی جنبه درمانی دارد؟

این متخصص چشم پزشکی و استاد دانشگاه تهران درباره جنبه‌های درمانی اعمال مرتبط با تغییر رنگ چشم به ایسنا گفت: برخی از افراد عنبیه چشم بسیار شفافی دارند که بازتاب نور آن‌ها را اذیت کرده و بینایی‌شان را تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ بنابراین می‌توان برای بهبود شرایط آن‌ها یک عنبیه مصنوعی رنگی فراهم کرد تا اذیت نشوند و در این صورت این عمل جنبه درمانی دارد، اما این جراحی برای یک فرد سالم ریسک بالایی دارد و این در حالیست که برخی افراد متاثر از تبلیغاتی که در شبکه‌های مجازی انجام می‌شود، به انجام این عمل اصرار دارند.

وی در پایان مجددا توصیه کرد: با توجه به پرریسک بودن این عمل، اگر افراد مشکل قرنیه ندارند و این عمل برای آن‌ها جنبه درمانی ندارد، اقدام به این کار نکنند. مهم‌ترین نعمتی که هر انسان دارد سلامتی است و چه بهتر که اقداماتی در راستای به دست آوردن سلامتی بیشتر انجام دهیم نه کار‌هایی که این مهم را دچار مخاطره می‌کنند.

برچسب ها: چشم
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رمز ژنتیکی پروانه آبی اطلس گشوده شد؛ رکورددار کروموزوم‌ها در جهان رمز ژنتیکی پروانه آبی اطلس گشوده شد؛ رکورددار کروموزوم‌ها در جهان
دانشمندان با رمزگشایی ژنوم پروانه نادر آبی اطلس دریافتند این حشره کوچک با ۲۲۹ جفت کروموزوم، بیشترین تعداد کروموزوم را در میان همه موجودات چندسلولی دارد و می‌تواند کلید درک تازه‌ای از تکامل و سازگاری ژنتیکی باشد.
عید فطر و قربان در یونسکو عید فطر و قربان در یونسکو
سازمان یونسکو دو عید بزرگ اسلامی، فطر و قربان، را به رسمیت شناخت؛ همزمان اخبار متنوعی از سلامت، محیط‌زیست، آموزش و اقتصاد ایران منتشر شد.
نخستین تصویر از پیمان معادی در «بُن‌سای» نخستین تصویر از پیمان معادی در «بُن‌سای»
نخستین تصویر از پیمان معادی در فیلم سینمایی «بُن‌سای» به کارگردانی علی بهراد منتشر شد؛ فیلمی که با حضور پری‌ناز ایزدیار و ستاره پسیانی در شمال کشور در حال فیلمبرداری است.
طالبان به مهاجران افغانستانی تضمین امنیت داد طالبان به مهاجران افغانستانی تضمین امنیت داد
مقام وزارت خارجه طالبان با تأکید بر بهبود روابط کابل و تهران گفت که امنیت و اشتغال برای مهاجران بازگشتی فراهم خواهد شد و ورود غیرقانونی به ایران ۹۰ درصد کاهش یافته است.
جزئیات صدور کارت رفاهی ازدواج اعلام شد جزئیات صدور کارت رفاهی ازدواج اعلام شد
بانک مرکزی از آغاز صدور کارت رفاهی ازدواج به‌جای وام نقدی خبر داد؛ زوج‌ها می‌توانند بدون صف و با شرایط قرض‌الحسنه، تسهیلات خود را در قالب کارت جهیزیه دریافت کنند.
عراقچی: عربستان را هرگز دشمن ایران نمی‌دانیم عراقچی: عربستان را هرگز دشمن ایران نمی‌دانیم
وزیر امور خارجه گفت: با وجود اختلافات و حتی قطع روابط در مقاطعی، ایران هیچ‌گاه عربستان سعودی را دشمن خود تلقی نکرده و سوءتفاهم‌ها عامل اصلی تنش‌ها بوده است.
اوباما: آمریکا در دوران تاریکی دوران ترامپ گرفتار شده است اوباما: آمریکا در دوران تاریکی دوران ترامپ گرفتار شده است
باراک اوباما با انتقاد تند از سیاست‌های دونالد ترامپ، وضعیت کنونی آمریکا را «دوران تاریکی» توصیف کرد و خواستار حمایت رأی‌دهندگان از نامزد‌های دموکرات شد.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر