کد خبر: ۳۸۶۱۸
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۰

آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از این تاریخ

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه دستورالعمل ثبت‌نام مدارس دوره ابتدایی اواسط اردیبهشت به استان‌ها ابلاغ می‌شود گفت: والدین دانش‌آموزان شش سال تمام که کار سنجش فرزندانشان انجام شده، می‌توانند از ۱۵ اردیبهشت برای ثبت‌نام اقدام کنند.
آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از این تاریخ

مخاطب ۲۴- حمید طریفی‌حسینی، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه اواسط اردیبهشت ماه ثبت‌نام کلاس اولی‌ها آغاز می‌شود گفت: امسال بنابر برنامه‌ریزی‌ها اواسط اردیبهشت ماه دستورالعمل ثبت‌نام مدارس دوره ابتدایی به استان‌ها ابلاغ و از ۱۵ اردیبهشت کار ثبت‌نام دانش‌آموزان به صورت الکترونیکی آغاز می‌شود.

به گفته وی، ثبت نام سایر پایه‌های تحصیلی بعد از امتحان خردادماه صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته از اواخر اردیبهشت ماه شرایط پیش ثبت‌نام دانش‌آموزان به صورت الکترونیک انجام شد که تجربه موفقی بود افزود: امسال با توجه به اولویت‌های وزارتخانه، جلو کشیدن تقویم‌های اجرایی در دستور کار است تا بتوان از فرصت تابستان استفاده و کار برنامه‌ریزی آموزشی در مدارس انجام شود تا هم مدارس درگیر مسائل جاری و چالش نباشند و در طول تابستان کار برنامه‌ریزی آموزشی و تربیتی برای مدرسه انجام شود، بنابراین از ۱۵ اردیبهشت ماه فعالیت‌های اجرایی ثبت نام‌ها آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش پیش‌نیاز ثبت نام را «سنجش» نوآموزان بدو ورود به دبستان اعلام کرد و ادامه داد: حدود ۹۰۰ هزار نفر از افرادی که ۶ سال آن‌ها تمام شده، در مهرماه واجد ثبت نام هستند؛ سنجش سلامت این کودکان توسط سازمان آموزش و پرورش استثنایی انجام و می‌توانند ثبت نامشان را انجام دهند.

فعلا مجوزی برای ثبت‌نام متولدان نیمه دوم سال صادر نشده است

طریفی سن ثبت نام کلاس اولی‌ها برای سال تحصیلی ۱۴۰۳ ـ ۱۴۰۴ را ۶ سال تمام عنوان کرد و گفت: سال گذشته طبق مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش، متولدین مهر ماه که پیش دبستانی را گذرانده بودند در مدارسی که امکان ثبت نامشان مهیا بود، اجازه ثبت نام یافتند که این اجازه تنها برای سال گذشته صادر شد لذا تا زمانی که دستورالعملی در این خصوص صادر نشود، قابلیت اجرا در سال تحصیلی جدید را نخواهد داشت.

وی ادامه داد: هرچند طبق مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش متولدین مهر ماه در سال گذشته این اجازه را داشتند اگر مدارسی امکان ثبت نام داشته باشند کار ثبت نام را انجام دهند، اما این طرح مشکلاتی را ایجاد کرده بود، زیرا ملاک فقط ظرفیت مدرسه نبود چرا که دانش آموز باید شرایط رشدی لازم را به لحاظ ارزیابی‌های هوشی و جسمی را داشته باشد تا چالش‌هایی برای او ایجاد نشود.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه این آیین نامه تا پایان سال تحصیلی ۱۴۰۲ یعنی شهریورماه امسال اعتبار داشت، ادامه داد: ملاکی که امکان ثبت نام دانش آموزان را در مهرماه بدهد در پایان سال تحصیلی امسال منقضی می‌شود و از مهر ۱۴۰۳ اعتبار ندارد، مگر آنکه شورای عالی آموزش و پرورش دوباره آن را مصوب و تعیین تکلیف و به موضوع رسیدگی کند.

طریفی با بیان اینکه ملاک عمل در سال تحصیلی ۱۴۰۳ بر اساس تصمیم ستاد ثبت نام است و معاونت ابتدایی تابع سیاست شورای عالی آموزش و پرورش است عنوان کرد: هر چیزی که شورای عالی آموزش و پرورش و ستاد ثبت نام وزارت آموزش و پرورش تکلیف کند، همان انجام می‌شود، اما در حال حاضر تصمیمی برای این موضوع اتخاذ نشده است.

برچسب ها: مقطع ابتدایی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر