کد خبر: ۳۸۳۵۲
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۱

۱۵ نفر از تروریست‌های جیش‌الظلم به هلاکت رسیدند

فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران از هلاکت ۱۵ نفر از تروریست‌های جیش‌الظلم در راسک و چابهار خبر داد.
۱۵ نفر از تروریست‌های جیش‌الظلم به هلاکت رسیدند

مخاطب ۲۴- سردار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران در گفت‌وگویی تلویزیونی درباره اقدام تروریست‌های جیش‌الظلم گفت: از نیمه شب گذشته که عملیات تروریست‌ها در سپاه راسک، دریابانی و کلانتری ۱۱ آغاز شد، اقدامات اساسی از همان ساعت توسط یگان‌های نیروی زمینی سپاه و فراجا برای مقابله با تروریست‌ها آغاز شد.

وی افزود: آنچه که در این اقدامی که انجام شد اهمیت دارد چند نقطه به صورت هماهنگ با یکدیگر عملیات را انجام دادند. عناصر تروریست که در این عملیات‌ها شرکت داشتند عمدتاً از عناصر انغماسی بودند. نحوه عملکرد آن‌ها به این شکل است که در ابتدا با سلاح‌های خود می‌جنگند و هنگامی که مهمات آن‌ها به پایان رسید با جلیقه انتحاری خود را در بین افراد یا داخل ساختمان‌ها منفجر می‌کند.

فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران با اشاره به درگیری در راسک اظهار کرد: درگیری در راسک که تا ساعتی قبل به صورت بسیار پراکنده بود تقریباً به پایان رسید و تاکنون ۵ جنازه از تروریست‌ها به جا مانده و درگیری به پایان رسیده است که با این حساب شمار تروریست‌های کشته‌شده به ۱۵ نفر رسید.

وی ادامه داد: البته ممکن است جنازه‌های بیشتری از تروریست‌ها در فاصله از سپاه راسک در پاکسازی نهایی توسط تکاوران نیروی زمینی سپاه نیز کشف شود. سردار پاکپور در ادامه با اشاره به وضعیت شهرستان چابهار نیز، تصریح کرد: در خصوص چابهار نیز در دو منطقه درگیری اساسی وجود داشت که نقطه اول سپاه چابهار بود. تروریست‌ها با اعمال فشار به افراد و خانواده‌هایی که خدمه فنی و حرفه‌ای بودند وارد ساختمان فنی و حرفه‌ای مشرف به سپاه چابهار شدند.
جزئیات مقابله با تروریست‌ها در چابهار

وی افزود: تروریست‌ها پس از ورود به ساختمان فنی و حرفه‌ای به بالای ساختمان رفته بودند که به سپاه راسک اشراف داشت و تیراندازی را آغاز کردند. تروریست‌ها قصد داشتند که در ابتدا با هدف قرار دادن نگهبانان کار خود را آغاز و سپس با انجام عملیات انتحاری روی دیوار سپاه راسک وارد این مقر شوند.

فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران عنوان کرد: هفت نفر در حال انجام این اقدام بودند که ۵ نفر از آن‌ها در داخل ساختمان فنی و حرفه‌ای بودند که هر پنج نفر به هلاکت رسیدند و دو نفر از آن‌ها نیز با عملیات انتحاری کشته شدند. در عین حالی که کشته شدند جلیقه‌های انتحاری آن‌ها نیز عمل کرد و تنها جلیقه یک نفر از تروریست‌ها عمل نکرد.

وی ادامه داد: در دریابانی و کلانتری ۱۱ نیز یک ساختمان مشرف به این دو مقر که در کنار یکدیگر هستند وجود داشت که تروریست‌ها در ساعات پایانی شب از طریق مغازه‌هایی که در طبقه همکف ساختمان چهار طبقه مشرف به این دو مقر وارد منازل داخل این ساختمان شدند. سردار پاکپور تاکید کرد: سه نفر از تروریست‌ها جلیقه انتحاری نیز داشتند با پوشش تیراندازی هم‌دستان خود در ساختمان مشرف به دریابانی و کلانتری ۱۱ وارد دریابانی شدند که توسط نیرو‌های دریابانی به هلاکت رسیدند.

وی افزود: یکی از مشکلات ما در مقابله با تروریست‌ها مردم حاضر در ساختمان مشرف به دریابانی و کلانتری ۱۱ بود. در این راستا همه مردم را از داخل ساختمان خارج کردیم و هیچ فردی از مردم داخل ساختمان نیست.

فرمانده نیروی زمینی سپاه تاکید کرد: واحد‌های ویژه نیروی زمینی سپاه پاسداران در حال پاکسازی ساختمان مشرف به دریابانی و کلانتری ۱۱ هستند. سه تروریست داخل ساختمان تیراندازی نمی‌کنند به همین دلیل یا کشته شدند و یا دستگیر خواهند شد.

احتمال افزایش تروریست‌های هلاک شده به ۱۸ نفر

سردار پاکپور در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد: در مجموع جنازه ۱۵ نفر از تروریست‌ها تاکنون کشف شده و در اختیار ما قرار دارد و ۵ نفر از برادران ما در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و فرماندهی انتظامی کشور به شهادت رسیدند که سه نفر از نیرو‌های فراجا و دو نفر از نیرو‌های سپاه هستند.

وی ادامه داد: احتمالاً با ورود واحد‌های ویژه نیروی زمینی سپاه به ساختمان مشرف به دریابانی و کلانتری ۱۱ تعداد جنازه‌های تروریست‌ها ۱۸ نفر نیز خواهد رسید.

فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران درباره شرایط امنیت منطقه تصریح کرد: هیچ مشکل خاصی در خصوص امنیت منطقه وجود ندارد و فقط در ساعات ابتدایی پس از نیمه شب تیراندازی وجود داشت و به همین دلیل تیراندازی‌ها زیاد بود، ولی اکنون عمدتاً موضوع پاکسازی داخل ساختمان در حال انجام است.

سردار پاکپور در پاسخ به سوالی درباره منشا عملیات تروریستی در راسک و چابهار عنوان کرد: برآورد خاصی در این زمینه نداریم و باید بررسی بیشتری در این خصوص انجام شود.

فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران در پایان اظهار کرد: وضعیت چابهار هم اکنون در شرایط عادی قرار دارد و در نقطه‌ای که نیرو‌های ما در حال پاکسازی ساختمان هستند دستور دادیم تا راه برای عبور و مرور مردم بازگشایی شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
عوامل "عشق ابدی" و "زن روز" در دام قانون! عوامل "عشق ابدی" و "زن روز" در دام قانون!
مراجع قضائی صفحات اینستاگرامی چند شرکت‌کننده دو برنامه «عشق ابدی» و «زن روز» را به‌دلیل ترویج سبک زندگی مغایر با هنجار‌های اجتماعی توقیف و صاحبان آنها را تحت پیگرد قرار دادند.
پرونده دختر آبادانی مفقودی تحت رسیدگی قضایی پرونده دختر آبادانی مفقودی تحت رسیدگی قضایی
ستاره حیدری، نوجوان ۱۷ ساله آبادانی از ۱۵ آبان ناپدید شده است. دادستانی پرونده ویژه‌ای تشکیل داده و پیگیری‌ها و رصد تلفن و حساب‌ها ادامه دارد.
مذاکرات ونزوئلا و بلاروس درباره همکاری نظامی-فنی مذاکرات ونزوئلا و بلاروس درباره همکاری نظامی-فنی
هیئت بلاروسی به سرپرستی اولگ میشچنکو وارد کاراکاس شد و سومین نشست کارگروه همکاری نظامی-فنی با ونزوئلا برگزار شد. گفت‌و‌گو‌ها بر توسعه روابط متمرکز بود.
آیا پوتین «ژنرال» لاوروف را کنار می‌گذارد؟ آیا پوتین «ژنرال» لاوروف را کنار می‌گذارد؟
پس از دو هفته غیبت از جلسات مهم، سرگئی لاوروف دوباره ظاهر شد و رسانه‌ها درباره احتمال کاهش نفوذ او در دولت پوتین و جایگزینی‌اش گمانه‌زنی می‌کنند.
بازداشت یک اسرائیلی به اتهام انتقال اطلاعات حساس به ایران بازداشت یک اسرائیلی به اتهام انتقال اطلاعات حساس به ایران
رژیم صهیونیستی از دستگیری مردی ۲۷ ساله به اتهام انتقال اطلاعات حساس تأسیسات و پایگاه‌های نظامی به ایران خبر داد؛ او بیش از یک سال با مأموران ایرانی در ارتباط بود.
عراقچی: حقوق بین‌الملل زیر حمله قدرت‌های هژمونیک است عراقچی: حقوق بین‌الملل زیر حمله قدرت‌های هژمونیک است
سید عباس عراقچی در اجلاس بین‌المللی «حقوق بین‌الملل تحت تهاجم» اعلام کرد، جنگ و زور در روابط بین‌الملل غالب شده و دیپلماسی اولین قربانی این روند است.
آغاز عرضه بنزین سوپر در بورس انرژی ایران آغاز عرضه بنزین سوپر در بورس انرژی ایران
بنزین سوپر از امروز در بورس انرژی عرضه شد؛ اقدامی که با هدف رقابتی‌سازی بازار، کشف قیمت شفاف و فراهم‌کردن امکان واردات برای شرکت‌های واجد شرایط انجام می‌شود.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر