کد خبر: ۳۸۴۰۰
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۹

شخصیت‌های حاضر در راهپیمایی روز قدس تهران

در مراسم راهپیمایی روز قدس تهران، شخصیت‌های مختلف کشوری و لشکری و بین المللی حضور پیدا کرده‌اند که در این خبر به آن‌ها اشاره شده است. راهپیمایی روز جهانی قدس در تهران، صبح امروز جمعه ۱۷ فروردین ۱۴۰۳، با حضور اقشار مختلف مردم و تشییع شهدای مسشتار سپاه از جمله سردار زاهدی و یارانش آغاز شد.

مخاطب ۲۴- روز جهانی قدس- در این مراسم شخصیتهای مختلف کشوری و لشکری و بین المللی حضور پیدا کرده‌اند که در این خبر اسامی آنها افزوده می‌شود.

تا کنون سردار فلاح زاده جانشین نیروی قدس سپاه، حجت‌الاسلام ناطق نوری، محمدمهدی زاهدی نماینده کرمان در مجلس، فخاری استاندار تهران، کیومرث هاشمی وزیر ورزش و جوانان سردار سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه، محسن رضایی، جواد اوجی وزیر نفت، سردار نجات، زیاد نخاله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین، عبدالعزیز المحمداوی (ابوفدک) رئیس ستاد حشد الشعبی عراق، امیر صباحی‌فرد فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش، محمد اسلامی معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، احمد وحیدی وزیر کشور، حجت الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور سابق کشور، امیر آشتیانی وزیر دفاع، امیر سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش، ایروانی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیت‌الله رشاد، حجت‌الاسلام محمدیان، مهدی اسلام‌پناه، عباسعلی کدخدایی، حجت‌الاسلام رئیسی رئیس جمهور کشورمان، سردار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه، مجید انصاری عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و ... در راهپیمایی روز قدس تهران مشاهده شده‌اند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برچسب ها: روز جهانی قدس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
از افسردگی بهار چه می‌دانید؟ از افسردگی بهار چه می‌دانید؟
یک روانپزشک با اشاره به اینکه «شیدایی» یا «مانیا» حالتی از افسردگی است، گفت: این اختلال همزمان با فصل بهار آغاز می‌شود.
«الهه نمک»؛ شکوه طبیعت در «هرمز» «الهه نمک»؛ شکوه طبیعت در «هرمز»
جزیره «هرمز»، در جنوب ایران، با موقعیت جغرافیایی ویژه خود، علاوه بر خاک سرخ، از ساختار‌های زمین‌شناختی متنوعی برخوردار است. «الهه نمک»، از مهم‌ترین جاذبه‌های این منطقه، به دلیل ساختار نمکی تراش‌خورده و لایه‌های رنگارنگ خود، در میان گردشگران شناخته شده است.
جدی جدی حیوانات دچار مشکلات روانی می‌شوند؟ جدی جدی حیوانات دچار مشکلات روانی می‌شوند؟
پژوهشگران در حال مطالعه این موضوع هستند که چگونه استرس، انزوا و حتی ساختار مغز بر نحوه تفکر، احساس و رفتار حیوانات تأثیر می‌گذارد و چگونه می‌توان به سلامت روان آنها در باغ وحش و طبیعت کمک کرد.
توافق ایران و اروپا برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها توافق ایران و اروپا برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها
در دیدار دیپلمات‌های ارشد ایران و اروپا مقرر شد گفت‌و‌گو‌ها بین طرفین در سطوح مختلف تداوم داشته باشد.
چرا آقایون ایرانی مخالف فرزندآوری هستند؟ چرا آقایون ایرانی مخالف فرزندآوری هستند؟
پژوهشگر حوزه جمعیت و خانواده با بیان اینکه حدود ۶۷ درصد از زنان شاغل، استرس ناشی از تعارض نقش‌های خانوادگی و شغلی را تجربه می‌کنند، گفت: این در حالی است که ۷۲ درصد از مردان ایرانی نیز ناامنی شغلی را اصلی‌ترین مانع برای افزایش تعداد فرزند (فرزندآوری) می‌دانند.
حسن روحانی: نگذاریم بی بی به نتیجه برسد حسن روحانی: نگذاریم بی بی به نتیجه برسد
حسن روحانی در دیدار نوروزی با وزیران و گروهی از مدیران ارشد دولتش درباره مذاکره با آمریکا و پیامش به پزشکیان حرف‌های جالبی زد و توصیه‌ای کرد و گفت از این طریق نگذاریم بی بی به نتیجه برسد.
شطرنج دانش آموزی ایران قهرمان جهان شد شطرنج دانش آموزی ایران قهرمان جهان شد
شطرنج دانش آموزی ایران مقتدرانه قهرمان جهان شد
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر