کد خبر: ۳۸۳۹۰
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۸

چرا احمدی نژاد در روز دیدار با رهبری نبود؟

در دیدار رمضانی مسئولان و کارگزاران نظام با حضرت آیت الله خامنه‌ای بسیاری از چهره‌های مطرح سیاسی و نظامی حضور داشتند، اما محمود احمدی نژاد در میان آنان به چشم نمی‌خورد.
چرا احمدی نژاد در روز دیدار با رهبری نبود؟

مخاطب ۲۴- ۱۵ فروردین ماه سال ۱۴۰۳، دیدار رمضانی مسئولان نظام جمهوری اسلامی با حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی برگزار شد.

در این دیدار که سران سه قوه و جمعی از مسئولان و کارگزاران نظام و چهره‌های اجتماعی، سیاسی و فرهنگی حضور داشتند، رهبر انقلاب در بخشی از بیانات خود در توصیه به مسئولان، توجه و عمل به برنامه هفتم را ضروری خواندند و گفتند: بر اساس گزارش‌ها، متوسط عمل به شش برنامه قبلی حدود ۳۵ درصد است که این خسارتی برای کشور است و دولت کنونی که خوشبختانه دولتی فعال و اهل فکر و کار و تلاش است باید تلاش کند که برنامه هفتم عملیاتی شود.

آیت‌الله خامنه‌ای با تأکید بر اهمیت مسئله زمان به‌عنوان سرمایه‌ای ارزشمند و پرهیز از موکول کردن کار امروز به فردا، به مسئولان گفتند: زمان به سرعت می‌گذرد بنابراین برای کار‌ها و برنامه‌های مصوّب، زمان‌بندی کنید و به سرانجام رسیدن آن‌ها را در زمان معیّن پیگیری کنید.

بیشتر بخوانید

رهبر انقلاب با اشاره به واقعیات تلخ و شیرین اقتصادی کشور، افزودند: گرانی‌ها، بی‌ثباتی بازار، تنزل ارزش پول ملی و فاصله طبقاتی از جمله واقعیت تلخ اقتصادی است.

ایشان در بخش دیگری از سخنانشان با اشاره به مسئله حجاب، از منظر قانون، حجاب را حکمی قانونی خواندند و با تأکید بر اینکه رعایت قانون بر همگان، چه معتقدان به شرع و چه غیرمعتقدان واجب است، گفتند: در خصوص ملاحظات جانبی، دخالت بیگانگان در قضیه حجاب از طریق انواع رسانه‌ها واضح بود البته عده‌ای هم در داخل به آن‌ها کمک کردند، اما اصل هدایت و طراحی برای مخالفت با حجاب از بیرون کشور انجام شد که بانوان عاقل و فهمیده ما باید به این واقعیت توجه کنند.

حسن روحانی در دیدار رمضانی رهبر انقلاب/ آخرین دیدار رمضانی جنتی در کرسی ریاست خبرگان

در دیدار رمضانی رهبر انقلاب، برخی از چهره‌های مهم سیاسی کشور میهمان بیت رهبری بوده اند.

ابراهیم رئیسی رئیس دولت سیزدهم، محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه و محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، سران سه قوه مجریه، قضائیه و مقننه بودند که در جایگاه ویژه قرار گرفتند.

صادق آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز بود. احمد جنتی رئیس مجلس خبرگان رهبری هم آخرین دیدار رمضانی خود با حضرت آیت الله خامنه‌ای در کسوت ریاست مجلس خبرگان رهبری را تجربه کرد.

از سوی دیگر، شخصیت‌های دیگری، چون حسن روحانی، حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی، علی لاریجانی، مصطفی میرسلیم، محمدرضا باهنر، غلامعلی حدادعادل، محمود واعظی، علیرضا زاکانی، مهدی چمران، عباسعلی کدخدایی، محسن رضایی، اسحاق جهانگیری، احمد جنتی، علیرضا زاکانی، محمدجواد آذری جهرمی، محمد شریعتمداری و ... نیز در میان دست اندرکاران و کارگزاران نظام در دیدار با رهبر انقلاب به چشم می‌خورده اند.

علی شمخانی، دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی کشور نیز که چند روز پیش تحت عمل جراحی قرار گرفته بود، با دست آسیب دیده از دیگر مهمانان بیت رهبری بود.

همچنین اعضای هیأت دولت سیزدهم از جمله احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارائی، علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت و سیدمهدی اسماعیلی وزیر ارشاد به دیدار رهبری رفتند.

دو نماینده رد صلاحیت شده در انتخابات مجلس دوازدهم به نام‌های معین الدین سعیدی نماینده چابهار و جلیل رحیمی جهان آبادی نماینده تربت جام، از جمله حاضران دیگر در این مراسم بودند.

علاوه بر چهره‌های سیاسی، فرماندهان ارشد نظامی از جمله سردار اسماعیل قاآنی، محمدرضا قرائی آشتیانی وزیر دفاع، سردار امیرعلی حاجی زاده، سردار کیومرث حیدری، سردار دهقان و دریادار ایرانی هم در بیت رهبری حضور یافتند.

احمدی نژاد غایب بود

با وجود اینکه بخش اعظم چهره‌های مطرح سیاسی و نظامی کشور در دیدار با رهبر انقلاب حضور داشتند، اما از محمود احمدی نژاد رئیس دولت‌های نهم و دهم، خبری نبود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر