کد خبر: ۳۸۵۹۸
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۱

ادعای عجیب یک مرد بعد صد روز زندگی زیر آب

مردی که یکی از دانشمندان و محققان ماجراجوی آمریکایی است، ۱۰۰ روز زیر آب زندگی و تحقیق کرد. او مدعی است با این کار توانسته حداقل ۲۰ سال جوان‌تر شود.
ادعای عجیب یک مرد بعد صد روز زندگی زیر آب

مخاطب ۲۴- دکتر جوزف دیتوری، دانشمند و محقق آمریکایی، توانست ۱۰۰ روز را در ۹ متریِ زیر آب تالاب فلوریدا و داخل اتاق کوچک ۹ در ۹ متری بگذراند. او با این کار نه‌تن‌ها رکورد‌های گینس را جابه‌جا کرد، بلکه واکنش زندگی در محیط آبی روی بدن را به‌خوبی بررسی کرد و به نتیجه‌ای جالب دست یافت.
او تمام این مدت، فشار طولانی‌مدت بسیار بالای آب را روی خود بررسی می‌کرد و حتی واکنش‌های بدن خود را به‌صورت آنلاین با کودکان مدرسه در میان می‌گذاشت.

هدف اصلی دکتر دیتوری در این تحقیق، یافتن نوعی دارو بود که بتواند در انسان نوعی رگ‌های خونی جدید تولید کند که بحتی وقتی تحت فشار بسیار بالا قرار می‌گیرد، توانایی انتقال اکسیژن را به سراسر بدن داشته باشد.

دکتر دیتوری ۵۶ ساله است و می‌گوید وقتی بعد از ۱۰۰ روز از آب بیرون آمده است، وضعیت جسمانی‌اش بهتر شده و حتی تلومر‌های موجود در بدن او بلندتر شده بودند و سن او را ۳۴ ساله نشان می‌دادند. تلومر‌ها پایانه فیزیکی کروموزوم‌های خطی هستند که با افزایش سن کوتاه‌تر می‌شوند.
دکتر دیتوری حتی موجودی تک‌سلولی در تالاب کشف کرد که این هم یکی دیگر از دستاورد‌های ۱۰۰ روز زندگی در زیر آب اوست

برچسب ها: فلوریدا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر