کد خبر: ۳۸۳۵۷
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۵

آمریکا تلویحا عضویت فلسطین در سازمان ملل را رد کرد

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که تشکیل کشور فلسطین تنها ازطریق مذاکرات مستقیم امکان‌پذیر است نه در چارچوب سازمان ملل.
آمریکا تلویحا عضویت فلسطین در سازمان ملل را رد کرد

مخاطب ۲۴- سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که «تشکیل کشور فلسطین تنها ازطریق مذاکرات مستقیم امکان‌پذیر است نه در چارچوب سازمان ملل».

متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا خطاب به اصحاب رسانه گفت موضوع تشکیل کشور فلسطین باید با «مذاکرات مستقیم» تعیین شود نه ازطریق سازمان ملل.

بر اساس گزارش الجزیره، «میلر مستقیما به اینکه آیا آمریکا از وتوی خود در جریان رای‌گیری پیشنهادی شورای امنیت سازمان ملل در مورد موضوع تشکیل کشور فلسطین استفاده خواهد کرد یا خیر اشاره‌ای نکرد».

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا تاکید کرد که آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا به‌صورت فعال و کارآمد در ایجاد ضمانت‌های امنیتی برای اسرائیل به‌عنوان بخش اساسی تشکیل کشور فلسطین مشارکت داشته است.

پیشتر ریاض منصور، نماینده فلسطین در سازمان ملل گفت که «تشکیلات خودگردان فلسطین از شورای امنیت سازمان ملل می‌خواهد که در ماه جاری میلادی درباره عضویت کامل فلسطین در این سازمان بین‌المللی رای‌گیری کند».

ریاض منصور افزود: هدف این است که شورای امنیت در نشست وزیران که قرار است ۱۸ آوریل (۲ اردیبهشت) درباره خاورمیانه برگزار شود، در این باره تصمیم بگیرد.

وی اظهار داشت که «درخواست فلسطینی‌ها از سال ۲۰۱۱ برای عضویت کامل در سازمان ملل همچنان در دست بررسی است و شورای امنیت تصمیم رسمی در این باره نگرفته است».

نماینده فلسطین ادامه داد: هدف این است که این درخواست در ماه جاری در شورای امنیت به رای گذاشته شود.

درخواست عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل باید توسط شورای امنیت تایید شود، اما آمریکا به عنوان حامی اسرائیل می‌تواند آن را وتو کند. این درخواست در صورت تایید شورای امنیت باید مورد تایید دو سوم از ۱۹۳ عضو مجمع عمومی سازمان ملل نیز قرار بگیرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
فوتبال زنان ایران از منع حجاب تا گرفتن حق حساب فوتبال زنان ایران از منع حجاب تا گرفتن حق حساب
تیم ملی فوتبال زنان ایران روز‌های سخت و البته پیچیده‌ای را پشت سر گذاشته و حالا که دومین صعودش به جام ملت‌های آسیا را تجربه می‌کند، شاید نگاهی به سختی سال‌های اخیر شیرینی برد‌های امروز رو دوچندان کند.
پیراهن «دست خدا» حراج می‌شود پیراهن «دست خدا» حراج می‌شود
پیراهن پیتر شیلتون، دروازه‌بان تیم ملی انگلیس در بازی یک‌چهارم نهایی جام جهانی ۱۹۸۶ مقابل آرژانتین، که با گل جنجالی «دست خدا» دیه‌گو مارادونا همراه بود، قرار است در یک حراجی با قیمت تخمینی ۳۰۰ هزار پوند به فروش گذاشته شود.
خبر درگذشت احمد توکلی تکذیب شد خبر درگذشت احمد توکلی تکذیب شد
با وجود انتشار گسترده خبر درگذشت احمد توکلی، یکی از نزدیکان وی این خبر را تکذیب کرد.
شعله های آتش به جان میراث هیرکانی افتاد شعله های آتش به جان میراث هیرکانی افتاد
شعله‌های بی‌رحم آتش جنگل هیرکانی ابر شاهرود را می‌بلعند و تلاش بی‌وقفه داوطلبان در برابر آتش، اما بدون بالگرد آب‌پاش، نبرد با این فاجعه زیست‌محیطی را نابرابر کرده است.
قائدی و آزمون نامزد توپ طلای امارات قائدی و آزمون نامزد توپ طلای امارات
برای جایزه‌ای که صفحه لیگ حرفه‌ای امارات از آن به‌عنوان «توپ طلا» یاد کرده، دو بازیکن تیم ملی فوتبال ایران نامزد شده‌اند.
سگ حیدر بشوید شیخ شدن لازم نیست! سگ حیدر بشوید شیخ شدن لازم نیست!
یک مداح معروف جریان انقلاب اسلامی در یک جلسه مداحی و عزاداری در اوج سینه‌زنی می‌گوید: بر سر در حوزه علمیه‌ی قم بنویسید سگ حیدر بشوید شیخ شدن لازم نیست!
احمد توکلی درگذشت احمد توکلی درگذشت
احمد توکلی، وزیر اسبق کار در اواخر ۶۰و ۷۰ نماینده سابق مجلس و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درگذشت.
برگزیده
۱۲ شب زنگ زدند گفتند بیاید جلسه داریم + فیلم ۱۲ شب زنگ زدند گفتند بیاید جلسه داریم + فیلم
جزئیاتی از نحوه شهادت سردار حاجی‌زاده در حمله اسرائیل را مشاهده کنید.
انفجار‌های شدید در تبریز انفجار‌های شدید در تبریز
دقایقی پیش در برخی از نقاط شهر تبریز صدای انفجار شنیده شد.
پیام سری علی لاریجانی برای پوتین پیام سری علی لاریجانی برای پوتین
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی به شدت از کسانی که منتقد سفر علی لاریجانی به مسکو و دیدارش با رئیس جمهور روسیه بودند انتقاد کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر