کد خبر: ۳۸۴۴
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۳

خاطرات سیل آق قلا فراموش نشد!

بارش حدود ۸۲ میلیمتری باران در ۲۴ ساعت اخیر موجب آبگرفتی برخی منازل و واحد‌های تجاری مناطق شهری و روستایی آق‌قلا شد و خاطرات سیل مرگ‌آور سال ۹۸ این شهرستان را زنده کرد.
خاطرات سیل آق قلا فراموش نشد!

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ به نقل از تابناک، به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، حجم بالای روان آب‌های ناشی از بارش باران و تگرگ در این شهر سبب شد هلال احمر برای خارج کردن آب از حیاط و برخی مغازه‌های این شهرستان به پمپ‌های انتقال آب متوسل شود. بر اثر بروز این حادثه، اهالی محله میرزاعلی و کل آباد و همچنین برخی از ساکنین روستا‌های قربان‌آباد و قانقرمه برای هدایت روان آب‌ها از نیرو‌های امدادی کمک گرفتند.

خاطرات سیل آق قلا فراموش نشد!
این آب گرفتگی به ده‌ها واحد مسکونی و تجاری خسارت وارد کرد.

 


آق‌قلا روز‌های ابتدایی سال ۹۸ یکی از بزرگترین سیلاب‌های تاریخ ایران با چندین کشته و میلیارد‌ها تومان خسارت را تجربه کرد که ویران شدن هزاران خانه، تخریب گسترده زیرساخت ها، مرگ ۱۱ نفر، مشکلات بهداشتی و آسیب‌های اجتماعی از جمله نتایج این سیل ویرانگر بود.

این سیل از آن دست اتفاقات غیرقابل فراموشی است که همچون زخمی عمیق به ماندگارترین روز‌های کتاب تاریخ این سرزمین شمالی تبدیل شده است.

بارش شب گذشته باران که با شدت فراوان همراه بود اهالی آق قلا را به یاد سیل سال ۹۸ انداخت و به همین دلیل ترس آن‌ها از تکرار آن حادثه بر نگرانی اهالی این شهر افزوده بود، اما مقایسه بارش ۸۲ میلیمتری باران اخیر با ۳۵۳ میلیمتری منجر به سیل سال ۹۷ احتمال تکرار آن فاجعه را تا حد زیادی کاهش داد.

اقلیم جغرافیایی خاص و اختلاف شدید ارتفاع نقاط مختلف گلستان باعث تشدید خسارت‌های سیل منطقه می‌شود که به باور کارشناسان اجرای طرح‌های آبخیزداری، احداث سد و اجرای فنی‌تر و دقیق طرح‌های عمرانی همچون جاده‌سازی، راهکار کاهش خسارات و تلفات سیل گلستان است.

گلستان افزون بر ۲۰ هزار کیلومتر مربع مساحت دارد و حدود ۱.۹ میلیون نفر جمعیت آن در ۱۴ شهرستان زندگی می‌کنند و اقتصاد منطقه بر کشاورزی متمرکز است

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر