کد خبر: ۳۸۵۴۷
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۷

یوتیوب از هوش مصنوعی می‌ترسد؟

مدیرعامل یوتیوب بابت سوء استفاده از این پلتفرم توسط OpenAI برای توسعه هوش مصنوعی هشدار داد؛ ولی دقیقاً چه چیزی باعث نگرانی یوتیوب شده است؟
یوتیوب از هوش مصنوعی می‌ترسد؟

مخاطب۲۴- به نظر می‌رسد عواقبی که گسترش بی‌چهارچوب هوش مصنوعی به دنبال دارد، رفته‌رفته با انتقادات بیشتری مواجه می‌شود. همین چند وقت قبل اعتراض هنرمندان مشهور موسیقی به هوش مصنوعی سر و صدا به پا کرد؛ آن‌ها در نامه‌ای سرگشاده از شرکت‌های تکنولوژی و سرویس‌های استریم موسیقی خواسته بودند با استفاده نادرست از هوش مصنوعی، حقوق آن‌ها را زیر پا نگذارند. حالا جدیدترین اخبار تکنولوژی حکایت از این دارند که مدیرعامل یوتیوب هم به OpenAI، شرکت پیشروی توسعه‌دهنده چت جی پی تی بابت سوء استفاده از داده‌های این پلتفرم و در نتیجه نقض برخی از قوانین هشدار داده است.
هشدار مدیرعامل یوتیوب به شرکت OpenAI درباره هوش مصنوعی سورا

«میرا موراتی» (Mira Murati)، مدیر ارشد فناوری OpenAI اخیراً در گفتگو با وال استریت ژورنال اظهار داشت که نمی‌داند سورا، ابزار تولید ویدیو جدید این شرکت از پلتفرم‌هایی مثل یوتیوب، اینستاگرام و فیسبوک داده می‌گیرد یا خیر. پس از مدت کوتاهی، حالا «نیل موهان» (Neal Mohan) به‌عنوان مدیرعامل یوتیوب طی مصاحبه با بلوبورگ اوریجینالز در پاسخ صراحتاً اعلام کرد که استفاده از ویدیو‌های یوتیوب برای تمرین دادن هوش مصنوعی سورا «نقض آشکار» مقررات این پلتفرم است.
به گفته نیل موهان، تولیدکنندگان محتوا در یوتیوب انتظارات مختلفی دارند که یکی از آن‌ها این است که با اجرای مقررات این پلتفرم، حقوق تولیدات آن‌ها هم حفظ شود. او در ادامه اضافه کرد که دانلود ویدیو کلیپ یا رونوشت در تضاد با قوانین قرار دارد و بنا بر این، این اقدام به‌عنوان نقض حقوق تولیدکنندگان محتوا هم در نظر گرفته می‌شود.

ابهامات زیادی درباره نحوه تمرین دادن سورا، چت جی پی تی و DALL-E توسط شرکت OpenAI وجود دارد. حتی وال استریت ژورنال مدتی قبل گزارش کرد که این شرکت به دنبال استفاده از رونوشت‌های ویدیو‌های یوتیوب برای توسعه مدل هوش مصنوعی GPT-۵ است. البته گوگل، شرکت مالک یوتیوب هم برای تمرین دادن مدل هوش مصنوعی خود با نام جمنای متکی به ویدیو‌های این پلتفرم است. با این حال، با استناد به گفته نیل موهان، گوگل با رعایت حقوق تولیدکنندگان صرفاً از ویدیو‌هایی مشخص استفاده می‌کند.

برچسب ها: هوش مصنوعی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ادعای جدید آلمان علیه ایران ادعای جدید آلمان علیه ایران
دادستانی آلمان مدعی شد که یک تبعه دانمارکی را به اتهام جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی ایران در برلین بازداشت کرده است.
نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش خواستار بررسی موضوع دریافت شهریه‌های غیرمجاز در مدارس غیردولتی و ارائه گزارشی به کمیسیون متبوعش شد.
مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست
سخنگوی دولت در پاسخ به سؤالی درباره ادعای ترامپ مبنی بر درخواست مجدد ایران برای مذاکرات گفت: وزارت خارجه درباره مذاکره اعلام کرده که تاریخی برای این موضوع اعلام نشده است و احتمال دارد که نزدیک هم نباشد و تصمیم‌گیری برای این امر انجام نگرفته است.
پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟ پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟
حملات سایبری در جنگ ایران و اسرائیل سهم مهمی از خسارت‌های وارد شده به کشور را از آن خود کرد. پشت بسیاری از این حملات توسط نامی آشنا و مرموز صورت گرفت؛ «گنجشک درنده». گروهی هکری که سابقه حمله به سامانه‌های سوخت و صنایع فولاد کشور را دارد. محمد جرجندی کارشناس امنیت سایبری و هکر سابق جزییات عملیات سایبری علیه ایران را توضیح داده است
ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد
یک گروه هکری با پذیرش مسئولیت هک ایران اینترنشنال، این شبکه را وابسته به رژیم صهیونیستی خواند و وعده افشای اطلاعات محرمانه کارکنان آن را داد.
مداحی یک افغانستانی در تلویزیون مداحی یک افغانستانی در تلویزیون
ویدئویی از مداحی یک مرد افغانستانی را در تلویزیون ببینید.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
برگزیده
دانشمندان محترم منزل اقوام امن نیست دانشمندان محترم منزل اقوام امن نیست
دانشمندان و شخصیت‌هایی که احتمال ترور آنها هست، منزل پدری و اقربا و دوستانی که در لیست تماس‌های شخصی وی بوده‌اند به هیچ وجه امن نیست.
بیش از ۱۴ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال مواد مصرف می‌کنند بیش از ۱۴ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال مواد مصرف می‌کنند
رییس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات در وزارت بهداشت آمار مصرف انواع مواد مخدر در بین جمعیت بالای ۱۸ سال را نگران کننده اعلام کرد و گفت: بیش از ۱۴ درصد جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال در کشور حداقل یکی از انواع مواد مخدر را مصرف می‌کنند.
پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟ پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟
حملات سایبری در جنگ ایران و اسرائیل سهم مهمی از خسارت‌های وارد شده به کشور را از آن خود کرد. پشت بسیاری از این حملات توسط نامی آشنا و مرموز صورت گرفت؛ «گنجشک درنده». گروهی هکری که سابقه حمله به سامانه‌های سوخت و صنایع فولاد کشور را دارد. محمد جرجندی کارشناس امنیت سایبری و هکر سابق جزییات عملیات سایبری علیه ایران را توضیح داده است
صفحه خبر بالای تصاویر